سلام من دیروز لنوو Z500 خریدم...core i7 هست با حافظه رم 8 گیگ و حافظه داخلی یک ترابایت...نور پس زمینه هم داره و رنگش هم سفیده....
سلام من دیروز لنوو Z500 خریدم...core i7 هست با حافظه رم 8 گیگ و حافظه داخلی یک ترابایت...نور پس زمینه هم داره و رنگش هم سفیده....
دوستان عزیز من میخوام نرم افزار Dolby home theater v4 رو نصب کنم ولی ارور میده که به PCEE نیاز داره...یعنی باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟لطفا اگه میدونید راهنماییم کنید...و یه سوال دیگه ...وقتی اینتر رو کلیک میکنم تا یه خط بیاد پایین و تایپ کنم نمیاد...همش مجبورم پشت سر هم (داخل یه خط) تایپ کنم...کمممممممممک!!!!!
اسم درایورش چیه؟؟؟؟؟داخل سی دی ای که تو کارتنش گذاشتند هست یا باید از اینترنت دانلودش کنم؟؟لطفا راهنماییم کنید![]()
یه عکس از صفحه بذارید وقتی ارور میده
البته من نمیدونم داستانش چیه ولی فکر کنم این طوری بقیه هم بهتر میتونن کمک کنن
سلام (من همچنان نمیتونم برم خط پایینی...اینتر که میزنم نمیره خط پایین!!!) آخرای نصب این صفحه رو نشون میده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش وقتی اکی رو کلیک میکنم این رو نشون میده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه ممکنه راهنماییم بفرمایید
برای من داره....اتفاقا با این کانفیگی که من خریدم فقط رنگ سفیدش بود (رنگ مشکی و قهوه ای سوخته برای اونایی بود که حافظه رم اشون 6 هس) و بک لایت هم داره خوشبختانه...خریدم 2 میلیون و پانصد و پنجاه تومن...با دوسال گارانتی سازگار
بله اینو نصب کردم ولی نمیدونم تنضیماتش به چه صورت هست؟(راجع به تنضیماتش توضیح بدید)برنامه energy management هست دیگه
تو dvd که همراه لپ تاپ میدن هست
اگه نصب نکردید نصب کنید حتما
سلام دوستان امروز z500 گرفتم
1-بک لایت چیه تو فروم نوشته بود ؟
2- چرا تاچ پد کند هست دیر کار می کنه؟
سلام
دوستان یه قیمت بدن ببینیم چی شده ارزون شده گرون شده ::
core i 7 ---3612qm
ram 8
vga 2 --740
hdd 1t
دوستان دلیلش چیه که هارد بیشتر اوقات در حال استفاده و کار کردن هستش و معمولا رو 100% هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)