نه قربون دستت دیجی کالا خیلی گرون میده میخاستم ببینم از علا الدین بخرم یا پاساژ ایران؟
نه قربون دستت دیجی کالا خیلی گرون میده میخاستم ببینم از علا الدین بخرم یا پاساژ ایران؟
سلام از علا الدین بخرید بهتره من از اونجا خرید کردم و راضیمشما هم از اونجا بخرید
امروز رفتم تبلت Lenovo A8-50 A5500 بخرم با گارانتی سازگار اصلا گیر نیاوردم با گارانتی آوات بود و هماهنگ و یکی دیگه اسمش شبیه مرآت بود گفت یکسال تعویض داره حالا موندم با کدوم گارانتی بگیرم؟ لطفاً راهنمایی کنید.
سلام اگه قطعا میخواین این تبلتو بخرید خب بخرید اما یه تبلت بهتر هست که اسمش فون پد 7 مدل تک سیم خیلی از این بهتره و گارانتی بسیار عالی ای داره به اسم اواژنگ که همه جا گیر میاد
این گارانتی اگه تبتون کاملا خراب شد میندازه دور و یه تبلت جدید میده پس این گارانتی خیلی خوبه
اما اگه قطعا میخواین همین تبلت لنوو رو بخرید گارانتی اوات رو خریداری کنید اوات گارانتیه خوبیه
یه تبلت میخوام همه چیزش ایده آل باشه
قیمت بین 900 تا 1100
![]()
مدیا پد ایکس 1 از هواوی![]()
باالخره خریدمش تبل Lenovo A8-50 A5500 به قیمت 695 هزار تومن از پاساژ ایران با گارانتی آوات..........
مبارکت باشه . یکم استفاده کن بعدا بگو چجوریاست.
من قصد خرید یک تبلت رو دارم قیمت زیر 1000000 تومن ولی تبلت 300 تومنی هم دیدم با مارک سامسونگ واسه همین نمیدونم کدوم خوبه یکی بهم بگه چه برندهایی اصلا ارزش خرید ندارن و اشکال این تبلت های زیر 500 تومن چیه ؟ هنگ میکنن یا چینی هستن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)