تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4343 از 4751 اولاول ... 33433843424342934333433943404341434243434344434543464347435343934443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,421 به 43,430 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

واقعا دیگه نمیدونم چی بگم به شاتل از ظهر سرعت اومده زیره 30 کیلوبایت با هر 30 ثانیه هم قطع میشه :|
    512 3 ماهه دارم اصلا خوب نیست نتم واسه آنلاین بازی کردن هم فقط سرور داخلی میتونم بازی کنم اونم پینگ 110 به بالا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز یه سوال دارم اونم اینکه تو خرید گیگ اضافه یا هدیه که به دوره بعد منتقل میشه در ابتدا تو دوره بعد از این گیگ اضافه یا هدیه کم میشه بعدا نوبت به گیگ پایه مثلا همون 3 گیگ 128 میرسه یا نه از همون گیگ پایه

مثلا همون 3 گیگ 128 کم میشه بعدا نوبت به هدیه میرسه ضمنا این گیگ اضافه هدیه رو باید بلافاصله تو دوره بعد مصرف کنیم یا هرچقدرم نیگر داریم باز به دوره های بعد و بعدی منتقل میشه؟

و حداکثر تا کی ما باید خرید رو برا دوره بعد انجام بدیم؟ (یعنی تا کی وقت داریم؟) اس میزنن ؟ یا چطور ؟

ضمنا در مورد سرویسهای 1 مگ و 2 مگ شاتل اطلاعاتی دارین سرعت دانلود آپلود شبونه روزانه چقدره؟

و حالا با توجه به این همه گفته ها در مورد دانلود شبانه واقعا کسی کلا معیار دستش اومده که ماهانه ما چقدر دانلود کنیم محدود میشیم دقیقا یعنی نقطه مرزی رو میخوام مثلا فلان گیگ که بیش از اون حکم محدودیت سرعت رو داره . یا بهتر بگم میانگین دانلود تو هر شب چقدر؟

و یه سوایم که دارم در مورد یوتیوب سرعت دانلود منیجر خیلی افتضاح میشه این مشکل از چیزشکنه منه یا از چیز دیگس؟

ممنون از همه

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

آقا یه سوال فنی داشتم!
    wifi مودم من همینجور در روز قطع میشه :| ۳/۴ بار اتفاق میوفته. مودم هم Zyxel واسه خود ِ شاتل ِ.
    در صورتی که همون موقع با LAN ازش پینگ میگیرم پینگ میده و چراغ ِ ADSL هم سبزه!
    حالا مشکل از چی میتونه باشه؟
    حل شدنی هست؟
    مودم رو عوض کنم فرقی میکنه؟

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من موندم اینا اگه قراره ملتو هی محدود و محدود کنن پس اصلا دانلود رایگان رو واسه چی گذاشتن؟ وقتی سرعت پایین باشه فایده ای نداره. یک عمر مردمه ایران تو همه چی محدود و محرومن

5. 3 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

من موندم اینا اگه قراره ملتو هی محدود و محدود کنن پس اصلا دانلود رایگان رو واسه چی گذاشتن؟ وقتی سرعت پایین باشه فایده ای نداره. یک عمر مردمه ایران تو همه چی محدود و محرومن
    حالا این هیچی من 24 ساعته بدون اطلاع قبلی سرعتم اومده زیره 20 کیلوبایت همش هم قطع و وصل میشه .
    حتی سایت شاتل هم باز نمیشه که با پشتیبانی تماس بگیرم!!
    2 دقیقه صبر کردم تا این انجمن load شه
    فقط هم من این مشکلو ندارم 2تا دیگه هم آشناهام هم دقیقا از دیروز این مشکلو دارن شاتل شهرمون هم اصلا جوابگو نیست
    این دوره تموم شه میخوام مخابرات بگیرم ! مخابرات خوبه یا پارس آنلاین ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

آقا یه سوال فنی داشتم!
    wifi مودم من همینجور در روز قطع میشه :| ۳/۴ بار اتفاق میوفته. مودم هم Zyxel واسه خود ِ شاتل ِ.
    در صورتی که همون موقع با LAN ازش پینگ میگیرم پینگ میده و چراغ ِ ADSL هم سبزه!
    حالا مشکل از چی میتونه باشه؟
    حل شدنی هست؟
    مودم رو عوض کنم فرقی میکنه؟
    سلام دوست من
    امکان داره دریافت کننده ی امواج وای فای مشکل داره
    با یک گوشی یا لب تاپ دیگه ای تست کنید

8. این کاربر از payam178 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هزینه هر گیگ برای اینترانت 420 ت.که این هزینه رو چون ملت خبر ندارن شرکت ها هم دارن از همه می گیرن.مثلا طرف از سرور های ایرانی دانلود می کنه ولی هزینه ترافیک خارج کشور رو میده.اگر خواستین ثندشو میارم که سازمان رگولاتوری ایران در آبان ماه منتشر کرده هست و همه شرکت ها هم باید به صورت جدا ترافیک رو به کاربران بدن.که شاتل هم جز شرکت هایی بود که بروژه اینترانت رو بیاده کرد و یا حداقل دستی تو کارداشته.برای همین یک مدتی اینترانت رو شب برای همه باز میزاشت.
    برای فهم کامل موضوع به سایت تنظیم مقررات رادیویی مراجعه کنید.

سلام
    من این مصوبه رو با خود شاتل مطرح کردم و گفتن که این مصوبه منقضی شده بنظرمن بهتره هر مشکلی دارید
    برید این قسمت سایت شاتل براشون ایمیل بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی بهتر و بیشتر از کارشناسون پاسخگوترن بخدا تازه حرفاشونم صحت داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز یه سوال دارم اونم اینکه تو خرید گیگ اضافه یا هدیه که به دوره بعد منتقل میشه در ابتدا تو دوره بعد از این گیگ اضافه یا هدیه کم میشه بعدا نوبت به گیگ پایه مثلا همون 3 گیگ 128 میرسه یا نه از همون گیگ پایه

مثلا همون 3 گیگ 128 کم میشه بعدا نوبت به هدیه میرسه ضمنا این گیگ اضافه هدیه رو باید بلافاصله تو دوره بعد مصرف کنیم یا هرچقدرم نیگر داریم باز به دوره های بعد و بعدی منتقل میشه؟

و حداکثر تا کی ما باید خرید رو برا دوره بعد انجام بدیم؟ (یعنی تا کی وقت داریم؟) اس میزنن ؟ یا چطور ؟

ضمنا در مورد سرویسهای 1 مگ و 2 مگ شاتل اطلاعاتی دارین سرعت دانلود آپلود شبونه روزانه چقدره؟

و حالا با توجه به این همه گفته ها در مورد دانلود شبانه واقعا کسی کلا معیار دستش اومده که ماهانه ما چقدر دانلود کنیم محدود میشیم دقیقا یعنی نقطه مرزی رو میخوام مثلا فلان گیگ که بیش از اون حکم محدودیت سرعت رو داره . یا بهتر بگم میانگین دانلود تو هر شب چقدر؟

و یه سوایم که دارم در مورد یوتیوب سرعت دانلود منیجر خیلی افتضاح میشه این مشکل از چیزشکنه منه یا از چیز دیگس؟

ممنون از همه
    سلام دوستم وقتی ترافیک به دوره بعد منتقل بشه دورت که شروع بشه همیشه از تراافیک پایت شروع به استفاده میکنه

سرعتشون 200تا256 ولی بازم به منطقه و مخابراتتون بستگی داره
    در رابطه با محدودیت اگر هر شب زیر 1گیگ دانلود کنی البته بهتر هر شب دانلود نداشته باشی سرعتت کم نمیشه
    در رابطه با فاکتور براتون 20روز زودتر اس میکنند حتی چند روز مونده به پایان قراردادم اس میزنن و وارد صفحه اینترنت میشی اخطار بعلت بدهی نمایان میشه که متوجه میشی

11. این کاربر از ma_hasti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fragari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

واقعا دیگه نمیدونم چی بگم به شاتل از ظهر سرعت اومده زیره 30 کیلوبایت با هر 30 ثانیه هم قطع میشه :|
    512 3 ماهه دارم اصلا خوب نیست نتم واسه آنلاین بازی کردن هم فقط سرور داخلی میتونم بازی کنم اونم پینگ 110 به بالا

حالا این هیچی من 24 ساعته بدون اطلاع قبلی سرعتم اومده زیره 20 کیلوبایت همش هم قطع و وصل میشه .
    حتی سایت شاتل هم باز نمیشه که با پشتیبانی تماس بگیرم!!
    2 دقیقه صبر کردم تا این انجمن load شه
    فقط هم من این مشکلو ندارم 2تا دیگه هم آشناهام هم دقیقا از دیروز این مشکلو دارن شاتل شهرمون هم اصلا جوابگو نیست
    این دوره تموم شه میخوام مخابرات بگیرم ! مخابرات خوبه یا پارس آنلاین ؟

سلام
    من هم زاهدان هستم و مشکل شما رو دارم اما سرعتم کم نشده ولی قطع و وصل میشه و پینگ هم خراب شده.
    صفحه هم دیر باز میشه و افتضاحه.
    فقط یه توصیه دارم اینکه از مخابرات Adsl نگیری چون من گرفتم و بدجور پشیمون شدم و قطع و وصل شدناش خیلی زیاده طوری که حاضری مانیتور و مودم و هرچی دم دستت میاد رو نیست و نابود کنی.
    Last edited by fragari; 05-01-2014 at 16:25.

13. 2 کاربر از fragari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

جالبه از 6 نفر که شاتل داشتن تو زاهدان پرسیدم اونام همین مشکلو دارن بعد پشتیبانی شاتل مشکلو به خط و تنظیمات مودم ربط میده
    معلوم نیست کی درست میشه

15. 2 کاربر از awz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 51 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 51 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •