تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 434 از 472 اولاول ... 334384424430431432433434435436437438444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

همونطور که عرض کردم قاب بالایی تسمه تایم را باز کردیم اما الحمدلله تسمه تایم و داخل قابش روغنی نبود اما دیروز وقتی موتور ماشین را دادم کارواش شست وقتی بیرون آوردم و موتور تمیز و خشک شده بود دیدم از زیر یکی از پیچی هایی که نزدید سنسور میل سوپاپ هست و تو عکس با فلش و دایره سبز رنگ نشون داده شده خیلی ضعیف و کم کم داره روغن میزنه بیرون (وقتی ماشین روشن بود) پیچ را هم محگم کردیم باز هم فایده نداشت. بنظرتون مشکل از کجاست و اینکه اینهمه نشتی روغن پشت موتور و ... میتونه از این پیچ باشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

البته این عکس هایی که قرار دادم عکس های قبلی هست و فقط خواستم با این عکس ها محل نشتی یا عکس اون پیچ را نشون داده باشم و الان به غیر از کنار پیچی که با علامت سبز رنگ نشون دادم جاهای دیگه ی روی موتور فعلا تمیز هست و نشتی روغن مشاهده نشده.
    Last edited by mohsenjxj; 18-09-2015 at 13:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام به دوستان با عرض معذرت از سوالی که مطرح می کنم شاید جایش اینجا نباشه ولی هرچی گشتم پیدا نکردم
    من اف 7 بنزینی مدل 93 دارم می خواستم ببینم اگر ال 90 پارس خودرو ثبت نام کنم ارزش داره چه از از لحاظ مصرف تفاوتی با اف 7 داره یا آپشن بهتری داره یانه . ممنون از اینکه راهنمایی کنید .

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

همونطور که عرض کردم قاب بالایی تسمه تایم را باز کردیم اما الحمدلله تسمه تایم و داخل قابش روغنی نبود اما دیروز وقتی موتور ماشین را دادم کارواش شست وقتی بیرون آوردم و موتور تمیز و خشک شده بود دیدم از زیر یکی از پیچی هایی که نزدید سنسور میل سوپاپ هست و تو عکس با فلش و دایره سبز رنگ نشون داده شده خیلی ضعیف و کم کم داره روغن میزنه بیرون (وقتی ماشین روشن بود) پیچ را هم محگم کردیم باز هم فایده نداشت. بنظرتون مشکل از کجاست و اینکه اینهمه نشتی روغن پشت موتور و ... میتونه از این پیچ باشه؟

اگر به این شکل که شما میگی نشت روغن قابل مشاهده هست اولین شک به زیاد بودن مقدار روغن بر می گرده
    بارها گفته شده که این موتور زمان خشک 5.5 لیتر روغن می گیره و برای تعویض های بعدی باید بیشتر از 4.8 روغن درونش ریخته نشه
    ضمنا سفت کردن پیچ هم دردی دوا نخواهد کرد و مشکل باید اصولی حل بشه

با سلام به دوستان با عرض معذرت از سوالی که مطرح می کنم شاید جایش اینجا نباشه ولی هرچی گشتم پیدا نکردم
    من اف 7 بنزینی مدل 93 دارم می خواستم ببینم اگر ال 90 پارس خودرو ثبت نام کنم ارزش داره چه از از لحاظ مصرف تفاوتی با اف 7 داره یا آپشن بهتری داره یانه . ممنون از اینکه راهنمایی کنید .
    از نظر من که در حال حاضر هر دو پلتفرم را دارم مصرف و شتاب تندر چه در شهر و چه در جاده بسیار بهتر از موتور ملی هست حالا قضاوت با خود شما
    البته اینجا ذکر کنم که صندلی های سمند برای مسافرت طولانی بهتر از تندر هست

5. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درمورد سفت کردن پیچ ها خیلی محتاط باشید چون سفت کردن زیاد به راحتی اطراف پیچ ترک میخوره . اون روغن ها هم طبیعی هست . میتونه بخار روغن همچین شکلی رو درست بکنه ٬ این روغن ریزی نیست پس اصلا حساس نشید .
    از نظر شتاب و اینها هم شتاب اولیه ضعیفه حتی از پراید کم میاره اما امروز سورن من با مجموع ۴ سرنشین ٬ توی سربالایی و دنده ۳ بودم که یه پارس LX تک سرنشین به شدت داشت کنارم راه میومد . برای چندثانیه با این ماشین درگ زدم ( با توجه به اینکه جاده پتانسیلش رو داشت ) و کلا پارس محو شد . من با دنده ۳ بودم واقعا گازش دادم و باید بگم EF7 از ۸۰ کیلومتر به بعد شتابش قابل ملاحظست و به نسبت ۲۰۶ که دارم TU5 هست هرچقدر گازش میدی و دور موتور بالاتر میره ماشین وحشی تر میشه . در کل بد نیست .
    انشالا ۱۰ روز دیگه پست ۵۵۰۰ کیلومتر با سورن EF7 94 رو عرضه میکنم .

7. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

امروز رفتم نمایندگی واشر در سوپاپ را عوض کردن و همچنین گفتن پیچ های سر سیلندر محکم نبوده و علت نشتی روغن از اون بوده و اونارو هم آچارکشی کردن. بعدش ماشین را بردم کارواش و دادم موتورشو شستن که اگه نشتی روغنی چیزی داشت معلوم بشه ان شاالله که مشکلش برطرف شده.
    اگه دوستان نظری داشتن خواشحال میشم که بفرمایید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام خسته نباشید

من یه سوال دارم چرا توی موتور EF7 وقتی گیج روغن رو در حالت روشن می کشیم موتور خاموش می شه؟ آیا سنسور فشار داخل کارتل داره موتور ؟ . می خوام اگر کسی مطمئنه جواب بده ؟
    Last edited by esmaeil6488; 20-09-2015 at 16:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

یه مدت مصرف سوختم خیلی رفته بالا.
    قبلا با یه کپسول 230 کیلومتر میرفتم ولی الان 180 تا بزور میره. از وقتی شمع ها رو به سوزنی پلاتینیوم NJK BKR6EGP تغییر دادم اینطور شده. مبخوام برم شمع ها رو به همون فابریکش تغییر بدم. البته ناگفته نماند با این شمع های سوزنی کپ ماشین کم شد و ماشین نرم تر کار میکنه.
    مورد دیگه اینکه تو 160 تا فرمون ماشین میلرزه.
    کسی نظری داره ممنون میشم.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام خسته نباشید

من یه سوال دارم چرا توی موتور EF7 وقتی گیج روغن رو در حالت روشن می کشیم موتور خاموش می شه؟ آیا سنسور فشار داخل کارتل داره موتور ؟ . می خوام اگر کسی مطمئنه جواب بده ؟
    وقتی ماشین روشنه نباید گیج را بیرون بکشی ( هر ماشینی) یا درب مخزن روغن را باز کنی چون هوا می کشه داخل

قبلا با یه کپسول 230 کیلومتر میرفتم ولی الان 180 تا بزور میره. از وقتی شمع ها رو به سوزنی پلاتینیوم NJK BKR6EGP تغییر دادم اینطور شده. مبخوام برم شمع ها رو به همون فابریکش تغییر بدم. البته ناگفته نماند با این شمع های سوزنی کپ ماشین کم شد و ماشین نرم تر کار میکنه.
    به نظرم نمی تونه ربطی به شمع داشته باشه
    باید مشکل را جای دیگه بررسی کرد

12. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام خدمت شما
    1- با تغییر شمع ها به معمولی صرفا کمک می کنید تا سوخت موتور به صورت خام بسوزه و در نتیجه هم به موتور فشار میاد و قدرتش کم می شه و هم آلودگی و دود ماشینتون بیشتر می شه البته من تا قبل از اینکه شمع ها رو عوض کنم 200 تا بیشتر نمی تونستم با یک باک برم و بعد از تعویض شمع ها به ایریدیوم 190 تا می ره به نظر من این مقدار ارزششو نداره بخواهی شمع ها رو معمولی کنی
    2- اما لرزش فرمون: ماشین ما که به 100 تا می رسید یک لرزش فوق العاده ای داشت در حدی که عرق شرم روی پیشونیم می نشست و ...! تا اینکه رفتم مشهد و یک آپاراتی خوب گیر آوردم، گفت بالانس چرخ هات رو اشتباه زده بوده! خلاصه اول باد نیتروژن زد برام و بالانس کرد و کلا مشکل لرزش برطرف شد(تو اتوبان گرمسار-قم تا 190 رفتم و چون مسافر داشتم احتیاط کردم و بیشتر نرفتم! هر چند تازه نفسش باز شده بود و دلش می خواست بیشتر بره و در این سرعت اصلا فرمون لرزش نداشت)

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

14. این کاربر از mahkar72.mk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •