تنظیمات چی بهم خورد ؟ منظورم اینه که کریرت پرید یا اینکه کلا فیفا و تنظیماتشو بهم ریخت ؟
البته من از کریر همیشه یه سیو دارم .
تنظیمات چی بهم خورد ؟ منظورم اینه که کریرت پرید یا اینکه کلا فیفا و تنظیماتشو بهم ریخت ؟
البته من از کریر همیشه یه سیو دارم .
دوستان من از سال 98 دیگه فیفا بازی نکردم و پی اس بازی میکردم میخواستم بدونم فیفا 14 الان بهتره یا پی اس 14 البته بدون جانبگیری نظر بدید![]()
من پی اس بازی میکردم 2014 اومدم فیفادوستان من از سال 98 دیگه فیفا بازی نکردم و پی اس بازی میکردم میخواستم بدونم فیفا 14 الان بهتره یا پی اس 14 البته بدون جانبگیری نظر بدید![]()
جواب کاملی بود فک کنم![]()
یادش بخیر
والا سلیقه ای هست این بازی فوتبال
از نظر بنده برید سمت فیفا بهتره فیزیک بازی واقعا عالی هست گراف هم خوبه ولی باید دید خودتون چی در نظر دارید بنده یه کنسول 360 دارم فقط واسه فیفا تا الان نفروختم حوصله ندارم با پی سی بازی کنم شب ها اگه بتونم یه دو ساعتی انلاین میزنم و بس فقط وفقط فیفا رو بازی میکنم چندتا بازی خریدم حوصله بازی کردن نداشتم
من که تا وقت داشته باشم و بتونم فیفا رو بازی میکنم
مقايسه تنها شوخي است و بس!!!من تا ٢٠١٠ پس بودم و بعد اومدم فيفا!
به نظر خود من هم فیفا تو این چند سال بهتر کار کرده البته پی اس 2015 گویا خیلی حرفها برای گفتن داره اما تا میاد بریم فیفا 14 بزنیم![]()
مقايسه تنها شوخي است و بس!!!من تا ٢٠١٠ پس بودم و بعد اومدم فيفا!
سلام من یه پچ میخواستم که فقط نقل انتقالات و قدرت جدید بازیکنارو درس کنه کسی راه حلی داره؟
مودینگ وی انگار باید همه ی پچ هارو از اول دانلود کنی برا نقل انتقالاتش ممنون میشم راهنمایی کنید .
نه مودینگ وی فقط اون اخرین پچ AIO اش رو دانلود کن و اپدیتهاش رو بعد از اون نصب کن . البته اگه فقط واسه نقل و انتقالات میخوای فکر نکنم احتیاجی به اپدیتهاش هم باشه چون فیفا معمولا یه چند ماه مونده به نسخه بعدی ، دیگه واسه نسخه فعلی اپدیت نمیده .
تو سیستم دفاعی تاکتیکال چطور میشه نفر دوم رو واسه پرس فرستاد
تو لگاسی با شوت نفر دوم اضافه میشه
راستی دفاع تاکتیکال رو چطور انجام میدید منظورم سرعت رو میگیرید یا همون طور آروم میرید طرف بازیکن
من بازی میکنم ولی خیلی مشکله مخصوصا تک نفره رقیب خیلی سریع تغییر حجهت میده نمیشه حدس زد چه کاری میخواد بکنه میبینی میری سمتش فوری با یک تغییر جهت ساده مدافع ما رو خنثی میکنه ولی تو لگاسی این طور نیست ضربدر مربع رو نگه میداری دو نفری میرن توپ رو میگیرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)