اینی که شما میگید از کجا می گید؟ من خرداد دفترچه فرستادم شهریور اومد برام و خبر دارم که کسانی بودن که تیر ارسال کردن و شهریور افتادن شما چه جوری می گی خرداد اعزامیا دی پر شده؟
اینی که شما میگید از کجا می گید؟ من خرداد دفترچه فرستادم شهریور اومد برام و خبر دارم که کسانی بودن که تیر ارسال کردن و شهریور افتادن شما چه جوری می گی خرداد اعزامیا دی پر شده؟
دوستان تا جایی که من شنیدم 02 بیشتر از 01 و 06 سرباز می گیره اما توی اینترنت 01 ایا و 06 ایا بیشترن چرا آیا؟ خوب کسی نیست از اعزامیا تیر یا قبل تر که 02 بوده باشه به ما هم اطلاعات بده؟
دوستان من کد مازاد خوردم و ظاهرا نیروی انتظامی اراک میافتم . فکر کنم چند نفر اینجا بودن که خدمتشون اراک بوده . اگه ممکنه توضیح کاملی در مورد اراک بدین ممنون میشم
سلام داداش ... از کجا میدونی میفتی اونجا؟!
من تیر ماه اونجا بودم تازه اومدم///
برو فقط سخت نگیر و آسون بگیر تا بگذره جای گیری نیست... جای خوبی میفتی اگه بیفتی اونجا
دوستانی که مثل من شهید نامجو انزلی افتادن خودشون رو اماده کنن.
چون می گذرد غمی نیست.
اما ... و میگذرد.من کفایتی یا سابقه خدمتیم.خدا کنه بیشتر از 30 روز نگهم ندارن.
ظاهرا فعلا نیروی انتظامی داره میگیره . یه توضیح کلی در مورد اونجا میدین ؟ میاندوره داره ؟ اون اول بهتون لباس دادن و برگشتین یا نه ؟ و بعد اینکه الان شهر خودتون افتادین ؟
کسی نیست جواب مارو بده؟
مازاد که تا لحظه آخر معلوم نمیشه کجا میفتی ولی در هر صورت در مورد مالک اشتر اراک :
آسونترین مرکز آموزش نیروی انتظامیه . تو بدترین حالت ممکن 4-5 دفعه میای مرخصی . 4 تا گردان داره که گردانهای ذوالفقار و عاشورا جدید و تر و تمیزن ولی گردانهای کربلا و قدس قدیمین و امکانتشون کمتره . به جز یکی دو گروهان موقتی ، همه ی سربازهای آموزشیش تحصیل کرده اند (از فوق دیپلم تا دکترا ، البته لیسانس از همه بیشتره) . متاسفانه علی رغم درختکاری و فضای سبز خوب ، داخل پادگان خاک خیلی زیاده . همه گردانها برا خودشون تلفن عمومی (معمولا 6 تا) و بوفه دارن . تو گردان قدس میوه فروشی هم هست . آفتاب هم ظهرها خیلی داغه ولی شبا هوا خنک میشه . میدون تیر و محل اردوگاه دقیقا اون دست جاده (جاده اراک-خمین) هست و خیلی نزدیکه .
سوال خاصی اگه داری در خدمتم .
سعی کنید با فرمانده یه جورایی رفیق بشین که هر وقت مشکلی داشتی مرخصی تشویقی تو دستت باشه!!!
من یه هفته بود میخواست استحقاق بزنم یه 15 روز برم مرخصی. یه کار کردم واسه فرمانده 5 روز تشویقی داد رفتم استراحت کردم لب دریا و برگشتم!!
![]()
سلام بچه ها
تموم شد مال ما هم
(دلم لک زده بود واسه پی سی)
افتادم فرماندهی انتظامی تهران بزرگ
چجوریاست بچه ها؟
کدوم یگان ممکنه بیوفتیم؟
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)