تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4344 از 4428 اولاول ... 3344384442444294433443404341434243434344434543464347434843544394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,431 به 43,440 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

حالا دیگه بیخیال شین چت نکنین[emoji6]

Sent from my HUAWEI G730-U10

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

نه سایت‌گایست عزیز. مشکل و سؤال من درباره اون 4.5 مگابایت نبود. پرسشم درباره این اختلافی هست که بین مقدار ثبت شده ترافیک من با نرم‌افزارهایی مثل Networx‌ و NetLimiter با مقدار ثبت شده در ریز مصرف خود پارس‌آنلاین وجود داره.

در ساعت‌های شبانه فقط یه سیستم روشنه که به مودم وصله و دانلود از طریق اون انجام می‌شه. دستگاه دیگه در اون ساعت‌ها از اینترنت استفاده نمی‌کنه. تو NetWorx هم فقط ترافیک اینترنت محاسبه می‌شه و ترافیک لوکالی لحاظ نمی‌شه. تازه مشکل من اینه که NetWorx کمتر از حدی که پارس‌آنلاین ثبت کرده، نشون می‌ده. پس مشکلم از ترافیک لوکال شبکه نیست.

سؤال من به طور واضح اینه که آیا بین مودم و تجهیزات خود پارس‌آنلاین غیر از دیتای واقعی خودم، دیتای دیگه‌ای هم ممکنه رد و بدل بشه که باعث این اختلاف حدود 3 تا 5 درصد بشه؟ (چون مقدارش ثابت نیست نمی‌شه گفت که این یه حجم‌خوریه سیستماتیکه.)

سؤال دیگه‌ام هم اینه که آیا اورهد بسته‌های TCP/IP که علی القاعده جزو دیتای واقعی رد و بدل شده نیستند هم تو لاگ ISP جزو ترافیک ثبت می‌شن یا نه؟ اگه پاسخ این سؤال مثبت باشه می‌شه گفت که این 3 تا 5 درصد اختلاف که همیشه به نفع ISP هست مربوط به این اورهدهاست.
    بستگی داره که سیستم نظارت بر پهنای باند مصرفیشون، در چه لایه ای کار بکنه. از ریشه محاسبه کنه یا فقط ورودی و خروجی خالص رو.

باید از کسی که توی این شرکت کار میکنه (یا کرده) چنین سؤالی رو پرسید.

اگر چنانچه در لایه های اولیه باشه، پس یعنی حتی ممکنه packet هایی که گم شده یا آسیب دیدن و دوباره دریافت و ارسال شدن رو هم محاسبه کنه.

من به شخصه اختلافم با ریز مصرف پارس آنلاین، نهایتاً 2-3 مگابایت در هر 2-3 گیگ بوده (کمتر یا بیشتر).

برای تست این موضوع، باید ساعت دقیق تنظیم کرده و محاسبه کنید که اختلاف محاسباتی بین سمت شما و isp وجود نداشته باشه.

میتونید این موضوع رو در هر دو حالت اینکه "مودم" به pppoe connection وصل بشه، یا سیستم عامل (در حالت modem as bridge)، هم مقایسه کنید.

3. 3 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

همچنین اگر modem یا router ـی که باهاش به اینترنت متصل میشید، توان سخت افزاری اجرای نرم افزارهای جایگزینی همچون openwrt (یا dd-wrt) رو داره، میتونید از این ها برای کنترل بیشتر و حرفه ای تر بر کارکرد دستگاه، منابع مورد استفاده، و ارتباطات با ثبات تر، استفاده کنید.

5. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

الان زنگ زدم پشتیبانی گفت بخشنامه جدید اومده که سرویس هایی که قبل از 10 آذر خریداری شدن یعنی حتی اگه رزرو هم باشه شامل شبانه رایگان می شن

7. این کاربر از django بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

و چه سکوت سردی بر این جا سایه افکنده است .....................

دیگه با حذف شبانه عملا این فروم هم کم کم از بازدید میفته چونکه دیگه رقابتی بین شرکت ها نیست که کسی بیاد برسی کنه کدوم شرکت بهتره
    شاید اونایی که اهل بازی انلاین باشند بیان و ببینند پینگ کدوم شرکت بهتره که البته تعداشون خیلی کمه
    به زودی عوارض حذف شبانه بروز خواهد کرد
    یکی دیگه از عوارض حذف شبانه تعطیل شدن خیلی از سایت ها دانلود هست چه نرم افزار چه آپلود سنتر چه دانلود فیلم
    اون موقع میفهمند که وقتی اعتراض باید میکردند ولی هیچ کاری نکردند چه اشتباهی مرتکب شدند

9. 4 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان،
    توجه کنید
    یکی دو شخص با آمار ارقام در ظاهر علمی مطالبی رو میگذارند که براحتی از دید ما بخاطر حوصله نداشتن پنهان میمونه ولی خب خیلی از آماتورها و مهمانان تایپیک همه مطالب رو میخونند

دوست ایشون گفتند این تایپیک فقط صد بازدید داره بیخیال اعتراض بشید
    ایشون با کلی آمار ارقام در حمایت دوستش براومده و آمار داده بله این تایپیک صد بازدید کننده داره!!!!

با استناد به گفته ایشون این تایپیک صدتا بازدید کننده نداره بلکه روزی صد بازدید کننده داره...
    و این آمار واقعا فوق العادست برای تاثیرگذاری ...

دوستان، با هر رفرش در هر لحظه میتونید تعداد کم و زیاد شدن مشاهده مهمان ها رو در تایپیک ببینید
    و مطمئنا آمار بازدید این تایپیک بسیار بیشتر از این حرفاست ...
    دوست عزیز

کسی قصد نداره مانع اعتراض دیگران بشه. شما به هر کجا که دوست داری اعتراض کن.

من هم دقیقن گفتم این تاپیک هر روز حداکثر 100 تا 150 نفر بازدیدکننده داره. درباره تعداد بازدیدهای روزانه حرفی نزدم.

جهت اطلاع شما باید بگم که تعداد بازدیدهای روزانه هم خیلی خیلی بیشتر از این حرفاست. یعنی به طور متوسط روزی بیشتر از 1000 بازدید از این تاپیک انجام می‌شه. در طول 55 ماه یا 1650 روز گذشته که از افتتاح این تاپیک می‌گذره بیشتر از 1,950,000 بار این تاپیک مشاهده (یا همون بازدید) شده. یعنی متوسط حدود 1190 بازدید یا مشاهده.

اما این آمار به معنای این نیست که این تاپیک در حال حاضر 1190 تا عضو یا بازدیدکننده (فعال و غیرفعال) داره. برای مثال، خود من در طول بیش از 1 سال گذشته روزی نبوده که کمتر از 20 بار به این تاپیک سر نزده باشم. هر بار سر زدن من هم معادل یک بار مشاهده (یا بازدید) محسوب می‌شه. اعضای فعال این تاپیک هم اکثرن همین جورین. حالا من ساعت‌های حضور و فعالیتم در تاپیک معمولن بین 8 تا 10 ساعت در روزه. بعضی از دوستان هستن که فکر کنم تا 20 ساعت در روز هم اینجا می‌آن و می‌رن. از پراکندگی ساعت‌های ارسال مطالبشون می‌شه این رو به وضوح دید.

بحث این دوستمون netstat تعداد بازدیدکننده‌ها بود نه تعداد بازدیدها.

نکته دیگه هم اینه که حتی اگه گفته شه این تاپیک روزانه 150 تا بازدیدکننده داره، به این معنا نیست که این تاپیک در یک ماه گذشته 4500 تا بازدیدکننده غیرتکراری داشته. تعداد بازدیدکننده‌های غیرتکراری (یعنی کسایی که مطلب می‌نویسن، کسانی که عضو p30world هستن اما فقط مطالب رو می‌خونن و کسانی که به صورت مهمان گذرشون به این تاپیک می‌افته) در طول یک ماه خیلی زیاد هم که باشه دو برابر این تعداد یعنی حداکثر 300 نفر می‌شه.

گر چه از نظر من بازدید کننده مهمان حتی اگه 10 برابر این مقادیر هم باشه اثر چندانی نداره. کسی که فقط به صورت گذری این جا می‌آد و حتی تو کل این سایت عضو هم نشده، چطوری می‌شه سازمان‌دهیش کرد برای یه اعتراض به قول شما تأثیرگذار؟

11. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دیگه با حذف شبانه عملا این فروم هم کم کم از بازدید میفته چونکه دیگه رقابتی بین شرکت ها نیست که کسی بیاد برسی کنه کدوم شرکت بهتره
    شاید اونایی که اهل بازی انلاین باشند بیان و ببینند پینگ کدوم شرکت بهتره که البته تعداشون خیلی کمه
    به زودی عوارض حذف شبانه بروز خواهد کرد
    یکی دیگه از عوارض حذف شبانه تعطیل شدن خیلی از سایت ها دانلود هست چه نرم افزار چه آپلود سنتر چه دانلود فیلم
    اون موقع میفهمند که وقتی اعتراض باید میکردند ولی هیچ کاری نکردند چه اشتباهی مرتکب شدند
    کاملن باهات موافقم khoodet جان.

13. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بستگی داره که سیستم نظارت بر پهنای باند مصرفیشون، در چه لایه ای کار بکنه. از ریشه محاسبه کنه یا فقط ورودی و خروجی خالص رو.

باید از کسی که توی این شرکت کار میکنه (یا کرده) چنین سؤالی رو پرسید.

اگر چنانچه در لایه های اولیه باشه، پس یعنی حتی ممکنه packet هایی که گم شده یا آسیب دیدن و دوباره دریافت و ارسال شدن رو هم محاسبه کنه.

من به شخصه اختلافم با ریز مصرف پارس آنلاین، نهایتاً 2-3 مگابایت در هر 2-3 گیگ بوده (کمتر یا بیشتر).

برای تست این موضوع، باید ساعت دقیق تنظیم کرده و محاسبه کنید که اختلاف محاسباتی بین سمت شما و isp وجود نداشته باشه.

میتونید این موضوع رو در هر دو حالت اینکه "مودم" به pppoe connection وصل بشه، یا سیستم عامل (در حالت modem as bridge)، هم مقایسه کنید.
    دقیقن من هم به همین موضوعات فکر می‌کردم.

البته اختلاف لاگ من با لاگ پارس‌آنلاین خیلی بیشتر از شماست. یعنی در هر 1گیگ حدود 30 تا 50 مگابایت که می‌شه همون 3 تا 5 درصدی که گفتم.

من هم تردیدم در همون چیزیه که شما بهش گفتین لایه کاری. و گر نه مطمئن هستم که اختلاف در حد 1 یا 2 دقیقه زمانی بین سیستم من و سیستم پارس‌آنلاین اگر هم وجود داشته باشه تأثیر چندانی تو میزان مصرف من نخواهد داشت.

مودم من در حالت PPPoE متصله. چون تو ساعت‌های معمولی که اون سیستم دانلود خاموشه، ممکنه هم‌زمان 2 یا 3 تا دستگاه دیگه به مودم متصل باشن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

همچنین اگر modem یا router ـی که باهاش به اینترنت متصل میشید، توان سخت افزاری اجرای نرم افزارهای جایگزینی همچون openwrt (یا dd-wrt) رو داره، میتونید از این ها برای کنترل بیشتر و حرفه ای تر بر کارکرد دستگاه، منابع مورد استفاده، و ارتباطات با ثبات تر، استفاده کنید.
    مودمم Asus DSL-N10 اه و بر پایه BusyBox مبتنی بر یونیکسه. تو سایت dd-wrt اسمش تو فهرست نبود. نمی‌دونم این قابلیت رو ساپورت می‌کنه یا نه.

16. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوشم میاد پارس با یک حرکت رضایت همتون رو بدست آورد ، ضررم که نکرد کلی سود کرد ، با این دوستانی که یکساله شارژ کردن ، حالا معلوم نیست دو سه ماه دیگه میخاد چه بلایی سر این یکساله دربیاره ، ولی فعلا خوشحال باشید....
    ولی کلا خسته نباشید !

18. 4 کاربر از Eliminal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •