آیا فروش جی تی آی 5 ممنوع شده؟
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
بابا بگردي پيداميكني 2 بار گذاشتيم تو همين تاپيكامين گرامي نوشته:
سلام
دوستان اگر من سوالی را زیادی تکرار میکنم شما به بزرگی خودتون ببخشید!
لطفا اگر کسی پژو پارس داره به ما هم بده
بازم امين گرامي نوشته:
درمورد سوال دوم : فكركنم براي +15 سالانه اگه سنت كمتره باباتو بفرست بخره
Last edited by red stars; 30-06-2008 at 16:42.
اينم براي سومين بار ( البته در دوبار قبل پلاك ها خارجي بودند ولي اينو پلاكشو خودم ايراني كردم.)
اگر تنظيمات توي ريدمي را انجام بديد ، 316 kmh سرعت ميره. خودم با سرعت سنج camera ---- امتحان كردم. و فول اسپرتش هم ميتونيد بكنيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظرتون رو بگیدقبل از گفتن این کلمه (این که تغییری نکرده ) یه نگاهی به مدل اصلیش بکنید![]()
سلامhshak جون 206 با حالتر شده(راستی نمیشه اینو چهار درش کنی؟)
یه کمک هم از شما می خواستم,یه بار دیگه هم سوال کردم ولی کسی جواب نداد ,می خواستم بدونم چه طوری میشه توی زدمودلر دمو تعریف کرد همین اگه میشه یه مینی راهنمایی بکنید ممنون میشم
راستی اون اتو بوس با موتور که قول داده بودی چی شد؟(سخت در انتظاریم
)
با تشکر![]()
دستت دردنكنه
اين همونيه كه من گذاشتم چجوري قطعات براش گذاشتي
دمت گرم بگوتا ماهم استفاده كنيم
اينم براي راحتي شما دوستان:
لينك مستقيم ( مستقيم شروع به دانلود ميكنه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چهار درش کردم ولی قشنگ نشد . من بلد نیستم کول درست کنم . و اتوبوس و موتور و موتور بوف و 206 رو همه رو باهم میزارم همین امروز فردا (البته اگه برم کافی نت چون اینتر نتم خیلی سرعتش کمه جوری که اپلود کردن عکس برام مشکل هست) . خسته نباشم
من ساخت دمو بلد نيستم ولي اگه يكي از دمو ها رو كپي كني بعد اسمشو عوض كني ميشه جديد . مثلا اسمشو بزاري ug-roof و بالاي ماشين بزاري و يه تنظيماتي توي carmods.dat انجام بدي ميشه روش ROOF گذاشت .
براي فول اسپرت فقط نياز به تنظيمات ريدمي نيست . بعضي ماشين ها كه قابليت اسپرت دارن تعدادي دي اف اف همراشونه كه بايد ريپليس كني و بعد فول اسپرت كني . بله اسپرت معمولي مثلا باله و roof و hood و اگزوز و از اين قبيل با ريدمي ميشه ولي ماشين هايي كه ميشه سپر عوض كرد و باله ها و ... جدا از ماشين هاي ديگه دارن ( مثل فلوكس گل جي 3 كه من توي تاپيك گذاشتم ) ، بايد فايل ريپليس كرد .ساخته شده.
اگر به تنظيمات ريدمي عمل كني وقتي كه اسپرتش كني فول اسپرت ميشه.
اين ماشين توي سايت gtainside.com هست . اين ماشين چندان اسپرت نميشه اون سپر هاش هم بصورت extra مياد . extra به فايلي ميگن كه جدا جدا مياد مثلا يه بار ماشينو تو شهر ميبيني اسپرته يه بار ميبيني نيست . در ضمن اين ماشين پژو پارس نيست ! اين پژو 406 جي ال آي هست . اگه البته ميشه بيشتر شبيهش كرد . در ضمن آقا محسن اون كه شما گذاشتي اون شركت كه بهت بازي رو فروخته فقط زحمت كشيده extra اون رو برداشته كه مثلا بيشتر به پژو پارس شبيه بشه . تمام ماشين هايي كه توي بازي شما هست توي سايت gtainside.com پيدا ميشه و ديگر سايت ها ...دستت دردنكنه
اين همونيه كه من گذاشتم چجوري قطعات براش گذاشتي
دمت گرم بگوتا ماهم استفاده كنيم
اينم براي راحتي شما دوستان:
دوستان کمک کنید من تا حالا نتونستم از تاپیک دانلود کنم همشون ارور میده لینک ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)