دانشگاه Samba اینا
یکمی آره دوره , بچه هامون خوابگاه گرفتن بعضیاشون...
همه رشته خوبن...
حالا که وقت زیاده , میتونید تو همایش هایی که دانشگاه ها برگزار میکنن هم شرکت کنید و جو دانشگاه ها رو از نزدیک ببینید و ... بعدا خوب تصمیم بگیرید![]()
دانشگاه Samba اینا
یکمی آره دوره , بچه هامون خوابگاه گرفتن بعضیاشون...
همه رشته خوبن...
حالا که وقت زیاده , میتونید تو همایش هایی که دانشگاه ها برگزار میکنن هم شرکت کنید و جو دانشگاه ها رو از نزدیک ببینید و ... بعدا خوب تصمیم بگیرید![]()
دستت درد نکنه. تو وضعیت داغونی گیر کردم...
به نظر اهالي فن ، ارزش نرم افزار خواجه نصير بيشتر يا نرم افزار صنعتي اصفهان ؟
من شنيدم ص ا راحت (تر) ميتونند برن اونور !
ولي در مورد خواجه اطلاعاتي ندارم
توی رشته ی برق دانشگاه های تهران ، دخترا راحتتر قبول میشن یا پسرا ؟
با 1700 منطقه 1 برق قدرت بهشتی قبول میشم ؟
بچه ها این دانشگاه شهید عباس پور چجوریاست؟,دانشگاه تبریز بهتره یا این.(رشته برق)![]()
Last edited by sam72; 02-08-2012 at 01:59.
دوست عزیز یک نکته ای رو بگم ، دانشگاه با اون مدینه فاضله ای که تو ذهنتون ساختید خیلی فرق داره ، من خودم امیرکبیرم و الان بعد از 3 سال میبینم که حتی توی دانشگاهی مثل امیرکبیر هم خیلی مهمتر از استاد مسئله ای هست به نام تلاش و علاقه دانشجو ، در یک کلام فرق خیلی خاصی بین دانشگاه های خوب کشور نیست از نظر اساتید ، اما یه نکته ای که مهمه ادامه راه بعد از گرفتن لیسانس هست ، اگر هدفتون اینه که بعد از لیسانس شاغل بشید علاقتون رو فدای دانشگاه خوب نکنید ، چون شغلتون یک عمر قراره همراه شما باشه اما اگر قصد ادامه تحصیل توی خارج از کشور رو دارید میتونید به اولویت های بعدیتون هم فکر کنید چون برای پذیرش گرفتن شانستون توی شریف و تهران و امیرکبیر بیشتره .
Last edited by aazp; 02-08-2012 at 02:04.
با رتبه 5500 انساني روانشناسي قبول ميشم؟
دوستان با 3300 منطقه 2 برای عمران های تهران شانسی هست؟
ممنون میشم کمک کنید
من پارسال تو انتخابای بعدیم زدم سخت افزار شریف و قبول شدم ولی چون قبلش بیوالک قبول شده بودم به سخت افزار نرسید. و یکی با سه رتبه اختلاف با من زده بود و قبول شده بود. پس میبینی هر سال میتونه متفاوت باشه. شاید امسال یکی مثلا با رتبه 100 بزنه و قبول بشه یکی مثل من با 280 بزنه و قبول بشه ( که اگه اون رتبه 100 میزد من دیگه قبول نمیشدم )
ضمنا بومی یا غیربومی مهم نیست چون سخت افزار کشوریه. م.شیمی هم کشوریه ولی احتمالا نشه با این رتبه قبول شد. ولی هوافضا شریف احتمال زیاد قبول میشی. اگه بومی باشی شاید آی تی هم قبول بشی.
کلا از شریف با رتبه حدود 200 و خورده ای فکر کنم سخت افزار، هوافضا، ریاضی، مواد، فیزیک بتونی قبول بشی ( طبق کارنامه خودم )
ولی به نظرم بیشتر به علاقت اهمیت بده. نگو چون شریفه حتما زودتر میزنم.
چه جالب. منم پارسال رتبه کشوریم شده بود 3200. نرم افزار بهشتی هم خیلی خوبه. البته شاید برق های بهشتی یکیشون رو آوردی. من که بومی نبودم نیاوردم.
البته اگه برق نشدی، نرم افزار های شریف، تهران، امیرکبیر، علم و صنعت، بزن بعد بهشتی. شاید هم خواجه زودتر از بهشتی بزنی بهتر باشه، نمیدونم.
Last edited by vahid-p; 02-08-2012 at 08:02.
با این درصدها به نظر من که درسته
رتبه کشوریت حتما 80000 شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)