میگن بهشت دکلاش این شکلیه[emoji7]
![]()
میگن بهشت دکلاش این شکلیه[emoji7]
![]()
Last edited by sindar88; 06-10-2014 at 21:44.
امروز رفتم نمایشگاه که حداقل lte رو تجربه کنم
سرچ کردم دیدم شبکه lte وجود نداره
همراه اول که تکلیفش مشخصه چون 3g رو به زور داره ارائه میده دیگه نسل 4 بماند
پس گفتم ایرانسل که این همه تبلیغ میکرد ..پس چی شد ...میدونستم نیاز به سیمکارت جدید دارم ولی قبلا اپراتور ایرانسل گفته بود نیازی نیست با همون سیمکارت نسل 4 هم میتونید داشته باشید
...رفتم غرفه ایرانسل پرسیدم lte که این همه تبلیغشو میکنید لانچ شده؟ گفت بله.... گفتم پس چرا من نمیتونم سیگنالشو پیدا کنم
گفت به خاطر اینکه باید سیمکارت lte داشته باشید که فعلا تجاری نشده و فقط همکاران ایرانسلی دارن و تست هایی هم که از lte در اینترنت گذاشته میشه توسط خود ایرانسلی هاست
من موندم گفتم پس چرا این همه تو نمایشگاه تبلیغ میکنید در حالی که سیمکارتشو هنوز ارائه ندادید
3g هم نهایت سرعتی که کنار آنتن داشتم به زور به 5 مگابیت میرسید
درکل نمایشگاه امسال هم مثل سالهای قبل هیچ چیزی برای گفتن نداشت و حتی پاسخگوهایی هم که هر 4 اپراتور تعیین کرده بودن نتونستند
جوابگو سوالات بنده باشند و دائما منو برای دریافت جواب به هم میگه پاس میدادند و آخرشم خودم از دریافت جواب انصراف میدادم
حتی نسل های مخابراتی هم درست یاد این دوستان نداده بودند .
کاش حداقل 4 نفر آدم با سواد اونجا میذاشتن نه کسایی که فقط 4 تا اصطلاح یادشون دادن ...به عنوان دانشجوی ارشد مخابرات واقعا تاسف خوردم
Last edited by resss; 06-10-2014 at 21:57.
فقط یک مورد رو بگم چند وقت پیش ایرانسل تست سرعت 3g رو گذاشت 8 مگابیت خیلی ها گفتن فیکه و الکی هست و کلا یه نفر به دکل وصله همچین سرعتی داده حالا الان خیلی ها به سرعت بیشتر از 8 مگابیت رسیده از جمله خودم حالا واسه 4g هم همینطوره .
اینکارشون خیلی زشته
ما ایرانی که قرار نیست به این سرعت دست پیدا کنیم پس نمیدونم چرا ایرانسل باید همچین هزینه ای کنه
چرا باید بهمون نشون بده 4g تا چه سرعتی میتونه ارائه بشه.. بذارید تصویر نسل 4 و نسل 3 توی ذهنمون همونی باشه که داره توی کشورای دیگه ارائه میشه...لطفا خرابش نکنید
نسل های مخابراتی هم توی کشور ما مثل اشیای قیمتی و گرانبهاست که باید از پشت شیشه بهشون نگاه کنیم و حق دست زدن بهشون نداریم و باید یه جای امن بذاریموشون که دست هیچ کس بهشون نرسه![]()
من میگم نسل 4 هم سراسری میشه.
امروز صبح سرعت دانلودم رو 600 بود با H همچین سرعتیو تا چند وقت پیش تو خوابم نمیدیدم.
جالب اینه همه حس دانلود بازیو سرعت بازیش یه هفتس همچین عادی میشه انگار از رور اول همچین چیزیو داشتیم.
کم کم ادم میفته رو دور شخم زدن یوتوب و نت در جهت شغل یا تحصیلش.البته جنبه های تفریحیشم سره جاشه ولی چون سرعت بالاس به همه کارات میرسی.
دوستان لطفا صحبت منفی در مورد محدودیت پهنای باند نکنین کار تمومه.
همون موقع که ای اس پی ها به هر نحو محدودیت 128 زیر پا گزاشتن این قانون از کنترلشون خارج شذ.الان که همراه اولم پهنای باند نسل سه رو باز کرده یعنی کار تمومه تمومه.
میفتن تو رقابت ایرانسلم پهنای باند نسل 3 رو تا اخر باز میکنه تک و توکم نسل چهار راه میندازه.
خودم که حرفامو یه دور خوندم به نظر نشدنی میا ولی مثل اینکه شده.
نه عزیز من امروز پرسیدم گفتن این سرعت رو نهایت به 2 یا 3 مگابیت محدود میکنند ..شاید یکم بیشتر یا کمتر که بستگی به سازمان تنظیم مقررات داره
در ضمن احتمالا 4g به صورت سازمانی ارائه میشه و در دسترس عموم قرار نخواهد گرفت
صحبت دیگه هم که امروز داشتم این بود قیمت بسته ها و سرعت به چه صورت در دسترس قرار میگیره که نماینده ایرانسل گفتند که قیمت بسته ها به نسبت سرعت افزایش پیدا میکنه
من حتی گفتم اعلام کردید که این افزایش سرعت هیچ هزینه ای در بر نداره که در پاسخ گفتند بله این برای زمانی بود که شبکه بصورت پایلوت بود و فعلا هم تا سراسری نشده به همین شکل باقی میمونه
و این هم اذعان کردند که وقتی شبکه بصورت پوشش سراسری دربیاد سرعت بدون نیاز به محدودیت افت محسوسی خواهد داشت پس دوستان زیاد دلتون رو به این سرعتا خوش نکنید
این صحبت های نماینده های خود شرکت ایرانسل بود ...دوستانی که شک دارند میتونند توی این 3 روز باقی مونده تشریف ببرند نمایشگاه و مستقیم این صحبت هارو از عزیزان مارکتینگ بپرسند و بشنوند
کدوم شهر ها مازندران ، 3g توش فعال شده ؟ لینکی چیزی هست مناطق تحت پوشش رو نشون بده؟ تشکر
امروز زنگ زدم 700 میگم نسل 3 اصفهان چی شد میگه پوشش اصفهان کامل شدهمیگم نه میگه آره آخرش میگه یه ادرس دقیق مثه خونتون را اگه انتن نمیده بدید.نمیدونم توی این شرکت چه خبره خودشون از کارهای خودوشن خبر ندارند
پس اونایی که وضعشون خوبه دعا کنن ایرانسل فعلا لنگ بزنه !![]()
.......
نمیدونم ایرانسل چه مرگش شده! قبلا تو اتاقم با 21asu سیگنال میگرفتم الان شده 13الی 15
+H هم بندرت دیده میشه و اکثرا رو H هست که اصلا هیچ فرقی با edge نداره سرعت دانلود در حد 20 کیلوبایت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)