سلام به همگی
من دیروز بعد دانلود تقریبی 2 گیگ با سرعت 180 تا 200 بود داشتم که بعد سرعت به 80--100 میرسید
ولی امروز هر 500 یا 600 مگ سرعت به 80--100 میرسید که بعد 1 ساعت خودش به 180 میرسید
چیکارش کنم ؟512 نامحدود دارم
سلام به همگی
من دیروز بعد دانلود تقریبی 2 گیگ با سرعت 180 تا 200 بود داشتم که بعد سرعت به 80--100 میرسید
ولی امروز هر 500 یا 600 مگ سرعت به 80--100 میرسید که بعد 1 ساعت خودش به 180 میرسید
چیکارش کنم ؟512 نامحدود دارم
دعا کن به جووووووووووونشون "متوسط قیمت اینترنت در ایران یازده برابر ترکیه و 330 برابر ژاپن است" نون میدن بخوریم ( تیکه آجر )
بسهکسی از دوستان میدونه چطور میشه این نرم افزار های محدودکننده سرعت مخابرات رو دور زد هکی چیزی
دلت خوشا !
وقتی پراید هم قیمته یه ماشین لوکس تو کشورای خارجیه تو الان دنباله قیمت اینترنتی![]()
تورنت که قدیمی شده !
تازشم با بیت تورنت دانلود می کنی مخابرات فکر می کنه داری از چیلترشکن استفاده می کنی و حجمتو دوبرابر کاهش میده !
امضامو نگاه کن ! با حداکثر سرعتت می تونی دانلود کنی !
تازشم می تونی تورنتو سرچ کنی فایلت قابلیت ادامه داره !
اگرم مثلا یه فایل 4 گیگ داشتی و نمی تونسی هر 4 گیگو باهم دانلود کنی توش یه تنظیمات داره به صورت آنلاین فایلو به فایلای کوچکتر تقسیم می کنه !
خیلی خوب گفتی![]()
دوست عزیز مودمتو تو حالت بریج تنظیم کن و بعد تو ویندوز با کانکشن به اینترنت وصل شو هر بار سرعت اومد پایین یه بار اینترنت رو قطع و وصل کنی حله سرعت مثل قبل میشه
من که پیشنهاد نمی کنم نامحدود رو. برای این که 512 گرفتم و هر 200 مگ مشکل کاهش سرعت داره. واقعا مسخرست.
این 512 هم داستان شده ها یکی میگه 1800 مگ یکی میگه 500-600 مگ یکی میگه 200 مگ
زمان به زمان داره. غروب 600 مگ بود ولی الان 200 مگ !!
من موندم مخابرات با این مدیریتی که داره چه طور هنوز داره اینترنت به ملت میده!!!
فکر نکنم توی جهانی کسی توی مدیریت اینترنت به مخابرات برسه!!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)