تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4343 از 4428 اولاول ... 3343384342434293433343394340434143424343434443454346434743534393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,421 به 43,430 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

با وجود کاربرایی مثل شما که حتما یک شب هم دانلود ول نمیکنید بیچاره پارس انلاین حق داره این قانون جدید منظورکنه

12گیگ چی دانلود میکنید؟ فیلم بلوری 25گیگ -50گیگ؟
    حالا خداییش از این همه فایلی که دانلود کردین چندتاش رسیدین ازش استفاده کنید؟
    بابا اصلا محدودیت دانلو معنی نداره تو دنیا
    هرکسی حق داره هر جور بخواد اینترنت رو استفاده کنه
    مثل اینکه به یکی بگن حق نداری بیشتر از 10تا نفس تو یه دقیقه بکشی خب شاید نیاز نرم افزار یا بازی داشته باشه الان من یه ansysمیخوام دان کنم 7گیگه

Sent from my HUAWEI G730-U10

2. این کاربر از sdfssdfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با وجود کاربرایی مثل شما که حتما یک شب هم دانلود ول نمیکنید بیچاره پارس انلاین حق داره این قانون جدید منظورکنه

12گیگ چی دانلود میکنید؟ فیلم بلوری 25گیگ -50گیگ؟
    حالا خداییش از این همه فایلی که دانلود کردین چندتاش رسیدین ازش استفاده کنید؟
    من که بلوری دانلود نمی‌کنم. چون پلیرش رو هم ندارم. ولی دنبال فیلم‌های ریپ شده با کیفیت 720p هستم که بیت‌ریت استریم ویدیوشون حداقل حدود 5000kbps باشه. با این وضعیت یه فیلم حدودن 90 تا 120 دقیقه‌ای بین 4.5 تا 6 گیگ در می‌آد.

تازه به علت این که تو دنیا سرعت اینترنت تو این 2 - 3 سال گذشته به طور اساسی متحول شده (سرعت‌های 100مگابیت به بالا)، ریپرهای معروف مثل WiKi یا CHD یا SbR یا CtrlHD یا DON و به تازگی VietHD و TayTO هم دیگه بیت‌ریت کمتر از 8000 یا 9000 فیلم بیرون نمی‌دن. یعنی متوسط هر فیلم حدود 8 تا 10 گیگ در می‌آد.

فکر کن وقتی بخوای یه آرشیو درست کنی از 250 تا فیلم برتر رتبه‌بندی IMDB باید 2 ترابایت دانلود کنی. البته من تو 2 سال گذشته 70 درصد این آرشیو رو درست کردم. اما هنوز راه باقیست.

4. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

میخوام از پارس نامحدود بگیرم . کسی میدونه بین ساعت 5 تا 10 صبح پینگش چقدر میشه؟
    راستی تون امحدود وقتی حجمش تموم بشه سرعت رو چقدر کم میکنن؟
    واسم مهمه که پینگش از 200 بیشتر نشه .

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

دوستان. من الآن کنترل کردم. چیزی از من بابت دانلود شبانه کم نکرده بود. (فقط در حد 4.5 مگابایت.) سرعت هم مثل گذشته بود.

فقط به یه نتیجه رسیدم و اون هم این که در سیستم محاسبه ترافیک مصرفی (فرقی نمی‌کنه رایگان یا غیررایگان) در پارس‌آنلاین، ترافیک مصرفی به طور معمول بین 3 تا 5 درصد بیشتر از مقداری که Networx یا Netlimiter نشون می‌دن، ثبت می‌شه.

این حد از اختلاف البته چندان غیرمعمول نیست. چون بین اعداد خود اون دو تا نرم‌افزار Networx‌ و Netlimiter هم یه اختلافاتی اغلب وجود داره و نمی‌شه بهش گفت حجم‌خوری اما جالبه که همیشه این اختلاف‌ها تو شرکت‌ها به نفع شرکته نه به نفع کاربر.

فقط یه چیزی رو شک دارم و اونم اینه که آیا ممکنه این 3 تا 5 درصد مربوط به دیتایی باشه که مستقیم بین مودم و ISP رد و بدل می‌شه؟ یا مربوط به اورهد بسته‌های اطلاعاتی؟

دوستان اهل فن اگه لطف کنن یه نظری بدن من نادان از گمراهی در بیام این آخر عمری بسیار ثواب داره.
    قبلاً هم توضیح داده شده که بهتره دانلود هاتون رو از 2:05 یا 2:10 به بعد آغاز کرده و 5 دقیقه قبل از 7 پایان بدید...

درصورت انجام چنین کاری، حجمی بابت اختلافات زمانی احتمالی و کندی های ارتباطاتی بین سیستم شما، پارس آنلاین، و داخل سیستم های پارس آنلاین، کم نخواهد شد.

همچنین لازم به ذکر هست که در برنامه هایی همچون networx، بایستی شمارش ترافیک محلی بر روی آدرس های محلی رو غیرفعال کرده و ست کنید که "فقط" NIC مدنظر رو تحت نظارت داشته باشه تا اطلاعات دقیق و نه بیش از واقع به شما نشان بده.
    Last edited by Zeitgeist; 01-12-2014 at 10:06.

7. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مثل اینکه به یکی بگن حق نداری بیشتر از 10تا نفس تو یه دقیقه بکشی خب شاید نیاز نرم افزار یا بازی داشته باشه الان من یه ansysمیخوام دان کنم 7گیگه
    دوست من. درسته که الآن تو اکثر جاها تو دنیا محدودیت جدی برای استفاده از اینترنت نمی‌ذارن، اما اگه کسی در ماه بیشتر از 200 - 300 گیگ مصرف داشته باشه یه جورایی کاربر پرمصرف حساب می‌شه. هنوز هم متوسط مصرف کاربرا خیلی پایین‌تره. اما با وجود این محدودیت خاصی هم برای کاربران پرمصرف ایجاد نمی‌شه.

چند وقت پیش تو سایت Comcast آمریکا دیدم که نوشته بود متوسط مصرف کاربراش بین 20 تا 25 گیگ در ماهه.

9. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

پيش فرض

میخوام از پارس نامحدود بگیرم . کسی میدونه بین ساعت 5 تا 10 صبح پینگش چقدر میشه؟
    راستی تون امحدود وقتی حجمش تموم بشه سرعت رو چقدر کم میکنن؟
    واسم مهمه که پینگش از 200 بیشتر نشه .
    نامحدود همانطور که اسمش روشه، محدودیت حجمی نداره.

برخی شرکت های خصوصی، برای سرویس های نامحدودشون، تا یک حجم خاصی از دانلود، سرعت رو بالاتر میبندن.

جزئیات این موضوع رو در صفحات توضیحات سرویس adsl روی سایت پارس آنلاین تحت نام "هدیه ی سرویس های نامحدود" میتوانید مشاهده کنید.

نهایتاً پس از دانلود میزان مورد نظر، سرعت سرویس شما به سرعت اسمی که خریدید کاهش میابه تا پایان دوره ـتون.

پینگ این سرویس ها هم با سرویس های حجمی معمول نباید تفاوتی داشته باشه در طی ساعات شبانه روز.

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته حق با شماست تمام دنیا همه چیز بینهایت و سرعت ها عجیب بالاست و هزینه های اینترنت پایین دیگه مردم از ADSL استفاده نمیکنن از بس سرعت سیستم های مخابراتیشون بالاست (4G)
    حتی جالب بدونید کیوسکهای تلفن تو شهرنیویورک داره اینترت بصورت وای فای پخش میکنه و رایگانم هست تعداد این مکانها کم نیست
    من یکی از دوستام مالزی بود تعریف میکرد میگفت انقدر سرعتش بالا که میشینه یک فیلم از یوتوب نگاه میکنه
    اما یک نکته فراموش نکنید اینجا ایران و ...

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

پيش فرض

درسته حق با شماست تمام دنیا همه چیز بینهایت و سرعت ها عجیب بالاست و هزینه های اینترنت پایین دیگه مردم از ADSL استفاده نمیکنن از بس سرعت سیستم های مخابراتیشون بالاست (4G)
    حتی جالب بدونید کیوسکهای تلفن تو شهرنیویورک داره اینترت بصورت وای فای پخش میکنه و رایگانم هست تعداد این مکانها کم نیست
    من یکی از دوستام مالزی بود تعریف میکرد میگفت انقدر سرعتش بالا که میشینه یک فیلم از یوتوب نگاه میکنه
    اما یک نکته فراموش نکنید اینجا ایران و ...
    البته به این شکل که شما میگید به این حد سرعت های بسیار بالا ارزان نبوده و معمولاً سرویس بسیار پرسرعت نامحدود ارزانی نداریم.

wifi رایگان در اماکن مختلف هم معمولاً سرعت جالبی به شما نمیده یا بسیار محدود میکنن تا دانلودرها، شبکه رو نخوابونن!

لازم به ذکره که به دلیل وجود محتوای بسیار و سرورهای شرکت های مطرح، در داخل شبکه های ملی/محلی کشورهای صنعی (یا مجموعه ای از کشورها همچون eu)، شما برای دسترسی به مثلاً youtube، ترافیکتون دیگه به دور جهان نچرخیده و داخل شبکه ی محلی کشور/منطقه باقی میمونه و این خودش یعنی کاهش عظیمی در قیمت تمام شده برای کاربر، isp، و تأمین کنندگان محتوا.

شما بسته به اینکه در کجا زندگی کنید (میزان تمدن و بزرگی شهر و اهمیت تجاری منطقه)، ممکنه دسترسی مستقیم به خدمات کابلی پرسرعت ارزان داشته باشید، یا سرویس های کم سرعت تر بسیار محدود و حتی DSL ـهای محدود.

ساعات رایگان در طول شبانه روز (off peak hours) در اغلب نقاط جهان در بسیاری isp ها، هم برای جلب مشترک و هم برای بیکار نماندن منابع، بسیار ارائه میشن.

البته به دلیل رقابت بالا در تأمین، توزیع، و ارائه ی پهنای باند در کشورهای صنعتی، قیمت تمام شده کاهش یافته و شرکت ها میتونن خدمات اشتراکی بسیار پرسرعت با محدودیت های مثلاً صدها گیگابایت مصرف در ماه به کاربران ارائه بدن.

در ایران به دلیل انحصارها و نبود فضای رقابتی، به نظر نمیاد حالا حالاها حتی به حد برخی کشورهای همسایه و نصف نقاط دور افتاده ی استرالیا و نیوزیلند برسیم...

13. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

قبلاً هم توضیح داده شده که بهتره دانلود هاتون رو از 2:05 یا 2:10 به بعد آغاز کرده و 5 دقیقه قبل از 7 پایان بدید...

درصورت انجام چنین کاری، حجمی بابت اختلافات زمانی احتمالی و کندی های ارتباطاتی بین سیستم شما، پارس آنلاین، و داخل سیستم های پارس آنلاین، کم نخواهد شد.

همچنین لازم به ذکر هست که در برنامه هایی همچون networx، بایستی شمارش ترافیک محلی بر روی آدرس های محلی رو غیرفعال کرده و ست کنید که "فقط" NIC مدنظر رو تحت نظارت داشته باشه تا اطلاعات دقیق و نه بیش از واقع به شما نشان بده.
    نه سایت‌گایست عزیز. مشکل و سؤال من درباره اون 4.5 مگابایت نبود. پرسشم درباره این اختلافی هست که بین مقدار ثبت شده ترافیک من با نرم‌افزارهایی مثل Networx‌ و NetLimiter با مقدار ثبت شده در ریز مصرف خود پارس‌آنلاین وجود داره.

در ساعت‌های شبانه فقط یه سیستم روشنه که به مودم وصله و دانلود از طریق اون انجام می‌شه. دستگاه دیگه در اون ساعت‌ها از اینترنت استفاده نمی‌کنه. تو NetWorx هم فقط ترافیک اینترنت محاسبه می‌شه و ترافیک لوکالی لحاظ نمی‌شه. تازه مشکل من اینه که NetWorx کمتر از حدی که پارس‌آنلاین ثبت کرده، نشون می‌ده. پس مشکلم از ترافیک لوکال شبکه نیست.

سؤال من به طور واضح اینه که آیا بین مودم و تجهیزات خود پارس‌آنلاین غیر از دیتای واقعی خودم، دیتای دیگه‌ای هم ممکنه رد و بدل بشه که باعث این اختلاف حدود 3 تا 5 درصد بشه؟ (چون مقدارش ثابت نیست نمی‌شه گفت که این یه حجم‌خوریه سیستماتیکه.)

سؤال دیگه‌ام هم اینه که آیا اورهد بسته‌های TCP/IP که علی القاعده جزو دیتای واقعی رد و بدل شده نیستند هم تو لاگ ISP جزو ترافیک ثبت می‌شن یا نه؟ اگه پاسخ این سؤال مثبت باشه می‌شه گفت که این 3 تا 5 درصد اختلاف که همیشه به نفع ISP هست مربوط به این اورهدهاست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که بلوری دانلود نمی‌کنم. چون پلیرش رو هم ندارم. ولی دنبال فیلم‌های ریپ شده با کیفیت 720p هستم که بیت‌ریت استریم ویدیوشون حداقل حدود 5000kbps باشه. با این وضعیت یه فیلم حدودن 90 تا 120 دقیقه‌ای بین 4.5 تا 6 گیگ در می‌آد.

تازه به علت این که تو دنیا سرعت اینترنت تو این 2 - 3 سال گذشته به طور اساسی متحول شده (سرعت‌های 100مگابیت به بالا)، ریپرهای معروف مثل WiKi یا CHD یا SbR یا CtrlHD یا DON و به تازگی VietHD و TayTO هم دیگه بیت‌ریت کمتر از 8000 یا 9000 فیلم بیرون نمی‌دن. یعنی متوسط هر فیلم حدود 8 تا 10 گیگ در می‌آد.

فکر کن وقتی بخوای یه آرشیو درست کنی از 250 تا فیلم برتر رتبه‌بندی IMDB باید 2 ترابایت دانلود کنی. البته من تو 2 سال گذشته 70 درصد این آرشیو رو درست کردم. اما هنوز راه باقیست.
    وهیچ وقتم تموم نخواهد شد خیالتون جمع
    جسارت اما میخواستم بدونم شما چند% از این فیلم های ارشیوی رسیدی ببینی؟

16. این کاربر از salar_linux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •