شاید حسّاسیّت شما به الکل باشه. عطرهای پایه روغنی با درصد پایین و امتحان کن شاید مشکلت حل شه.
شریف عطّار
شاید حسّاسیّت شما به الکل باشه. عطرهای پایه روغنی با درصد پایین و امتحان کن شاید مشکلت حل شه.
شریف عطّار
برادر اینایی که جواب می دی با اون که خیلی خوب و کامل جواب می دی ماله عهد عتیقه... تاریخ پست ها رو بخون!
بیا ماله این چند وقت جدید رو اگه می بینی نیازه جواب بده... اینا دیگه خیلی قدیمیه...
منم موافقم
بجای شخم زدن تاپیک از اول بیا از آخر شروع کن. منم تو شخم زدن اگر تونستم همکاری میکنم![]()
رایحه ی گرم:
بوی گرم بوییه که احساس گرم بودن رو به انسان منتقل می کنه و معمولاً حاوی رایحه ی وانیل، ادویه ها و ... است. عطرهای شرقی (oriental) که دهه ی 1990 تا 2000 طرفدارای زیادی تو آمریکا داشت عطرهای گرم هستند. این نوع عطرها از شرق دنیا (مصر، هند، عربستان و ...) سرچشمه گرفتن و به دلیل رنگ تیره ی (قهوه ای ) مواد اوّلیه شون پس از رقیق شدن معمولاً زرد رنگ می شن.
عطر گرم رو باید در روزهای زمستونی استفاده کرد و برای افراد مسن و جا افتاده و برای میهمانی های رسمی توصیه می شه.
همچنین می تونم بگم که استفاده از این نوع عطر در زنان، باعث جلب جنس مخالف می شه. لذا تا حدّی می شه گفت جاذبه س . ک . س . ی ایجاد می کنه.
چرا که در مکان های گرم، اکثر افراد کشش بیشتری به عمل ج. ن. س. ی دارن و به این دلیل زودتر بالغ می شن. (به این دلیل عربا معروف شدن) پس ایجاد حس گرم با استفاده از عطر می تونه باعث جذب جنس مخالف بشه.
پس یادتون باشه پسرا تو قزوین عطر گرم نزنن. وگرنه حسابشون با کرام الکاتبینه.
بنظرم این نوع عطرها برای کسایی که می خان بوی عرقشونو بپوشونن مناسبه.
این نوع عطرها از خانواده ی عطر سنگین (heavy) محسوب می شن.
رایحه ی سرد:
این رایحه که معمولاً بوی آب، دریا، باران، هندوانه، خیار و ... داره مخصوص روزهای گرم و برای جووناست. این عطر برای مجالس رسمی مناسب نیست و بیشتر مختص لباس های اسپرت و مکان هایه که لباس های اسپرت پوشیده می شه.
هرچند میشه گفت این نوع عطرها مردونه است، امّا عطرهای جدید سرد که یونی س . ک . س هستند مورد پسند خانوما هم قرار گرفتند.
بنظرم این نوع عطرها برای کسایی که می خان بوی عرقشونو بپوشونن مناسب نیست.
اگه یه پیرمرد یا پیرزن از این نوع عطر استفاده کنه بدونید که به احتمال زیاد انتخاب خودش نیست و براش هدیه اوردن و اصلاً این وصله ها به پیرمردا نمی چسبه.
این نوع عطر باعث سرد شدن حس ج. ن. س. ی هم می شه. پس مناسب زن و شوهر قبل از مقاربت نیست. هرچند باید بگم بوی سرد بهتر از بوی بد عرق و بوی دهن و بدنه.
یادتون باشه اگه پسر خوشکل هستید و می خاید از شر زنان نامحرم فلان فلان شده راحت بشید حتماً از بوی سرد استفاده کنید.
این نوع عطرها از خانواده ی عطر سبک (light) محسوب می شن و در بازار ایران علاقه مندی زیادی به این خانواده وجود داره. یعنی الان مد بازاره ایرانه.
بوی ترش:
تا اونجایی که سواد من می کشه بوی ترش نشنیدم. ولی اگه منظور از ترش بوی مرکّباته (citrus) باید بگم این نوع عطرها از مواد اوّلیه اسانس مرکبات مثل پرتقال، لیمو، (lime) لیمو سنگی، (lemon) مندرین (mandrain یه چیزی شبیه به نارنگی) و ... استفاده می کنن.
این نوع عطرها به دلیل فرّار بودنشان زود بخار می شن و طبیعتاً اگه در ترکیب با ماده ی دیگری نباشن ماندگاری کمی دارن. لذا اروپایی ها هر چند ساعت یک بار مجدداً از این عطر استفاده می کنن.
این نوع عطرها حتّی در اروپا که خواستگاه اون محسوب می شه از مد افتاده.
این نوع عطرها برای روزهای گرم مناسبه و حالت تازگی (fresh) رو منتقل می کنه.
منشا این عطر همون مایع کلن (ادوکلن) معروفه که توسّط یک عطّار اروپایی در کلن آلمان تولید می شده.
این نوع عطرها از خانواده ی عطر سبک (light) محسوب می شن.
بوی تلخ:
من بوی تلخ نشنیدم. ولی اگه منظورتون رایحه ی سبزه (green) باید بگم این نوع رایحه، بوی علف و سبزی تازه بریده شده می ده.
این نوع عطرها از خانواده ی عطرهای سبکه ولی معمولاً همیشه در ترکیب با دیگر خانواده ها به بازار عرضه می شن.
بوی سبز فرّاره و طبیعتا اگر تنها باشه ماندگاری کمی داره و مواد اوّلیه ی سبز به تنهایی رایحه ی زننده ای دارن.
امروزه در بازار ایران، جوونا ترکیب این خانواده رو با بوی آب (aqua) و اوزون (ozonic) می پسندن و خرید می کنن.
این خانواده در ترکیب با دیگر خانواده ها (مثل چوب و گل ها) می تونه خیلی خوشبو باشه ولی به تنهایی بوی دلچسبی نداره.
این نوع عطرها از خانواده ی عطر سبک (light) محسوب می شن.
شریف عطّار
Last edited by hamed121hamed; 17-02-2012 at 14:30.
اوّل ممنونم و حرف شما کاملاً درسته ولی سه تا مشکل وجود داره:
1. اینکه پست های اخیر مباحث ریشه ای عطر رو مطرح نکردن و بیشتر مشاوره ی خریده؛
2. اگه از آخر شروع کنم ممکنه ندونم تا چندتا پیش رفتم و برخی مباحث از قلم بیفته؛
3. برخی دوستانم جوابای قشنگی به این پست ها دادن ولی برخی چیزاش با اون که من مطالعه کردم فرق داره. برای اینکه به علم من افزوده بشه دوس دارم جواب بدم تا اگه ایرادی تو دانسته های من هست دوستان بهم توضیح بدن.
برای رفع این مشکل:
1. اگه از این نوع مباجث دوس ندارید بگید من ادامه ندم؛
2. راه حل دیگه هم اینه که شما خودتون سوال ریشه ای (و نه مشاوره ی خرید) بپرسین تا همه ی اساتید بتونن جواب بدن.
در غیر این صورت حالا که حالی دست داده و روز تعطیله و من وقت دارم اجازه بدید ادامه بدم.
شریف عطّار
اختیار داری تاپیک خودته
از هر کجا دوست داری شروع کن.
این فقط یک پیشنهاد بود.
خب من یه سوال مشاوره ای دارم بچه هامنم یه چیزیدر وجودم میگه بازم ادکلن بخرمن اون تق هرمس رو 20 بار تست کردم اخرش نتونستم خودمو راضی کنم که بخرمش نظرتون در مورد ARMANI EAU POUR HOMME چیه ؟
خیلی خوشحالیم یه دوست جدید هم به جمعمون اضافه شده.امیدوارم همینجوری ادامه بدید.من خودم شخصا
چیزایی خیلی زیادی از این تاپیک یاد گرفتم.اصلا نمیدونستم نت چی هستحالا بقیه اش بماند.
بازم ممنون.اینجا دوست داریم همه تو مباحث شرکت کنن.![]()
عزیز این پست هایی که شما کوت میکنی و جواب میدی نصفشون اصلا سوال ریشه ای نیستن...
و در ثانی این تاپیک تاپیک بحث تخصصی و ریشه ای عطر نیست...بیشتر در حد مشاوره و تبادل اطلاعاته...
من خودم دوست دارم بحث تخصصی بشه ولی باید به حال جمع نگاه کرد...بیشتر افرادی که میان و این تاپیک رو میبینند فقط برای اطلاع از عطرهای جدید بازار و قیمت ها و مشاوره برای خرید میان...بیان تاریخ عطرسازی و امثالهم به نظر من خیلی مناسب حال این تاپیک نیست...مثلا اینکه فلان عطر در 80 سال پیش بهترین عطر سال شده باعث نمیشه شما الان خوشبو بشی یا بتونی بری یه عطر خوب از بازار بخری...نمیدونم تونستم منظورم رو بفهمونم یا نه....
من پیشنهاد میکنم اگر هم قصد زنده کردن بحث های مرده تاپیک رو دارید حداقل اون سوالهایی رو جواب بدید که کلی هست و به قول خودتون ریشه ای و ارزش جواب دادن رو داره...
ممنونم
من این رو تست کردم
بوی مرکباتی وتلخ داره البته در عین مرکباتی بودن گرم هست. ادکلن سنگین و با کلاسی هست و اصلا به رایحه های مدرن شبیه نیست. قدیما خیلی طرفدار داشت ولی الان کمیاب شده. در ضمن خانم ها از باوقار بودن این ادکلن خیلی صحبت میکردن
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
دوست عزیز پیوستنتون رو به جمع دوستانه ما تبریک میگم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)