256 نامحدود سرعت ۱۲۰
میشه از تنظیمات مودم خودتون یه عکس بزارید؟؟؟ دیتا ریت شما الان روی چند بسته شده؟
برای من هم همین اتفاق افتاد
وقتی زنگ زدم گفت چند لحظه صبر کن همون موقع اینترنت قطع شد وقتی وصل شد downstream رو نصف کرد گفت الان سرعت واقعی شده!!!
چه اشتباهی کردیم تماس گرفتیم....فکر کنم به عمد اینکارو کرد....ولی من که ول کن نیستم....![]()
من تا حالا چند دفعه زنگ زدم فعلا که فایده ای نداشته![]()
اینم وضعیت من 256 نامحدود سرعت الان 110
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره رفتم تماس گرفتم ... فکر کنم اونجا دارن در مورد من پچ پچ میکنن...هر بار که تماس گرفتم یک اپراتور جدید گوشی رو برداشت ولی همه منو میشناسننامرد میگه دست من نیست خود سیستم اتومات اینکارو میکنه و میکشه پایین.... بهش گفتم سیستمتون خیلی
قراضه است که بعد از 6 ماه تازه فهمیده باید سرعت منو بکشه پایین... کم مونده بود به ..... بگیرمش ولی جلو خودمو گرفتم....من که دو روز
دیگه شارزم تمام میشه...حالا موندم چیکار کنم....
Last edited by dvb595959; 28-06-2013 at 11:17.
یعنی دارن کم کم واقعی می کنن
مگه از اکانتینگ نمی تونن واقعی کنن که دارن دان استریمو کم می کنن!
لینک؟
همون نویز داشته باشه و لینک بپره بهتر از اینه که سرعت پایین باشه
حالا واقعا لینکت می پرید؟
همه چی خوب بود... شب اش با سرعت خوبی داشتم دانلود میکردم... اول صبح سیستم رو روشن کردم دیدم مودم حالش خوب نیست و چشمک میزنه ...سیمها رو چک کردم مشکلی نبود رفتم تماس گرفتم 2020 بعد از 5 دقیقه چراغ ثابت شد ولی چشات روز بد نبینه داداش اینجور به سر ما آوردن و دیتا ریت رو کشیده بود پایین... هر چی میگم بکش بالا ...ضد میاره نامرد ... تف به هر چی ادم نامرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)