تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 434 از 507 اولاول ... 334384424430431432433434435436437438444484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    اگر تنها زندگی میکنین حتماً با یکی از دوستانتون و یا یکی از خویشاوندانتون قرار بذارید که هر روز یک تک زنگ بهش بزنین و قطع کنین تا بدونه که شما زنده اید و سالم هستید و مشکلی ندارید
    بارها شنیدم که جسدِ کسی رو که تنها زندگی میکنه بعد از چندین روز و فاسد شدنِ جسدش در خانه اش پیدا کردند
    شاید این مطلب براتون خوشایند نبود و فکر میکنین که بدونِ شک سالهای سال زنده خواهید بود . آرزوی ما هم همینه که صد سالِ دیگه با عزّت و سلامتی و خوشی زندگی کنین
    اما حقیقتِ زندگی اینجوری نیست و هییییییچ چیزی ضامنِ بقای عمر نیست
    نه جوانی , نه سلامتی , نه هوش و ذکاوت , نه ثروت , نه نفوذ و قدرت , نه زور بازو , نه شهرت , نه پست و مقام , نه مدرک تحصیلی , نه امنیت , نه ایمنی , نه زیبائی , نه ایل و تبار و نه هیچ چیز دیگه ای میتونه ضمانت بده که چند دقیقه ی دیگه زنده باشیم.
    این مسئله رو جدی بگیرین
    اینکه کسی رو داشته باشیم که نگران ما باشه و بهش حق بدیم از حالمون با خبر باشه قابل درکه اما خود ناراحتی از فاسد شدن جسد نه.. بعد از مرگ چیزی نمی فهمیم و فرقی نمیکنه دیگه برامون. اگر هم حکایت های بیمارگونه یک عده رو در مورد زنده شدن بعد از مرگ توی قبر بپذیریم خب من یکی که نمیخوام توی قبر زنده بشم :دی

2. 2 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

مشهد اگر رفتین هتل ساعت 10 شب به بعد یه چیزی بزارین تو گوشتون حتما ! چون خیلی ها که میرن مشهد مخصوصا از پایتخت ! میرن به خاطر خانوم های دور حرم .. یه گواهینامه صیغه میگیرن میرن هتل ! به همین راحتی.. من و بابام رفتیم هتل همای مشهد که 5 ستاره هم بود خیر سرش ، ساعت 11 شب که میشد اول صدای خنده و هرهر کرکر میومد از اتاق کناری بعد صدای شور و شعف دختره ! بابای من که خواب بود خور و پف میکرد فقط تو خواب یه چیزایی حالیش میشد و نیشش باز بود ولی من که بیدار بودم همشو از اول تا آخر میشنیدم ! فقط نفهمیدم اسم پسره بود محمد یا سیاوش

ترکیه هتل هاش از مشهد هم بدتره

تهران هم از این خبرا هست اگه هتل باز هستین

..

داره خودمونی میشه ❤❤❤'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

این فلش مموری توشیبا 128 گیگ که 129 هزار تومان قیمتشه....تو سایت دیجیکالا

بابای من از چین خرید 8 هزار تومان..دقیقا همینو ..تو چین خیلی ارزونه تو ایران تا ته فشار میدن موقع فروش..از 8 هزار تومان چین قیمتش تو تهران میرسه به 129 هزار تومان..

من الان بابام برام 10 تا فلش خریده 128 و 64 و انواع ظرفیتها دونه ای 8 هزار تومان...

اینجوریه که پولدار میشن تو ایران...میرن از چین جنس میارن میکنن تو پاچه ملت شریف ایران.

بابای من کارش فلش نیست توریستی رفته بود چین...

اینک عکس فلشام الان با موبایلم گرفتم که باورتون بشه دونه ای 8 هزار تومانه:

Last edited by ❤❤❤; 04-07-2017 at 21:39.

5. 9 کاربر از ❤❤❤ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بابای من از چین خرید 8 هزار تومان..دقیقا همینو ..تو چین خیلی ارزونه تو ایران تا ته فشار میدن موقع فروش..از 8 هزار تومان چین قیمتش تو تهران میرسه به 129 هزار تومان..
    من الان بابام برام 10 تا فلش خریده 128 و 64 و انواع ظرفیتها دونه ای 8 هزار تومان...
    اینجوریه که پولدار میشن تو ایران...میرن از چین جنس میارن میکنن تو پاچه ملت شریف ایران.
    معمولا اکثر جنس‌هایی که ما با بالاترین قیمت میخریم دقیقا به همین شیوه از چین فله ای مفت بیار دونه ای خدا تومن بفروش هست.
    از لوازم جانبی گوشی و لپ تاپ بگیر تا پوشاک! پوشاک برند و ترک که بحثشون جداست ولی اکثر جنس هایی که معمولا با قیمت حراجی میفروشن از همین چین با قیمت بسیار بسیار بسیار پایین فله ای میارن و دونه ای 5، 10، 20 تومن قیمت میذارن روش میکنن تو پاچه ملت از همه جا بی خبر! جنس و دوخت لباس هم در نگاه اول بسیار شیک و مد روز هست ولی کیفیت اما...!
    یا همین لوازم جانبی گوشی های موبایل که گلس رو صفحه گوشی رو 15 حتی 20 تومن میچسبونن و در گوشی های پرچمدار و گرون قیمت این مبلغ تا 100 تومن هم بالا میره! یا کاور رو 20، 30 حتی 100 و بالاتر میفروشن همشون اکثرا چینی هستن و دونه ای شاید هزار تومن ما میفته ولی اینجا با این قیمت نجومی به فروش میرن بدبختی اینجاست که همه هم شاداب و خرم میخرن و ککشون نمیگزه! ما ایرانیا به پولی که زحمت میکشیم و در میاریم اصلا ارزشی قائل نیستیم البته چندان چاره ای نداریم!
    قطعات یدکی خودروی داخلی هم که معرف حضور همه هست. بعنوان مثال یک لنت ترمز رو به اسم "های کپی" فلان شرکت مطرح اروپایی میارن میفروشن که قیمتش پایین‌تره ولی به گفته اونا (فروشنده) درحد همون جنس اصله ولی در اصل هیچ فرقی با لنت ترمز بی کیفیت ایرانی نداره؛ فع الواقع از جنس ایرانی هم هزینه‌اش پایینتر افتاده واسه فروشنده!
    Last edited by DJ POLESTAR; 08-07-2017 at 23:02.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

شما کلا خودت از حرفات معلومه مشکل روانی فرهنگی داری فرهنگ ملتها رو با هم مقایسه میکنی

مثلا ملتو شاد نمیتونی ببینی یا تا یه دختر با یه پسر شوخی کرد یا حرف زد فک میکنی داره خودشیرینی میکنه و ... و ...

برو نوک همون کوهی که به دنیا اومدی زندگی کن هم سکوت هست هم آرامش . از کوچه پس کوچه های گرجستان هم بهتره :ئ

نه دوست گرامی

من ابدا همچین مشکلی ندارم ، شادی ملت اگه برای خودشون باشه اصلا برای من مهم نیست ابدا ... عین خیال من نیست عمرا . من از تضییع حقوق عصبانی میشم . دختره اگه خوشگل باشه پسره اگه سیاه زغالی باشه ممکنه من حسودیم بشه ولی برای خودم نگه میدارم و درباره این پدیده فکر میکنم ..

ولی یه موقع هست پسره مخ دختره رو زده .. بعد باز به هر سوژه ای میرسه یه چیزی میپرونه تا برسن مکان .. این دیگه جای عصبانیت داره و فقط هم من نیستم که اینطوری هستم .. خیلی از همین دعواها و چاقوکشی ها و نهایتا پزشک قانونی ها سر همین مسائل جزئی هست همش ناموسی غیرتی نیست دوست گرامی .. مخصوصا تو شهر های بزرگ تر ..

حقوق شهروندی هم که منشور ش را تصویب کردن همین چیزای ساده است ، وگرنه آزادی کامل بیان و اون چیزای اون ور آبی مثل ا**ل و س** و دمکراسی و این خیالبافی ها به این زودی ها به اینجا نمیرسه .. یعنی به هر جا برسه به اینجا نمیرسه

من هم نوک کوه به دنیا نیومدم ، تو یکی از مجهزترین بیمارستان ها به دنیا اومدم تحت نظارت بهترین پزشک ها ( دوستای بابام) اون نوک ، مال چیز دیگه هست شما فکرشو میکنید ..

قبلا هم خونمون بالای 1000 متر بود با 9 تا اتاق بابام طمع کرد خواست بزنه تو کار زمین بازی و آپارتمان و این چیزا یه عموی حقه باز هم داشتیم که میخواست اینجا رو تکمیل کنه .. خلاصه همیشه انقدر بدبخت نبودم

نوک کوه رضا شاه بدنیا اومد نه من

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اینک عکس فلشام الان با موبایلم گرفتم که باورتون بشه دونه ای 8 هزار تومانه:

اینا به احتمال 99 درصد تقلبی هستن
    تو بانه هم پیدا میشن
    وقتی میزنی به پی سی ، ظرفیتشو 128 گیگ نشون میده ، هر چقدر هم فایل بزنی قبول میکنه ، فلشو دربیاری بندازی هم فایلا سرجاشونن، ولی فقط اسم فایلها کپی میشن و قابل استفاده نیستن
    در واقع اینها فلشهای قدیمی 64-512 مگابایتی هستن که فرمویرشون دستکاری شده که حجمشونو زیاد نشون بدن و هر چقدر فایل زده بشه قبول کنن و بعد پوسته شون عوض شده
    من خودم الان دو تا 16 گیگشو دارم که فقط 128 مگش قابل استفاده ست ، هر کس بخواد رایگان میدم بهش
    اگه قرار بود واقعاً انقدر فرق قیمت داشته باشه ، شما دو سری بری چین برگردی میلیاردر میشی و قاعدتاً قیمتش خیلی سریع افت میکنه

9. 13 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ❤❤❤'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

درسته ...تست کردم همشون مشکل داشتن...فایل کپی میشه ولی خونده نمیشه...عجب حروم خورهایی هستن این چینیها...کاشکی از تهران می خریدیم...80 هزار تومان پول رفت تو جوب...
    Last edited by ❤❤❤; 05-07-2017 at 13:26.

11. 4 کاربر از ❤❤❤ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ولی در مورد لباس این قضیه درسته. old collection رو ترکیه و سایر کشورای اروپایی با تخفیفای زیاد برای این که رو رگال نمونه حراج میکنن.. اون وقت اینا میرن الد کالشکشن رو مفت میخرن به ما تازه با تخفیف جوری میفروشن که فکر کنیم برد کردیم!.. حالا اینکه کالکشن قدیمیه یا آپ تو دیت ممکنه برای خیلی از ماها اصلا مهم هم نباشه منتها گفتم که بدونید ساختار این بیزنس اینجوریه و الد کالکشن ها برای اینکه نمونن حراج میشن.. با قیمتای خیلی پایین، طوری که مثلا برای دانشجوها خیلی ایدئاله این نوع خرید کردن ها. اما همون میاد اینجا و مردم صرفا به اسم این که دارن برند خارجی میخرن تصور میکنن خب حتما پولش باید خیلی باشه دیگه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

مودم Td-lte را به جای خرید از سایت ایرانسل ، یلو دات آی ار و راستین پوتین ! از دیجی کالا بخرید .. ارزون تر هم در میاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

این چیزایی که در باره مشهد و "بلوار سجاد " اش میگن همش کشکه و دروغه . اصل کاری مشهد همون مرکز شهر ، اون مکان تاریخی و خانم های دور و برش هستن که از پایتخت هم برای ملاقاتشون میرن .. نه بلوار سجاد !

شهر ما بیشتر بلوار سجاد داره تا مشهد !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •