منطقه 1: حدودا تا 6000
منطقه 2: حدودا تا 7500
منطقه 3: حدودا تا 3500
منطقه 1: حدودا تا 6000
منطقه 2: حدودا تا 7500
منطقه 3: حدودا تا 3500
حق داشتن خبخدایی اینا هم رشته ست گذاشتن؟!
هرسال دلشون بخواد میذارن و برمیدارن نمیگن طرف با1000 امید وآرزو با غول کنکور در افتاده
کی ایران میخواد سرو سامون بگیره خداداند
![]()
جواب کنکور کاردانی رشته امور اداری-کاردانش سال 90 کی میاد ؟؟؟؟؟
خودشون که میگن هفته آخر شهریور دیگه شما اسرار دارین نمیدونم!!!
اگه ظرفیتا نسبت به پارسال کمتر نشده بود اون موقع حرف شما درست بود که اگه 100% به ضرر دخترا میشه پس به نفع پسراست چون این امکان وجود داره که برای پسرا فرقی نکنه و اون ظرفیتی که کم شده صرفاَ از جمعیت ورودی دخترا کم کنه .اینو نگرفتم چی شد. اگه 100 درصد به ضرر دختراست پس صد در صد به نفع پسرا میشه. مگه میشه به ضرر دخترا و به ضرر پسرا بشه؟؟؟؟
چون اولا تو هر رشته ای متقاضی از هر جنسیت تعدادش متغیره و باید دید نسبت به قبولیای سال قبل امسال چند نفر شدن. منظورم اینه مثلا نمیشه گفت اگه رشته برق صنعتی اصفهان 20 نفر پسر بگیره و 10 نفر دختر حتما به ضرر دخترا شده، در صورتی که سال های گذشته تقریبا 8 نفر دختر و 22 نفر پسر قبول میشدن.(این مثال بود، اطلاعی ندارماین 2تارو موافقم باهات که باید آمار سالای پیش داشته باشیمکلا اگه آمار سال های قبل رو داشته باشی میشه دقیقتر مشخص کرد، و الان بگیم، یکم شاید نتیجه درست از آب در نیاد!
آمار دقیق و مستندی توی دست نیست اما توی رشته های مهندسی ( به جز رشته مکانیک) حدود 40%دختر هستن البته رشته های مهندسی کشاورزی و نساجی دخترا خیلی درصد بیشتریو تشکیل میدن و یه جوری با رشته مکانیک متعادل میشه
اما سهمیه بندی جنسیتی که الان شده درصدی که به دخترا اختصاص دادن حدود 25-30% هست .
البته با کمی فکر هم میشه فهمید که اینا این تقسیم بندیو در جهت افزایش دخترا توی دانشگاه انجام نمیدن .
رشته های علوم پایه که به طور واضح و محسوسی درصد دختراش هم خیلی بیشتر از پسرا هست امسال در بهترین حالت برای دخترا 50% 50% تقسیم بندی شده
در کل کاملاَ به ضرر دخترا تموم شده .
آها اگه منظورتون این بود، خب حق با شماست و باهاتون موافقم.اگه ظرفیتا نسبت به پارسال کمتر نشده بود اون موقع حرف شما درست بود که اگه 100% به ضرر دخترا میشه پس به نفع پسراست چون این امکان وجود داره که برای پسرا فرقی نکنه و اون ظرفیتی که کم شده صرفاَ از جمعیت ورودی دخترا کم کنه
میشه لینک بدین؟خودشون که میگن هفته آخر شهریور دیگه شما اسرار دارین نمیدونم!!!
اول از bnmnb متشکرم که واقعا اطلاعات خوبی رو بهمون دادن و به دانشگاه شیراز علاقه مند شدیم. ( بودیم ولی بیشتر ).
خب یه چند سوالی هم از panizir داشتم. سوالام بیشتر شبیه همون سوالا در مورد دانشگاه شیرازه و چون احتمال میدم یکی از این دو تا رو قبول شم، برا همین در مورد هر دو این دانشگاه ها باید تحقیق کنم.
خب سوالا ایناست :
دانشکده مهندسی پزشکی-بیو الکتریک- امکاناتش در چه حده؟ هزینه میکنن براش؟خروجیش چطوره؟
استاداش اکثرا کجاها درس خوندن؟
تو محیط دانشکده و خوابگاه اینترنت وایرلز ( Wi-Fi) رایگان وجود داره؟
کتابخونش محیطش خوبه برا درس خوندن؟ ( میشه رفت از کتابخونه دانشکده دیگه استفاده کرد اگه کتابخونه دانشکدت خوب نباشه؟ )
زبان انگلیسی تا چه حد برای مقطع کارشناسی کار میشه؟ کلاس زبانای خود دانشگاه چطورن؟
خوابگاهش برا سال اولیا چند نفرست معمولا؟ خوابگاههاش چطورن؟ نزدیکه به دانشگاه؟ اگه نه میشه آدرس بدین؟
تو اینترنت گشتم ولی عکس زیادی نتونستم پیدا کنم. در حد خیلی کم. اگه عکس دانشکدش رو دارین، میشه لطف کنین عکسش رو بذارین؟
مسابقات و فعالیت هایی که تو دانشگاه میشه چیاست؟ مخصوصا برا رشته ی پزشکیش.
سوالا زیاده، ولی خب همونطور که گفتم ببینم اول کجا قبول میشیم بعد سوالای بعدی رو می پرسم
ممنون
سجادي جاغرق در گفتوگو با فارس اعلام كرد:
نتايج آزمون سراسري دانشگاه آزاد تا 20 شهريورماه
خبرگزاری فارس: رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد از اعلام نتايج كنكور 90 دانشگاه آزاد تا 20 شهريورماه خبر داد.
عبدالله سجادي جاغرق رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد با بيان اينكه نتايج كنكور 90 دانشگاه آزاد تا 20 شهريورماه اعلام ميشود، گفت: 660 هزار داوطلب در آزمون غيرپزشكي، 214 هزار و 975 داوطلب در گروه پزشكي و با احتساب 142 هزار داوطلب كارداني پيوسته بيش از يك ميليون داوطلب در آزمونهاي دانشگاه آزاد شركت كردهاند.
وي با بيان اينكه در كنكور غيرپزشكي به غير از رشته فني مهندسي كه درصد شركتكنندگان مرد بيشتر از شركت كنندگان خانم است، افزود: در بقيه آزمونها تعداد شركتكنندگان خانم بالاتر از شركتكنندگان آقا است.
سجادي جاغرق با اشاره به وجود 8 هزار و 67 رشته محل در آزمون سراسري غيرپزشكي دانشگاه آزاد، گفت: آزمون غيرپزشكي دانشگاه آزاد در 236 حوزه امتحاني داخل كشور برگزار ميشود.
وي افزود: معماري با 28 هزار داوطلب خانم و حقوق با 24 هزار داوطلب خانم محبوبترين رشته خانمها و مهندسي عمران با 43 هزار داوطلب آقا و مهندسي مكانيك با 29 هزار داوطلب آقا محبوبترين رشتههاي آقايان در كنكور 90 دانشگاه آزاد هستند.
رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد با بيان اينكه رشتههاي دانشگاه آزاد نسبت به سال قبل 15 درصد افزايش دارد، گفت: در گروه رياضي، فني و مهندسي بيشترين داوطلب با حدود 333 هزار داوطلب وجود دارد.
وي درباره آمار پذيرش دانشجو در كنكور امسال اين دانشگاه گفت: 350 تا 400 هزار داوطلب به طور قطع در كنكور سراسري غيرپزشكي دانشگاه آزاد پذيرش ميشوند.
Last edited by Jalal @ A.gh; 23-08-2011 at 10:48.
خوب من خودم خیلی اطلاعات ندارم . همون چیزایی که میدونم جواب میدم . برای بقیه ش هم از دوستم که داره بیوالکتریک میخونه میپرسم.
از نظر ساختمون خیلی ساختمون خوبی ندارن . یعنی تو دانشگاه معروفه به کوچک بودن . اما ازامکانات داخلیش خیلی اطلاعی ندارم . دقیقا کدوم امکانات منظورتونه؟
این لینک سایت دانشکده ست .شاید درباره امکانات و استاداش بتونین اطلاعات خوبی به دست بیارین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله وایرلس همه جا وجود داره . و رایگان هم هست.
معمولا سالن مطالعه ها(نه کتابخونه ، چون تو کتابخونه برای درس خوندن راه نمیدن) جای ساکتی نیست . و برای درس خوندن باید برین سالن مطالعه کتابخونه مرکزی . هم بزرگه هم ساکته و هم به دری که به خوابگاه های پسرا میخوره نزدیکه.
زبان کار میشه؟ خوب ممکنه بعضی درسا چون لغت تخصصی زیاد داره خیلی به زبان احتیاج باشه . اما زبان تخصصی نه عمومی. من که از کلاس زبانهای دانشگاه استفاده نکردم خیلی نمیدونم وضعش چه جوریاست.
اطلاعاتی که درباره خوابگاه میدم برای خوابگاه های دخترانه ست! بسته به نوع خوابگاه اتاقها ممکنه 4-5 و 7 نفره باشن . اتاقای 7نفره بیشتر برای دانشجویانی هست که به تهران نزدیکترن و اغلب آخر هفته ها میرن خونه . خوابگاه ها اغلب نزدیکن . و اینکه بچه های ورودی 90 کدوم خوابگاه میبرن نمیدونم . یعنی اگه دختر بودین میدونستم اما حالا نه
من عکس آزمایشگاه هاشو از تو سایتش برداشتم اما عکس دانشکده رو پیدا نکردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره این سوال هم اطلاعات زیادی ندارمتو دانشگاه مسابقات زیادی برگزار میشه اما اینکه کدوماش به پزشکی مربوطه نمیدونم
من همین پستو برای دوستم که الان داره بیوالکتریک میخونه میفرستم بعد جوابشو براتون میذارم . فک کنم بیشتر کمکتون کنه.
موفق باشین
خیلی خیلی مچکر. همچنین از دوستتون هم متشکرم.خوب من خودم خیلی اطلاعات ندارم . همون چیزایی که میدونم جواب میدم . برای بقیه ش هم از دوستم که داره بیوالکتریک میخونه میپرسم.
از دانشکده های متالوژی یا هوافضاش و حتی نفتش که کوچیکتر نیست؟(کوچکتر بود هم چیزی نگو ضایع نشیماز نظر ساختمون خیلی ساختمون خوبی ندارن . یعنی تو دانشگاه معروفه به کوچک بودن .) البته میدونستم کوچیکه، ولی خب کوچک داریم تا کوچک. فضاش متناسب باشه خوبه. زیاد تو ذوقمون نزن
امکانات آزمایشگاهی - پژوهشی منظورم بود.دقیقا کدوم امکانات منظورتونه؟
خب اگه برا پسرا هم همینطور باشه خوبه. چون میشه گفت یه 1000 کیلومتری با تهران فاصله داریم !!!اطلاعاتی که درباره خوابگاه میدم برای خوابگاه های دخترانه ست! بسته به نوع خوابگاه اتاقها ممکنه 4-5 و 7 نفره باشن . اتاقای 7نفره بیشتر برای دانشجویانی هست که به تهران نزدیکترن و اغلب آخر هفته ها میرن خونه . خوابگاه ها اغلب نزدیکن . و اینکه بچه های ورودی 90 کدوم خوابگاه میبرن نمیدونم . یعنی اگه دختر بودین میدونستم اما حالا نه
متشکر.من همین پستو برای دوستم که الان داره بیوالکتریک میخونه میفرستم بعد جوابشو براتون میذارم . فک کنم بیشتر کمکتون کنه.
وااا....مطمئن باشین تا با چشم خودتون نتایج رو ندیدین به خبر ها رو باور نکنین....سر نتایج اولیه هم همین بلا سرمون اومد صد بار تاریخو عوض کردن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)