آقا رضا رایتل چرا تو خونه سیگنال 91- dbm هست.لب پنجره 65- هست.چند بارم زنگ زدم پیگیری نشد.به دکل هم نزدیکم
آقا رضا رایتل چرا تو خونه سیگنال 91- dbm هست.لب پنجره 65- هست.چند بارم زنگ زدم پیگیری نشد.به دکل هم نزدیکم
سلام دوستان
من سیم کارت رایتلم تو ایفونم که اولا اسم نداره و شبکه ها رو با imsi سرچ میکنه!
دیروزم یه جایی که lte داشت و دوستم بهش وصل شده بود و من هر کاری کردم وصل نشد و چند بارم اصلا دیگه هیچ شبکه ای رو پیدا نکرد و مجبور به ریست شدم
مطمئنم اشکال از رایتله! تعویضم تازه کردم و مشکلی از معیوب بودن سیم کارت نیست!
موندم چیکار کنم؟!
در ضمن این (prl (prefered roaming list چیه؟ چه طوری میشه اپدیتش کرد و باید چیکار کنم ؟ کسی میدونه؟
Last edited by pedram-007; 01-11-2015 at 12:39.
آقا سرعت 3 جی منم همینه (سرعت بیشتر مواقع ثابت)
رایتل کلا محدود میکنه سرعته
سلام
برای من اینطور نیست تهران هم بودم تا ۱۰ مگابیت سرعت دارم
محدود نیست...رایتل تو شهر شما HSDPA فعال کرده فقط بخاطر همین سرعت بالاتر از 6-7 مگ نمیره...تماس بگیرید بگید شهرای دیگه H+ هست بالای آنتن ما...ولی شهر ما H ...پیگیری میکنن
احتمالا سیگنالتون خیلی خوب نیست احتمالا حول و حوش منهای 85 دی بی ام هستید
من که داشته تا 10 مگ میرسید اما الان که 4 جی ایرانسل سیگنال میده دیگه
اونجاهایی که تا 18 19 مگ میره استاندارد دی سی (دوال کریر ) هم فعاله که شاید خیلی جاها هنوز این استاندارد رو نداشته باشه. البته به نظرم همه جا اچ پلاس شده باشه
برای منم اکثر نقاطی که امتحان کردم رو ۴ مگ بستس البته یک ماهی هست که اینکارو کردن فرقی هم نمیکنه نسل سه باشه یا چهار.
برخی نقاط هم گاها اتفاق افتاده که محدودیت نداشت و تا ۱۲ مگابیت هم میرفت مثل سایت ترمینال کاوه اصفهان که تازه راه اندازی شده بود
Sent from my iPhone 6
برای من نسل چهار تا ۲۸ مگابیت هم رفته،اما نسل سه حداکثر به ۳مگابیت رسیده،در کل از هر لحاظ بهتر از ایرانسله،حتی برای مکالمه هم رو اوردم به رایتل،چون ایرانسل هم کیفیت مکالمه پایین تری داره و هم نقطه کور زیاد،اما رایتل با داشتن رومینگ ملی هیچ نقطه کوری نداره
بهترین طرح رایتل چیه؟ به نظرم طرح 3گیگ+3 گیگ شبانه خوبه... بهتر از این طرحم داره رایتل؟
اینجا +H هست تو خونه سیگنال 85- dbm هست نمیدونم چرا اینجوریه حتی یه خط آنتنم کم میشه.لب پنجره میشه 63- dbm زنگ زدم اپراتور گفتن پیگیری میشه.به نظرتون مشکل از کجاست.لب پنجره دکل رو میبینم.500 600 متر باهاش فاصله دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)