اگه دست بخش خصوصی باشه واسه رقابت هم که شده کیفیت همه چی میره بالا ولی متاسفانه ...............
اگه دست بخش خصوصی باشه واسه رقابت هم که شده کیفیت همه چی میره بالا ولی متاسفانه ...............
اون که 100 البته.... اما فکر کنم اون آرامشی که توو صبانت داشتی دیگه توو هیچ شرکت دیگه نداشتی...![]()
آی گل گفتی
تو تبریز از اکثریت شرکتها اینترنت گرفتم حتی بعضی ها چندین بار
ولی دیگه هیچ کدوم درست و حسابی نیستن
پ.ن: بابا برید بخوابید از جون این شبانه چی میخواید؟
خوشبختانه سرعت من شبها گهگاه برمیگرده سرجاش(180) مثل الان که داره دانلود میکنه+ اینکه 2 روزه که پینگ از شب ساعت 3 تا ظهر ساعت 1 عالیه ولی بعد از ظهر مزخرف به تمام عیار میشه(الان پینگ گوگل = 148)
256 نامحدود مخابرات .خیلی هم خوبه شما موشکلی داری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مشکلی ندارم ولی یه سوال برام پیش اومده چرا سرعت آپلود از دانلود بیشتره؟![]()
شما این مشخصات خطتتون رو هم بزارید ببینیم مخابرات قزوین مشکل داره یا شما از خواص هستید.
من چند سال توی تهران 256 نامحدود داشتم و هیچ وقت بالای 32 کیلوبایت دانلود نداشتم واقعا نمی دونم هدف شما از این پست و پستهایی که توی مخابرات تهران می زنی چیه؟ اگه بهت برنمی خوره یدونه از قبضهای تلفنت که هزینه adsl رو زده رو کن. البته حرفهای دیگه ای هم هست که اگر لازم شد بعدا میگم
البته قیمت این سرویس نامحدود رو هم بگین و علی ای حال اگر واقعا مخابرات با 12500 تومن 256 رو با این سرعت بده مصداق دامپینگ اقتصادیه که از شرکتی که اصل و اساسش دولتی بوده بعید نیست. اما شما برای کاربرها توضیح بدین که این فقط برای قزوینه تا به اشتباه نیفتن نه اینکه توی هر تاپیکی برید و یه تست به اسم 256 نامحدود بزارید
Last edited by ak313; 15-01-2013 at 00:29.
512 محدود پارس آنلاین البته نویز خط من بالاست و دو مگ رو هم زورکی و بعضی وقتها میکشه
![]()
داداش به خدا راست میگم منم اینه شما 256 نامحدود مخابرات دارم خب چیکار کنم سرعنم بالاست راستی اینم مشخصات خطم
![]()
دانلود شبانه رایگان همیارنت ( سرویس 256 )
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)