در مورد عكس انداخت از san fiero كسي چيزي ميدونه؟
در مورد عكس انداخت از san fiero كسي چيزي ميدونه؟
اگه اشتباه نکنم داخل بازی جاهایی هست که دوربین عکاسی می تونی برداری و از هرجا خواستی عکس بگیری...
من فکر میکنم مشکل از سیو ی باشه که دوستمون گذاشت چون من هم دانلود کردم و همین مشکل را داشتاحتمالا ورژن بازیت با ورژنی که سیو رو اون آماده شده متفاوت هست.چون فایلی هست به نام main.scm (فرمتش دقیق یادم نیست) که کدهای اصلی مراحل تو اون جای داره و اگه اندکی توش تداخل بشه سیوهایی که از روی نسخه های قبلی یا بعدی آماده شده اند رو باز نمی کنه و بازی هنگام loading میندازه بیرون .
احتمالا اینو بچه ها گذاشتن اما چون تاپیک قدیمیه ممکنه پاک شده باشه...
با نصب این یه تغییراتی ایجاد میشه 2 بازی که متوجه می شین...
اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اينكه هات كافي همون ... هستش ديگه نه
دوست عزیز به نظر من بهتره فایلهایی مثل این رو همینطوری تو انجمن ها نذاری.
چی میشه اگه دست یه کسی که سنش کمتره به این برسه.
شاید...من فکر میکنم مشکل از سیو ی باشه که دوستمون گذاشت چون من هم دانلود کردم و همین مشکل را داشت
Last edited by T O O M A J; 21-09-2008 at 16:55.
هرکی باید خودش مرد باشه دلش نره.
------------------
این هم برای این که بتونید هم ازسیو قدیمی استفاده کنید هم سانسور ها رو بردارید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خود افراد نباید دان کنن.دوست عزیز به نظر من بهتره فایلهایی مثل این رو همینطوری تو انجمن ها نذاری.
چی میشه اگه دست یه کسی که سنش کمتره به این برسه.![]()
مشکل از سیو هست.من فکر میکنم مشکل از سیو ی باشه که دوستمون گذاشت چون من هم دانلود کردم و همین مشکل را داشت
زدی به هدف چون درست در پایان loading این اتفاق می افته .
در ضمن مگه gta s a ورژن های دیگه ای هم داره ؟ اگه اینطوره اونها چه فرقی باهم دارن ؟
خیلی ممنون
خدانگهدار
نه ورژن نيستد فقط ويرايش شده هستند كه اكثرا مشكل دارن و باهاشون نميتوني بازي رو به اتمام برسوني بالاخره تو يه مرحله باگ باعث ميشه نتوني ادامه بدي مثل همين Eniac كه تو ايران زياد هست DVDش اسمشم گذاشته بودم San Andreas 2![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)