الان مثلا من میخوام دروغ بگم به شما؟
چرا هر کی میاد و میگه سرعتش خوبه همه فک میکنن طرف داره دروغ میگه؟ حتما باید سند بدم؟
منم راستش حقیقت رو گفتم، از سرعت طرحم راضی ام با اینکه برنزیه (سرعتش 250) ولی پینگ افتضاحه افتضاح
الان مثلا من میخوام دروغ بگم به شما؟
چرا هر کی میاد و میگه سرعتش خوبه همه فک میکنن طرف داره دروغ میگه؟ حتما باید سند بدم؟
منم راستش حقیقت رو گفتم، از سرعت طرحم راضی ام با اینکه برنزیه (سرعتش 250) ولی پینگ افتضاحه افتضاح
نه اقا مجتبی چرا دروع داداش من
اصلا همچین منظوری نداشتم شما گفتین طرح برنزی 250سرعتشه من کفتم تا حالا نداشتیم همچین موردی اما چون گفتین صبا هم تو طرحتون اومده یاد طرح قدیمی صبا افتادم که شبانه رایگان نداشت الانم مدت هاست طرحی به اسم صبا فروخته نمی شه لابد همون قدیمی ها رو شبانه دارکردن واگرنه این برنزی های جدید بیشتراز120نمی رن چون اصلا براشون تعریف نشده
میخوام مخابراطو عوض کنم بنظر شما تو منطقه فرامرز مشهد بهترین سرویس چیه ؟ برام ساعات رایگان و سرعت دانلود خیلی مهمه
سرعت و پینگ سرور های داخلی عینه موشکه
ولی سرعت و پینگ سرور های خارجی مثله حلزونه![]()
خب میشه برای منم توضیح بدی روتینگ چیه؟
بعدشم بچه ها یک سوالی طرز کار این فیلتر شکن ها چیه؟
یک جاهایی خونده بودم که هر فیلتر شکن یک dns مخصوص خودشو داره که اطلاعات رو انتقال میده
اگه اینجوریه چرا نمی تونن جلوی اون کانکشن رو بگیرن؟
تازه یک خبرایی شنیدم که سایت های ضدفیلتر اومده درسته؟![]()
سر صبحی خواب دیدی ایمان ؟
سایت ضد فیــــــــ لتر باز چه صیغه ایی ـه !
نمی دونم واللا من هر دفعه زنگ می زنم از 8 نفر بیشتر نیست اونم دو تا یکی تموم میشه.شاید ساعت شلوغی زنگ می زنی
![]()
به نظرم برو عصر تلکام منطقه ی ما رو ساپرت نمیکرد ولی قطعا منطقه ی شما رو ساپرت میکنه...
شرمنده
ولی خب آره، طرح من صبا هست و برنزی و نامحدود شبانه داره....از خیلی وقت پیش دارمش.... ولی یه یه سالی ازش استفاده نمیکردم و فقط زمانش رو تمدید میکردم که خطم رو تخلیه نکنن...جاش یکی از دوستان طرح نامحدود یه مگ داشت که سرعتش 120-130 بود و ازش استفاده نمیکرد و من با اون وصل میشدم.... از وقتی هم نامحدودا رو برداشتن دوباره دارم از طرح خودم استفاده میکنم که خوشبختانه نامحدود شبانه داره
حالم بده کنارم نیست
دوسش دارم و یارم نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)