من نميدونم چرا هركي مياد تو اين تاپيك همين مشكل رو داره صفحه قبل رو بخوني نوشتم چي كار بايد بكني پست هاي اخير همين تاپيك رو بخوني مشكلت حل ميشه
من نميدونم چرا هركي مياد تو اين تاپيك همين مشكل رو داره صفحه قبل رو بخوني نوشتم چي كار بايد بكني پست هاي اخير همين تاپيك رو بخوني مشكلت حل ميشه
من به 2225 اس انم اس زدم مشکله اینترنتم در ک 800 حل شد
راستی پشت جای شارز شارژر ک 800 بازم سوراخ یا جایه چیزه دیگیه ای داره اون ماله چیه
خدارو شكر
هيچي هواكشه چه مي دونم
چيكار به اونا داري آخه![]()
دمت گرم فدات ممنون از کمکت عزیزراستی می گم شاید این سوراخا تیربارشن![]()
Last edited by aminkohan; 17-09-2008 at 22:41.
بچه ها سوال فوری:
امروز یه کا800 شکلاتی خریدم. اما رم رو نمیدونم 1گیگ بخرم یا 2گیگ. خودم 2گیگ دوس دارم. اما فروشنده گفت احتمال داره سرعتش بیاد پایین!!! حالا قراره بهش زنگ بزنم بگم 1گیگ بیاره برام یا 2گیگ!!!
نظر اساتید چیه؟ :*
اون N73 آلمانی خیلی تمیزم رو 180 ازم برداشت فروشنده! واقعا عجله داشتم برای فروشش. جهنم ضرر! گفت اگه فنلاندی بود خیلی بیشتر میتونستم بخرم ازت!!
این کا800 هم میگفت اوریجینال هست باتریش و مشکلی نداره واسه همین 190 هست که بهت میدم 185 !!!!
راستی قیمت رم کا800 رو هم اگه دارید بهم بدید!!
شك نكن 2 گيگ بخر قيمتش 16 تومنه. هيچم هنگ نمي كنه اگه هنگ كرد ببر بكونون تو سرش بگو گوشي اگه اصل باشه 4 گيگ هم ساپورت ميكنه
ولي 2 گيگ رو K800 ها تست شده راستي وقتي گوشيت رو اوردي 12 ساعت در حال خاموش بذار شارژ نه كمتر نه بيشتر( حالا نيم ساعت بالا پايين عيب نمي كنه)
ممنون.
والا الان 10 ساعته توی شارژه!
بهم گفت 8 ساعت بزار توی شارژ اما از اونجا که دیدم شما میگی 12 ساعت منم ترسیدم همون 12 ساعت رو میزارم.
رم رو هم بهش میگم. چون آشنا هست گفته به قیمت خرید بهت میدم یعنی 6 تومن!!!!
چن گيگو 6 تومن ميده 1 گيگو؟
2 گيگ و 4 گيگم اگه قيمتش رو مي دوني بگو
2 گیگ 16 تومن. و 1 گیگ 2 تومن ارزون تر یعنی 14 تومن!
در همین حد میدونم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)