دوستان من یه سینما در حد 700 تا 800 می خوام که wireless باشه. خودم بیشتر برند Sony رو دوست دارم TV هم Sony هستش ولی اگر برندهای دیگه ارزشش رو داره از اون ها معرفی کنید.
دوستان من یه سینما در حد 700 تا 800 می خوام که wireless باشه. خودم بیشتر برند Sony رو دوست دارم TV هم Sony هستش ولی اگر برندهای دیگه ارزشش رو داره از اون ها معرفی کنید.
جناب اصفهان شاپ لطفا جواب بدید//////////////
سلام. ورودی HDMI فقط توی سینما خانگی هست یا اسپیکری هم با ورودی HDMI وجود داره؟ اگه وجود داره معرفی کنید که دیگه مجبور نباشم برای سینما خانگی اینقدر هزینه کنم.
HDMI بیشتر برای انتقال تصویر هست و هیچ اسپیکری این پورت رو نداره....ولی مدلهایی هستند که Optical دارند و اونها هم خیلی زیاد گرونند. چیزی در حد 500 تومن که ارزش خرید ندارند.
عكس سيستم من در صفحات خيلي قبل هست با مجموعه بلوري هاي اصل بهتره پيدا كنيد و ببينيد.
در مورد صدا حاظرم در همينجا با شما در مورد شاخص هاي صدا صحبت كنم.
اطلاعات رفرنس خوبي دارم. بهترين مدل پايونير جناب برزين تحليل كردن و هنوز مشكل افكتيو بودن در اين مدل هم بوده.
خلاصه در خدمت شما براي بحث در مورد صدا هستم.
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
مبارك باشه
چرا سنتر روي ساب؟ خيلي صداي وكال خراب ميكنه!
فيلم اصل و پليرتون در عكس نميبينم!
Last edited by davood-d; 12-08-2011 at 17:48.
اون تایپیک خونده بودم میشه نقاط ضعف وقوتش در مقایسه با بلوسنس تی 14 + بگید .بیشتر پشتیبانی از فرمتهای تصویری وقدرت گیرندگی مد نظرم هست
مرسی![]()
سنتر روی ساب نیست. روی میز هست. محفظه ای که ساب قرار داده شده خالی هست. پلیر هم همون لپتاپ هست که نقش یه نیمچه HTPC رو بازی میکنه. زمان خرید این سینما، پلیر رو نگرفتم چون اصلا به کارم نمیاد.مبارك باشه
چرا سنتر روي ساب؟ خيلي صداي وكال خراب ميكنه!
فيلم اصل و پليرتون در عكس نميبينم!
بله ديدم روي ميز, منظورم اينبود كه در يك سطح هستند.
ساب بهتر بود پشت مبل يا كنار بلندگو قرار ميدادي در اين شرايط اصلا نميشه كانال هاي صدارو كاناليزه كرد.
روي speaker placement تاثير منفي ميزاره
راستش خیلی از مواقع اصلا ساب روشن نیست. یکم که بیس آمپ رو بالا میبرم، از همون تاورها بیس قابل قبولی میگیرم..توی ولومهای پایین وجود ساب رو خیلی احساس نمیکنم و صدا از نظز من قابل قبول هست.شاید هفته ای یه بار که هوس بالا بردن ولوم به سرم زد ساب رو به برق بزنم.
مثل همین عکس که دیروز عصری یکم ولوم بالا موزیک ترنس گوش کردم و ساب رو برق زدم.
از نظر زیبایی هم یکم سیستم رو به هم میزد اگه ساب اونجا نبود. شاید به قول شما درست نباشه اونجا بودنش ولی من اینجوری راحت ترم.
مرسی که راهنمایی میکنید.
خواهش ميكنم
من هم اصلا روي موزيك هاي پاپ ساب روشن نميكنم.
صداي هوم ميده آرامش موزيك ميگيره. فقط روي فيلم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)