تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 434 از 1291 اولاول ... 334384424430431432433434435436437438444484534934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا خیلی فوری جوابمو بدید ممنون
    سرعت آپلود 512 چقدر هست ؟ من آپلود واسم مهمه خیلی ، میخوام 3 ماهه 512 نامحدود با مودم رایگان بگیرم
    قطعی که نداره ؟ تو ماه یک روز قطعی قابل تحمله ، بیشتر که نمیشه؟
    سرعت:

قطعی نداره . فقط آخرین روز ماه از ساعت 12 شب تا 9 صبح اول ماه بعد استفاده نکنید که آزاد حساب میکنه.
    این مودم wifi رو میشه لبه پنجره گذاشت؟در مجاورت آب و هوا باشه مشکلی داره؟
    چون احتمالا من نمی تونم از مودم داخلی استفاده کنم و قیمت مودم خارجی هم زیاده.دنبال راه حل هستم که مودم داخلی بگیرم.
    مودم خارجی wifi نیست؟تخفیف هم شاملش نمیشه؟حتما باید روبروی دکل باشه یا همین که بیرون باشه ولی سیگنال داشته باشه کافیه؟
    بله میشه لب پنجره گذاشت و با این کار اگر اطراف خونه ساختمون بلند نباشه تو منطقه ی زرد تا حدودی جواب میده. فقط منظور شما از آب و هوا رو نفهمیدم!!!!!!
    مودم خارجی WiFi نداره و تخفیف هم داره اما نه به صورت طرح های ویژه بلکه تفاوت قیمت رو باید بپردازید. مودم خارجی دید مستقیم هم هست و توی خونه جواب نمیده و حتما باید روی پشت بام نصب بشه

2. 3 کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان امشب پینگ ایرانسل عجیب خوب شده !!!!!!!!! اصلا فکر نمیکردم وایمکس بتونه یاهو رو زیر 200 پینگ کنه ولی امشب همین جوری پینگ کردم یهو فکم افتاد . یاهو هیچ وقت برای من زیر 300 نیومده بود تو این 45 روز که گرفتم . البته نمیدونم ایا تا فردا دوام میاره یا نه XD . اگر این طور بمونه من شایدرفتم تو نخ بازی انلاین دوباره .

ایا پینگها سراسری خوب شدن ؟؟ برای بقیه چطوره ؟

Last edited by luches; 09-08-2011 at 00:25.

4. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان امشب پینگ ایرانسل عجیب خوب شده !!!!!!!!! اصلا فکر نمیکردم وایمکس بتونه یاهو رو زیر 200 پینگ کنه ولی امشب همین جوری پینگ کردم یهو فکم افتاد . یاهو هیچ وقت برای من زیر 300 نیومده بود تو این 45 روز که گرفتم . البته نمیدونم ایا تا فردا دوام میاره یا نه XD . اگر این طور بمونه من شایدرفتم تو نخ بازی انلاین دوباره .

ایا پینگها سراسری خوب شدن ؟؟ برای بقیه چطوره ؟

آره پینگ من هم امشب خوب شده
    توی speedtest با سرور اتوماتیک خودش زد 285ms که توی این 5 ماهی که وایمکس دارم بی سابقه بوده

6. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خیلی عالی میشه اگر همکین طوری بمونه . احتمالا تو شبکشون یک تغییراتی دادن چون یکدفعه پینک 100 تا کم بشه بی دلیل نمیشه. ابته ته دلم میدونم اینطور نمیمونه XD

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوستان کسی میتونه برام نامه دانشجویی برای 1مگ بگیره؟شیرینیش هم میدم من سریع میخوام که راه بندازم

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوستان الان قطعی اینها چطور هست؟ من کدوم مودم رو بگیرم که به مشکل نخورم خونه 3 طبقه هست

داره خودمونی میشه L.A.MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    بارسلون

پيش فرض

دوستان من امروز گرفتم وایمکسو وقتی وصل کردن گفتن 1 ساعت دیگه اس ام اس میدن که فعال شد اس ام اس امد ولی وقتی رفتم که برم نت می نوشت اعتبار نداره! منم مبلغ اعتبار ریختم به حساب اما هنوز وصل نشد تو قسمت نت ورکم زده نو اینترنت اکسس آیا برای شمام اینطوریه؟ چقدر طول میکشه وصل بشه؟!!!

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بله میشه لب پنجره گذاشت و با این کار اگر اطراف خونه ساختمون بلند نباشه تو منطقه ی زرد تا حدودی جواب میده. فقط منظور شما از آب و هوا رو نفهمیدم!!!!!!
    مودم خارجی WiFi نداره و تخفیف هم داره اما نه به صورت طرح های ویژه بلکه تفاوت قیمت رو باید بپردازید. مودم خارجی دید مستقیم هم هست و توی خونه جواب نمیده و حتما باید روی پشت بام نصب بشه
    ممنونم...
    منظورم تاثیرات باد و بارون بود.بهش لطمه میزنه؟یا تابش زیاد آفتاب؟
    اگه مودم رو ببرم پشت بام یه 30-25 متر کابل کشی باید کنم.چقدر روی پینگ و سرعت تاثیر داره و اینکه مودم در دسترسم نباشه مشکلی نداره؟
    من قبلا با این مودمها که دوتا آنتن داشت تست کردم.داخل اتاقم سیگنال نداشت اما با لپتاب بردم پشت بام پر شد.میگم احتمال زیاد توی حیاط هم ببرم پر میشه چون فضای دورش بازه.اگه بخوام این کاررو کنم،کابل کشی کمتر و دسترسی راحتتر به مودم دارم.(ما طبقه اول هستیم)در اینصورت باید جایی باشه که باران و ... خرابش نکنه.درسته؟

مودمهای wifi چقدر برد دارن؟یعنی تا چند متری دستگاههای دیگه میتونن با سرعت خوب وصل بشن بهش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ممنونم...
    منظورم تاثیرات باد و بارون بود.بهش لطمه میزنه؟یا تابش زیاد آفتاب؟
    اگه مودم رو ببرم پشت بام یه 30-25 متر کابل کشی باید کنم.چقدر روی پینگ و سرعت تاثیر داره و اینکه مودم در دسترسم نباشه مشکلی نداره؟
    من قبلا با این مودمها که دوتا آنتن داشت تست کردم.داخل اتاقم سیگنال نداشت اما با لپتاب بردم پشت بام پر شد.میگم احتمال زیاد توی حیاط هم ببرم پر میشه چون فضای دورش بازه.اگه بخوام این کاررو کنم،کابل کشی کمتر و دسترسی راحتتر به مودم دارم.(ما طبقه اول هستیم)در اینصورت باید جایی باشه که باران و ... خرابش نکنه.درسته؟

مودمهای wifi چقدر برد دارن؟یعنی تا چند متری دستگاههای دیگه میتونن با سرعت خوب وصل بشن بهش؟
    بله دوست عزیز شما حتی اگر مودم خارجی هم بخری باید مودم رو یه جوری پوشش بدی که باد و بارون و آفتاب بهش نخوره چون در اثر بارون ممکنه بسوزه و در اثر آفتاب هم رنگش میپره و خشک میشه اگر هم مصر هستید که مودم بیرون باشه حسابی با نایلون یا هر چیز محکمی بپیچینش
    مودم هم بردش تا 100 متر بدون هیچ گونه مانعی هست و با موانع کمتر از این میشه ولی تا حدود 25 30 متر خوب جواب میده با موانع

13. 2 کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بله دوست عزیز شما حتی اگر مودم خارجی هم بخری باید مودم رو یه جوری پوشش بدی که باد و بارون و آفتاب بهش نخوره چون در اثر بارون ممکنه بسوزه و در اثر آفتاب هم رنگش میپره و خشک میشه اگر هم مصر هستید که مودم بیرون باشه حسابی با نایلون یا هر چیز محکمی بپیچینش
    مودم هم بردش تا 100 متر بدون هیچ گونه مانعی هست و با موانع کمتر از این میشه ولی تا حدود 25 30 متر خوب جواب میده با موانع
    ممنون از پاسخ شما...
    به هر حال من باید مودم رو بیرون بذارم.با توضیحات شما بنظرم مودم داخلی بگیرم بذارم بیرون بهتره.چون هم کابل کشی کمتر داره و هم هزینه کمتر.از wifi هم می تونم استفاده کنم.
    این سوالات باقی موند:
    1.کابل کشی حدود 10 متری تا کامپیوتر ممکنه پینگ رو چقدر افزایش بده؟اصلا تغییرش محسوس خواهد بود؟
    2.در دسترس نبودم مودم مهم هست یا نه؟
    3.چیز پی ان بسنه نیست روی وایمکس ایرانسل؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •