تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4341 از 4428 اولاول ... 3341384142414291433143374338433943404341434243434344434543514391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,401 به 43,410 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این آی پی ها بیشتر برای کسایی بدرد میخوره که دوربین مدار بسته دارن میخوان از راه دور مانیتور کنن جایی رو و.....
    ولی اگه بتون اجازه انتخاب میده ( که بعیده) و رنج آی پی های بهتری هست که پینگ بهتر میده ممکنه تاثیر داشته باشه
    کلا هر آی پی مال یک نفره چه دینامیک چه استاتیک
    یه سرویس هایی توی اینترنت میفروشن که میگن خیلی پینگ رو پایین میاره از اونا استفاده کنید به نظرم منطقی تره !

دلیل اینکه نرفتم مخابرات و 6 ماهه پارس تمدید کردم دقیقا همینه !
    دیگه وقتی پای این نت میشینم حالم بد میشه از بس کنده صفحه هم به زور باز میکنه روزا یه ipمیاد که با 37شروع میشه سرعتش خیلی خوبه ولی به محض اینکه ساعت 2شب شد قفل میشه رو آی پی 2.189 من این چند ساله که از مخابرات نت دارم هر وقت این ipواسم میومد سریع عوضش میکردم چون سرعتش افتضاحه ولی الان گیر کرده رو این مخابرات نمیتونه سرعت شبانه رو محدود کنه جاش ipمونو قفل میکنه
    Last edited by farshad0123; 01-12-2014 at 03:31.

2. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دیگه وقتی پای این نت میشینم حالم بد میشه از بس کنده صفحه هم به زور باز میکنه روزا یه ipمیاد که با 37شروع میشه سرعتش خیلی خوبه ولی به محض اینکه ساعت 2شب شد قفل میشه رو آی پی 2.189 من این چند ساله که از مخابرات نت دارم هر وقت این ipواسم میومد سریع عوضش میکردم چون سرعتش افتضاحه ولی الان گیر کرده رو این مخابرات نمیتونه سرعت شبانه رو محدود کنه جاش ipمونو قفل میکنه
    داداش میدونم اصلا اینترنت مخابرات یه جوریه آدم احساس میکنه یکی پاشو گذاشته رو گلوت
    درسته بعضی وقتا بت حال میده و اکانتینگ از کار میفته ولی ارزش نداره آدم دیوونه میشه با این سرعت و این همه تاخیر در باز شدن صفحات
    به نظر من تخلیه کن حداقل برو فن آوا بهتر از این مخابرات مسخرست

4. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

این آی پی ها بیشتر برای کسایی بدرد میخوره که دوربین مدار بسته دارن میخوان از راه دور مانیتور کنن جایی رو و.....
    همونطور که توضیح دادن واست اگه مثلا میخوای از دوربین مداربسته (remote monitoring) جایی استفاده کنی به دردت میخوره.
    meh

چیزی نزدیک به 9000 ساله که روش های جایگزین بعضاً رایگان به وجود اومدن که نیاز به ip static رو برای مصارف عادی و حتی نسبتاً حرفه ای در سطح شبکه های وسیع، رفع کردن.

پرداخت چنین مبالغی که isp های ایران میگیرن برای ip static، بیهوده و پول دور ریختن است!

همچنین لازم به ذکره که ip شما همواره قرار نیست تعیین کننده ی مسیر خاصی از ارتباطات راه دور باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چرا بعضی دوستان فکر می کنن سرعت باید بالاتر بره؟ مگه نسبت به دیشب کاربرا چقدر کم شدن؟!!! اکثرا همه قراردادشون یا هنوز باقی مونده ازش یا تمدید کردن. هنوز کار داره تا کاربرای شبانه کم بشن.

7. 2 کاربر از AmirF3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ولی اگه بتون اجازه انتخاب میده ( که بعیده) و رنج آی پی های بهتری هست که پینگ بهتر میده ممکنه تاثیر داشته باشه
    کلا هر آی پی مال یک نفره چه دینامیک چه استاتیک
    یه سرویس هایی توی اینترنت میفروشن که میگن خیلی پینگ رو پایین میاره از اونا استفاده کنید به نظرم منطقی تره !

دلیل اینکه نرفتم مخابرات و 6 ماهه پارس تمدید کردم دقیقا همینه !
    با تشکر این سرویس گیم پارس آنلاین چطوره ؟؟ چقدر پینگ رو کاهش میده؟؟
    من سرویس گیم شاتل رو فعال کردم پینگ تو سرور ایرانی که قبلا 70 بود شد 40 . پارس آنلاین چقدر تغییر میده پینگ رو؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

meh

چیزی نزدیک به 9000 ساله که روش های جایگزین بعضاً رایگان به وجود اومدن که نیاز به ip static رو برای مصارف عادی و حتی نسبتاً حرفه ای در سطح شبکه های وسیع، رفع کردن.

پرداخت چنین مبالغی که isp های ایران میگیرن برای ip static، بیهوده و پول دور ریختن است!

همچنین لازم به ذکره که ip شما همواره قرار نیست تعیین کننده ی مسیر خاصی از ارتباطات راه دور باشه.
    راستش من دقیقا اطلاعی از راههای جایگزینی که گفتین ندارم چون فقط بلدم از طریق همین ip static ریموت مانیتورینگ رو انجام بدم.
    در مورد ip استاتیک هم طبق تجربه خودم همیشه از یک مسیر وصل میشده و مثل ip های داینامیک مدام تغییر مسیر نمیده.

به هر صورت با دیدن عکس پروفایلتون چاره ای جز تایید برام باقی نمیمونه و چشم بسته فرمایشات شما رو میپذیرم جناب Detective !

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

در مورد ip استاتیک هم طبق تجربه خودم همیشه از یک مسیر وصل میشده و مثل ip های داینامیک مدام تغییر مسیر نمیده.
    مسلماً پس از آنکه شما یک ip static دریافت کنید، تا وقتی که gateway مربوطه که بهش متصل میشید و ساختار شبکه ی منتهی به آن gw توسط provider تغییر نکند، ترافیک شما از مسیر تعیین شده برای آن gw میگذرد.

منظور من این بود که حتماً قرار نیست فلان ip range رو با اطمینان بگیم که بر فلان مسیر تعریف شده و همیشه بر آن مسیر خواهد ماند. ممکنه شما 10 سال هم بگذره و تغییری در مسیرتون ایجاد نشه، ممکن هم هست که isp مربوطه، بارها در سال تغییرات ایجاد کنه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان یه سوال
    نوشته این قانون جدید واسه مشترکینیه که بعد از 10 آذر ثبت نام میکنن
    من 50 روز پیش ثبت نام کردم محدودیت شبانه ندارم؟ نا محدود دانلود دارم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان دانلود چه خبر؟امشب رکورد قبلیه خودمو شکستم 12 گیگ!

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

راستش من با 128 6 گیگی بیشتر نمیتونم بگیرم شبی ولی میترسم محدودم کنن وسه همین شبی یک الی دو گیگ میگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •