من تو منظقمون همون طور که گفتم اکثرا دانلودر هستن!! یعنی بقال سر کوچه هم دانلودر هست... سرعتم همیشه اسمی بود... خوبیش اینه که هزار نفر دیگه پورتشون از امروز رانژه بشه تو مرکز مخابراتی ما نباید تاثیری تو سرعت شبانه من داشته باشه...
من تو منظقمون همون طور که گفتم اکثرا دانلودر هستن!! یعنی بقال سر کوچه هم دانلودر هست... سرعتم همیشه اسمی بود... خوبیش اینه که هزار نفر دیگه پورتشون از امروز رانژه بشه تو مرکز مخابراتی ما نباید تاثیری تو سرعت شبانه من داشته باشه...
همینو بگو![]()
در کل فعلاً فرقی با قبل نکرده و مثل گذشته، بین ساعات 2 و 3، سرعت نوسان داره و پایینه، ولی بعدش افزایش پیدا کرده و ثبات میابه.
خط من نهایتاً همین حدود 700-750 رو میکشه (downstream 7Mbps)...
Last edited by Zeitgeist; 01-12-2014 at 03:11.
اینم تست الان من
![]()
دوستان لطفا جواب منو بدین کارم ضروریه!!
مخابرات هم یاد گرفته ipمونو قفل میکنه روی بدترین ip که سرعتش افتضاحه:
سرویس 2مگ
این آی پی ها بیشتر برای کسایی بدرد میخوره که دوربین مدار بسته دارن میخوان از راه دور مانیتور کنن جایی رو و.....
ولی اگه بتون اجازه انتخاب میده ( که بعیده) و رنج آی پی های بهتری هست که پینگ بهتر میده ممکنه تاثیر داشته باشه
کلا هر آی پی مال یک نفره چه دینامیک چه استاتیک
یه سرویس هایی توی اینترنت میفروشن که میگن خیلی پینگ رو پایین میاره از اونا استفاده کنید به نظرم منطقی تره !
دلیل اینکه نرفتم مخابرات و 6 ماهه پارس تمدید کردم دقیقا همینه !
سرعت منم یه ریزه بیشتر شده ولی نه خیلی و مثلا مثل صبح زود (7-8) نشده.
کاربرای قدیمی اگه یادشون بیاد قبلا که رایگان نبود سرعت و پینگ شبا رسما میرسید به سقف.
البته فکر کنم همین یه ذره تغییر هم به خاطر بار روانی شه چون خیلی ها هنوز از قبل قرارداد دارن و شبانه شون رایگانه.
من دو تا خط دارم، یکی هایوبه که روزا تمام وقت آشغال! ولی شبا خوب میشه،
یکی هم پارس آنلاین که صبح تا ظهر فقط خوبه.
در کل که خوب اینترنتی داریم ما تو ایران.
اینم مخابرات
![]()
نه! آی پی استاتیک اصلا ربطی به اون موضوعی که شما میگی نداره. در این حالت فقط شما یه آی پی استاتیک داری که ممکنه اگه شانست بد باشه حتی سرعت و پینگ رو بدتر هم بکنه چرا که با آی پی استاتیک فقط از یه مسیر اینترنت میگیری و ممکنه اون مسیر مثلا مسیر هند باشه که خیلی بی کیفیته. ولی بازم اینترنتت با بقیه کاربرا share میشه.
اون موردی که تنهایی از پهنای باندت استفاده کنی اسمش پهنای باند dedicate هست که خیلی خیلی گرونه و برای کاربر خانگی و حتی شرکت های نسبت کوچیک نمیصرفه.
ولی همونطور که توضیح دادن واست اگه مثلا میخوای از دوربین مداربسته (remote monitoring) جایی استفاده کنی به دردت میخوره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)