تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 434 از 720 اولاول ... 334384424430431432433434435436437438444484534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با قیمت قبلی دولار 2950 ولی الان معلوم نیست مگر اینکه به قیمت قبل گیر بیاری
    اونوقت یعنی تفاوت 65 اینچ با 50 اینچ وی تی 30 حدود 6.5 میلیون تفاوت 15 اینچ بیشتره ؟
    Last edited by dadasalam; 29-01-2012 at 14:08.

داره خودمونی میشه Black.Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دیروز رفتم st30 50 اینچ بخرم . شیراز جایی زیر 2900 نمی داد !!!
    برگشتم خونه همین سامسونگ قوزی 21 اینچ رو تر و تمیز کردم نشستم پاش !!!

3. 3 کاربر از Black.Hawk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اونوقت یعنی تفاوت 65 اینچ با 50 اینچ وی تی 30 حدود 6.5 میلیون تفاوت 15 اینچ بیشتره ؟
    والا آره بر طبق این قیمت هایی که تو ایران میدن آره

---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------

من دادم از دوبی بیارن که تو دبی قیمتش 4470 درهم بود و با توجه به درهمی 470 تومان
    میشه 2100 من میگم فعلا خرید نکنید
    یارو دیده یکم درهم رفته بالا الکی کشیده رو قیمت
    اگه منم دو ماه پیش خریده بودم یه چیزی حول حوش 1600 می افتاد

5. 2 کاربر از delmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ولی با این همه برین خداروشکر کنید که یم شرکت درست و حسابی نماینده پاناسونیک هست و تلویزیون های پلاسما که اوج کیفیت تصویر هستد با اوج کیفیت 3دی را شما با 2900 میتونی بخرین وگرنه همون ال ای دی های آشغال سامسونگ که بیرون ایران 2 میلیونه و اینجا 5 6 میلیون تو پاچه مردم میکنن که در سه بعدی 1 سانت بیشتر عمق نداره را باید میخریدید

بازم به بانیان این اضافه رو که میگیره نوشه جونش گوشت بشه به تنش

---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------

ولی با این همه برین خداروشکر کنید که یم شرکت درست و حسابی نماینده پاناسونیک هست و تلویزیون های پلاسما که اوج کیفیت تصویر هستد با اوج کیفیت 3دی را شما با 2900 میتونی بخرین وگرنه همون ال ای دی های آشغال سامسونگ که بیرون ایران 2 میلیونه و اینجا 5 6 میلیون تو پاچه مردم میکنن که در سه بعدی 1 سانت بیشتر عمق نداره را باید میخریدید

داره خودمونی میشه nasserj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

معرفی تلویزیون پلاسمای فوق العاده جذاب vt50

داره خودمونی میشه Black.Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------

دوست عزیر همین الان هم قیمت این تی وی دو برابر قیمت جهانی هست !!!
    حالا چون سامسونگ یا هر شرکت دیگه قیمت الکی واسه محصولاتش میزاره که دلیل نمیشه ما خدا رو شکر کنیم که بانیان کمتر از سامسونگ می کنه تو پاچمون

9. 2 کاربر از Black.Hawk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان من یه توضیحی در مورد کالیبره کردن بدم:

کالیبره کردن حرفه ای برای رسیدن به صحیح ترین و طبیعی ترین رنگ ها کار من و شما نیست چون با ابزار خاصی انجا میشه نه چشم انسان. چشم های مصنوعی وجود داره مثل LaCie Blue Eye 2 یا NEC SpectraView و... که روی مانیتور یا تلویزیون چسبانده میشن و اطلاعات تصویر مثل رنگ ها و گاما و... رو به یه نرم اقزار مخصوص منتقل میکنن و فرد کالیبراتور بدون دخالت چندان چشم خودش با اعداد و تنظیمات بازی میکنه تا به اعداد استاندارد برای طبیعی ترین تصویر برسه. مثل رسیدن با به Gamma 2.2 و Kelvin 6500 و...
    تصاویری از برخی چشم های مصنوعی:

مثلاً آقای Rasmus Larsen تصاویری از اعداد و ارقام قبل و بعد از کالیبره کردن مانیتورها و تلویزیون ها از جمله همین VT30 میذاره. (برخی سایت های دیگه هم این کار رو میکنن)

قبل از کالیبره VT30 :

مد THX:

بعد از کالیبره نهایی:

میبینیم قبل از کالیبره، تصویر VT30 با استاندارد فاصله داشته و بعد از کالیبره، بسیار نزدیک شده به استاندارد.

با این که هر پنل با پنل بعدیش که قراره چند ثانیه یا دقیقه بعد از خط تولید خارج بشه با اندک تفاوتی باید کالیبره بشه ولی باز بهترین راه اینه آدم بیس کار رو تنظیمات کالیبراتورهای حرفه ای که با ابزار خاصی که گفته شد کالیبره کردن قرار بده و بعد بسته به سلیقه خودش و با عکس های خاص مثل Grandient مشکی به سفید روی رنگ مشکی و سفید و جزئیات کار بشه. اگر براتون این امکان وجود داره که کامپیوتر رو به تی وی وصل کنید این برنامه بدون نیاز به نصب تحت فلش میتونه خیلی مفید باشه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا آیا واقعاً راست میگم که دوتا پنل که یک مدل هستن و در یک کارخونه تولید شدن در اصل نباید دقیقاً با تنظیمات کپی هم کالیبره بشن؟! بله راست میگم چون واقعاً همینه! بعضی از تولید کننده به این کار رو آوردن که برای محصولات ویژشون که مصرف کننده های حرفه ای دارن در کارخونه کالیبره کنن. مثل مانیتور ASUS PA238Q که وقتی بسته بندی رو باز کنید یک برگه از گزارش کالیبراسیون مانیتور خودتون خواهید دید که اعداد نوشته شده روش ممکنه با اعدا نوشته شده رو PA238Q دوستتون تفاوت داشته باشه! و این یعنی اینکه یه متخصص همین پنلی که شما قراره روشن کنید رو قبلاً روشن و به صورت حرفه ای تنظیم کرده. به همین خاطر هست که این مانیتور و مانیتورهایی از این دست رو به طراحان و گرافیست ها توصیه میکنن.
    دو تا پنل تو یه کارخونه با هم فرق دارن دیگه چه برسه تو دو تا کارخونه مجزا و چه برسه به اینکه تغییراتی تو سری R برای ایران دادن! ولی برای ما چاره نیست باید بیس کار رو تنظیمات فرنگی ها قرار داد و عکس های مثل همون عکس هایی که اون برنامه بالایی گذاشتم به بهترین حالت رسید.

اگر قسمتی رو اشتباه گفتم دوستان تصحیح کنن.

من این مطلب رو میخواستم دو هفته قبل پست بزنم ولی از بخت بد کارت گرافیکم سوخت حدود 2 هفته نبودم با این وضع دلار هم باید 2 برابر قیمت پول کارت بدم. الآن با یه کارت امانی هستم.
    Last edited by siamak_mu; 29-01-2012 at 23:43.

11. 12 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    قیمت 50ST30 در هایپر مارکت تهران همان قیمت
    قبلی است 2350
    3روز پیش پرسیدم

13. 3 کاربر از aramkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با اینکه خودم خیلی از سامسونگ خوشم نمی آمد ولی این اواخر فهمیدم اگه یه نمایندگی درست و حسابی داشته باشیم سام سرویسه نه بانیانی که تی وی 2011 رو تو 2012 با چند برابر قیمت بکنه تو پاچه ملت؟ 50st30 رو رفتم نمایندگی دیدم با اینکه خوشبختانه نمایندگی خیلی زرنگ بود و تو دو سه متری تی وی فقط یه لامپ کم مصرف 40 وات روشن کرده بود و هیچ نور دیگه ای نبود باز هم از کمبود نور ای ن تی وی رنج می بره. حالا این st30 به گفته همه دوستان برایتنس بیشتری هم از vt30 داره حالا تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل....

15. 2 کاربر از 1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من این مطلب رو میخواستم دو هفته قبل پست بزنم ولی از بخت بد کارت گرافیکم سوخت حدود 2 هفته نبودم با این وضع دلار هم باید 2 برابر قیمت پول کارت بدم. الآن با یه کارت امانی هستم.
    سلام سیامک جان
    مثل همیشه با این پستت ترکوندیا !
    جای تشکر ویژه داره
    عزیز یه سر به سایت پر..شین..ت...ولز بخش بازارچش بزن(سخت افزار) چیزای ناب و به روز و خوش قیمتی میتونی پیدا کنی کارت گرافیک زیاد دیدم.
    اگه آدرسشو پیدا نکردی بگو پیام خصوصی برات اوکی کنم

17. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •