تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 434 از 1049 اولاول ... 334384424430431432433434435436437438444484534934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

دوستان من یه سینما در حد 700 تا 800 می خوام که wireless باشه. خودم بیشتر برند Sony رو دوست دارم TV هم Sony هستش ولی اگر برندهای دیگه ارزشش رو داره از اون ها معرفی کنید.

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

جناب isfahaneshop به نظر شما سه دستگاه برتر دیجیتال فقط از لحاظظ قدرت گیرندگی تو بازار کدومند؟
    جناب اصفهان شاپ لطفا جواب بدید//////////////

3. 2 کاربر از moslem47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehdy.sms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بشرویه

پيش فرض

سلام. ورودی HDMI فقط توی سینما خانگی هست یا اسپیکری هم با ورودی HDMI وجود داره؟ اگه وجود داره معرفی کنید که دیگه مجبور نباشم برای سینما خانگی اینقدر هزینه کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام. ورودی HDMI فقط توی سینما خانگی هست یا اسپیکری هم با ورودی HDMI وجود داره؟ اگه وجود داره معرفی کنید که دیگه مجبور نباشم برای سینما خانگی اینقدر هزینه کنم.
    HDMI بیشتر برای انتقال تصویر هست و هیچ اسپیکری این پورت رو نداره....ولی مدلهایی هستند که Optical دارند و اونها هم خیلی زیاد گرونند. چیزی در حد 500 تومن که ارزش خرید ندارند.

6. این کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من هیچ تعصبی ندارم ولی میتونم بپرسم خودتون که از صدا چیزی میدونید از چه سیستمی استفاده میکنید؟ میشه رفرنس بدید که بهترین آمپ پایونیر به درد بخور نیست؟

بهتره توی محیط فروم اطلاعات درست و رفرنس دار ارائه بدیم و نه اینکه توی 2 جمله کل اعتبار و کیفیت یه کمپانی به بزرگی پایونیر رو کشک کنیم.
    عكس سيستم من در صفحات خيلي قبل هست با مجموعه بلوري هاي اصل بهتره پيدا كنيد و ببينيد.
    در مورد صدا حاظرم در همينجا با شما در مورد شاخص هاي صدا صحبت كنم.

اطلاعات رفرنس خوبي دارم. بهترين مدل پايونير جناب برزين تحليل كردن و هنوز مشكل افكتيو بودن در اين مدل هم بوده.

خلاصه در خدمت شما براي بحث در مورد صدا هستم.

---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------

سلام. دیر شد ولی امروز دیگه همت کردم و عکس گرفتم!

پایه فعلا پیدا نکردم برای سوراندها و فرصت ساختنش رو هم ندارم و واسه همین همونجا موندند بی مصرف.

واسه پیدا کردن این میز تلوزیون کل شهر رو زیر پا گذاشتم....نمیخواستم ساب رو کنار یکی از تاورها بذارم چون تقارن و زیبایی سیستم رو به هم میزد. شاید خنده دار باشه ولی متر به دست " میز رو قبل از سینما خریده بودم" حدود 20 تا مغازه رو زیر رو کردم و این میز رو پیدا کردم. و توی خرید میز اینم در نظر داشتم که HTPC هم اضافه خواهم کرد و واسه همین میز فقط 2 تا خونه داره که الان توی یکیش اون دستگاهه ممنوعه نشسته!

مارکش Bravo هست و ظاهرا وارداتی. کیفیت خوبی داره و کارت گارانتی و این حرفا توشه.

اون لپتاپ نقره ای Inspiron 6400 هست که الان مثلا HTPC شده.
    مبارك باشه
    چرا سنتر روي ساب؟ خيلي صداي وكال خراب ميكنه!
    فيلم اصل و پليرتون در عكس نميبينم!
    Last edited by davood-d; 12-08-2011 at 17:48.

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

مدل 7023 مارشال را هم دیدم و هم فروختم
    دستگاه بدی نبود
    چندتا مشکل داشت که اینهاست
    DVD پلیرش ضمانت تعمیر 6 ماهه داشت
    فرمت ضبطش DVR بود و باید تبدیلش می کردی به TS و بعد توی تلویزیون می دیدی
    مدیا پلیر ضعیفی داشت (در حد فرمتهای معمولی)
    در حد جزیی گیرندگی اش ضعیف بود ولی خیلی نبود که به چشم بیاد
    HDMI نداشت

این مدل کمبو هم توی بازار هست بدون اون مشکلات
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با HDMI و کابل
    گارانتی یکساله تعویض
    فرمت ضبط TS
    مدیا پلیر قوی
    و ...
    اون تایپیک خونده بودم میشه نقاط ضعف وقوتش در مقایسه با بلوسنس تی 14 + بگید .بیشتر پشتیبانی از فرمتهای تصویری وقدرت گیرندگی مد نظرم هست
    مرسی

9. این کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مبارك باشه
    چرا سنتر روي ساب؟ خيلي صداي وكال خراب ميكنه!
    فيلم اصل و پليرتون در عكس نميبينم!
    سنتر روی ساب نیست. روی میز هست. محفظه ای که ساب قرار داده شده خالی هست. پلیر هم همون لپتاپ هست که نقش یه نیمچه HTPC رو بازی میکنه. زمان خرید این سینما، پلیر رو نگرفتم چون اصلا به کارم نمیاد.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سنتر روی ساب نیست. روی میز هست. محفظه ای که ساب قرار داده شده خالی هست. پلیر هم همون لپتاپ هست که نقش یه نیمچه HTPC رو بازی میکنه. زمان خرید این سینما، پلیر رو نگرفتم چون اصلا به کارم نمیاد.
    بله ديدم روي ميز, منظورم اينبود كه در يك سطح هستند.
    ساب بهتر بود پشت مبل يا كنار بلندگو قرار ميدادي در اين شرايط اصلا نميشه كانال هاي صدارو كاناليزه كرد.
    روي speaker placement تاثير منفي ميزاره

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله ديدم روي ميز, منظورم اينبود كه در يك سطح هستند.
    ساب بهتر بود پشت مبل يا كنار بلندگو قرار ميدادي در اين شرايط اصلا نميشه كانال هاي صدارو كاناليزه كرد.
    روي speaker placement تاثير منفي ميزاره
    راستش خیلی از مواقع اصلا ساب روشن نیست. یکم که بیس آمپ رو بالا میبرم، از همون تاورها بیس قابل قبولی میگیرم..توی ولومهای پایین وجود ساب رو خیلی احساس نمیکنم و صدا از نظز من قابل قبول هست.شاید هفته ای یه بار که هوس بالا بردن ولوم به سرم زد ساب رو به برق بزنم.

مثل همین عکس که دیروز عصری یکم ولوم بالا موزیک ترنس گوش کردم و ساب رو برق زدم.

از نظر زیبایی هم یکم سیستم رو به هم میزد اگه ساب اونجا نبود. شاید به قول شما درست نباشه اونجا بودنش ولی من اینجوری راحت ترم.

مرسی که راهنمایی میکنید.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

راستش خیلی از مواقع اصلا ساب روشن نیست. یکم که بیس آمپ رو بالا میبرم، از همون تاورها بیس قابل قبولی میگیرم..توی ولومهای پایین وجود ساب رو خیلی احساس نمیکنم و صدا از نظز من قابل قبول هست.شاید هفته ای یه بار که هوس بالا بردن ولوم به سرم زد ساب رو به برق بزنم.

مثل همین عکس که دیروز عصری یکم ولوم بالا موزیک ترنس گوش کردم و ساب رو برق زدم.

از نظر زیبایی هم یکم سیستم رو به هم میزد اگه ساب اونجا نبود. شاید به قول شما درست نباشه اونجا بودنش ولی من اینجوری راحت ترم.

مرسی که راهنمایی میکنید.
    خواهش ميكنم
    من هم اصلا روي موزيك هاي پاپ ساب روشن نميكنم.
    صداي هوم ميده آرامش موزيك ميگيره. فقط روي فيلم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •