تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 434 از 4105 اولاول ... 3343844244304314324334344354364374384444845349341434 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ببینید الان واسه یه سرباز لیسانس و فوق لیسانس آبان خیلی وقته پر شده.شاید از خرداد واسه آبان پر شده.به نظر من دی ماه هم پر شده.اگه شمارو مثل یه سرباز لیسانس و فوق لیسانس در نظر بگیرن مطمئنا در بهترین حالت اعزامتون میفته اسفند.ولی اینکه میگید هیئت علمی اینا منو به شک میندازه که نکنه اینا آموزشیون جداگانه باشه.اگر آموزشی هیئت علمی ها جدا باشه که اطلاعی ندارم ولی اگر با بقیه باشید که تا اسفند نوبتت نمیرسه.
    اینی که شما میگید از کجا می گید؟ من خرداد دفترچه فرستادم شهریور اومد برام و خبر دارم که کسانی بودن که تیر ارسال کردن و شهریور افتادن شما چه جوری می گی خرداد اعزامیا دی پر شده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان تا جایی که من شنیدم 02 بیشتر از 01 و 06 سرباز می گیره اما توی اینترنت 01 ایا و 06 ایا بیشترن چرا آیا؟ خوب کسی نیست از اعزامیا تیر یا قبل تر که 02 بوده باشه به ما هم اطلاعات بده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من کد مازاد خوردم و ظاهرا نیروی انتظامی اراک میافتم . فکر کنم چند نفر اینجا بودن که خدمتشون اراک بوده . اگه ممکنه توضیح کاملی در مورد اراک بدین ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

دوستان من کد مازاد خوردم و ظاهرا نیروی انتظامی اراک میافتم . فکر کنم چند نفر اینجا بودن که خدمتشون اراک بوده . اگه ممکنه توضیح کاملی در مورد اراک بدین ممنون میشم
    سلام داداش ... از کجا میدونی میفتی اونجا؟!

من تیر ماه اونجا بودم تازه اومدم///

برو فقط سخت نگیر و آسون بگیر تا بگذره جای گیری نیست... جای خوبی میفتی اگه بیفتی اونجا

5. این کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستانی که مثل من شهید نامجو انزلی افتادن خودشون رو اماده کنن.
    چون می گذرد غمی نیست.
    اما ... و میگذرد.من کفایتی یا سابقه خدمتیم.خدا کنه بیشتر از 30 روز نگهم ندارن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام داداش ... از کجا میدونی میفتی اونجا؟!

من تیر ماه اونجا بودم تازه اومدم///

برو فقط سخت نگیر و آسون بگیر تا بگذره جای گیری نیست... جای خوبی میفتی اگه بیفتی اونجا
    ظاهرا فعلا نیروی انتظامی داره میگیره . یه توضیح کلی در مورد اونجا میدین ؟ میاندوره داره ؟ اون اول بهتون لباس دادن و برگشتین یا نه ؟ و بعد اینکه الان شهر خودتون افتادین ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کسی نیست جواب مارو بده؟

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مازاد که تا لحظه آخر معلوم نمیشه کجا میفتی ولی در هر صورت در مورد مالک اشتر اراک :
    آسونترین مرکز آموزش نیروی انتظامیه . تو بدترین حالت ممکن 4-5 دفعه میای مرخصی . 4 تا گردان داره که گردانهای ذوالفقار و عاشورا جدید و تر و تمیزن ولی گردانهای کربلا و قدس قدیمین و امکانتشون کمتره . به جز یکی دو گروهان موقتی ، همه ی سربازهای آموزشیش تحصیل کرده اند (از فوق دیپلم تا دکترا ، البته لیسانس از همه بیشتره) . متاسفانه علی رغم درختکاری و فضای سبز خوب ، داخل پادگان خاک خیلی زیاده . همه گردانها برا خودشون تلفن عمومی (معمولا 6 تا) و بوفه دارن . تو گردان قدس میوه فروشی هم هست . آفتاب هم ظهرها خیلی داغه ولی شبا هوا خنک میشه . میدون تیر و محل اردوگاه دقیقا اون دست جاده (جاده اراک-خمین) هست و خیلی نزدیکه .
    سوال خاصی اگه داری در خدمتم .

10. 3 کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سعی کنید با فرمانده یه جورایی رفیق بشین که هر وقت مشکلی داشتی مرخصی تشویقی تو دستت باشه!!!
    من یه هفته بود میخواست استحقاق بزنم یه 15 روز برم مرخصی. یه کار کردم واسه فرمانده 5 روز تشویقی داد رفتم استراحت کردم لب دریا و برگشتم!!

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

سلام بچه ها
    تموم شد مال ما هم
    (دلم لک زده بود واسه پی سی)
    افتادم فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

چجوریاست بچه ها؟
    کدوم یگان ممکنه بیوفتیم؟

13. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •