تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 434 از 966 اولاول ... 334384424430431432433434435436437438444484534934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

داره خودمونی میشه jadoogar5422's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کی از تو نظر خواسته فکستنی .

فعلا آش خوری و ترم اولی - کمرت داغه .

نه بابا دانشگاه شریف با دانشگاه جاسبی یکیه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خالی در حد لالیگا .

حتما تو بخش نمازخونه دانشگاه در حال چرخ زدن بوده نه تو بخش دانشکده های امیرکبیر .
    جفتش يه مزخرفه

---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------

آقا منم فردا صبح انشالله اگه بشه ساعت 6.5 میخوام برم ثبت نام.رشته روانشناسی عمومی.چقدر پول همرام ببرم؟واحد تبریز
    اگه ساعت 7 اونجا باشم ثبت نامم و واریز کردن شهریه تا کی تموم میشه کلا؟

---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------

دوستان لطفا طبق قوانین پست بزنید و احترام همدیگه رو داشته باشین.ضمن اینکه به کاربر توهین میکنید به مقامات هم در حال توهین هستید حواستون باشه.
    مگه جاسبي جزو مقاماته؟!

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه اون طوری که داداشم امیر کبیر خوند و الان زیر دست بابام که آزاد خونده کار می کنه
    نه مثل که کسی که شریف خونده میاد از پدر من فرمول می پرسه
    شرمنده داداش اینو میگم منم خودم دارم میرم آزادم رو رزرو کنم ویه سال دیگه بمونم قبول که ازاد بعضی واحداش خوبه
    اما دیگه ما هم این قدر خنگ وگاگول نیستیم که این شعرها وجفنگیات رو قبول کنیم درسته؟؟
    اصلا سواد دانشجوی دانشگاه سراسری تهران(شریف امیر کبیر....) با دانشجوهای دانشگاه آزاد قابل مقایسه نیست

الان داداش ما هم ارشدش رو داره سراسری میخونه و کارشناسیش رو آزاد بوده قبلا طوری از دانشگاه ازاد تعریف میکرد که من فکر میکردم حالا مثلا کجاس ولی الان خودش متوجه شده هتلی بیش نبوده اگه خواستی مثال های متعددی که برام آورده که سارسری سر تر از آزاده رو اینجا بذارم

در ضمن ارزش یه دانشگاه به وستعش و شکل و ساختمونش نیست که اون دوستمون داره عکس دانشگاه آزاد رو میذاره

امیدوارم تو این پیغامم به کسی توهینی نشده باشه واگه بی احترامی شد من عذر میخوام

3. 6 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

امیر جان من نمی گم دانشگاه آزاد از سراسری تهران بهتره
    اصلا هر کی اینو می گه دیوانست
    من می گم همه چیز دانشگاه نیست
    اگز کسی بخواد بخونه هر جایی باشه موفق می شه
    من نمی خواستم توهین کنم به کسی

حالا راجع به این SamOne که دو روزه اینجا عضو شده ، هم به برادر من توهین کرد هم به همه ی دانشجویان دانشگاه آزاد.
    شما همه رو با هم نسوزون.
    این همه از رئیس های آزاد بد می گی فکر کردی تو دانشگاه تهران کی ریاست می کنه ؟؟؟
    یه آدم هایی تو سراسری ها دارن کار می کنن که بد ذات تر از اونا خودشونن
    شما الان داری از یه سری افراطی دفاع می کنی.
    خوب نیست وقتی چند روزه اینجا عضو شدی اینطوری صحبت کنی
    یکم آروم باش.
    امیدوارم مدیر ها رسیدگی کنن

5. 6 کاربر از bax_021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ویرایش.....
    Last edited by optis2005; 14-09-2010 at 16:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان من امروز کرج ثبت نام کردم.نرم افزار
    تو انتخاب واحد کلا 15 واحد بهم دادن
    به شما هم همینقدر دادن؟

8. این کاربر از Mr Unknown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

به شما هم همینقدر دادن؟
    من معماری هستم بهم 18 واحد دادن
    دوستم صنایع بود 17 واحد گرفت
    فکر کنم شما هم درست باشه تعداد واحدتون

---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

کی از تو نظر خواسته فکستنی .

فعلا آش خوری و ترم اولی - کمرت داغه .

نه بابا دانشگاه شریف با دانشگاه جاسبی یکیه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خالی در حد لالیگا .

حتما تو بخش نمازخونه دانشگاه در حال چرخ زدن بوده نه تو بخش دانشکده های امیرکبیر .
    من این پست رو تازه دیدم
    واقعا نمی دونم چی بگم به شما
    خوبه آدم یکم فرهنگ داشته باشه و درست صحبت کنه
    آدمی نیستم که بخوام جوابتو بدم
    آدمیم نیستم که بخوام بخاطر همچین چیزی خالی ببندم
    خواهشا همه رو با خودت مقایسه نکن
    از مدیرا بازم می خوام رسیدگی کنن

10. 2 کاربر از bax_021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

به شما هم همینقدر دادن؟
    شما تو حذف و اضافه واحد های بیشتری میتونی برداری.سعی کنید ریاضی 1 فیزیک 1 مبانی کامپیوتر رو حتما بردارید و پاس کنید

12. این کاربر از Luxe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

شما تو حذف و اضافه واحد های بیشتری میتونی برداری.سعی کنید ریاضی 1 فیزیک 1 مبانی کامپیوتر رو حتما بردارید و پاس کنید
    دوست من ترم اول خودشون برامون واحد بر می دارن
    دست ما نیست انتخاب واحد ترم یک

14. این کاربر از bax_021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود

آقا من هم دیروز رفتم دانشگاه خمینی شهر و برق - کنترل ثبت نام کردم.

لامصب سیزدم مرحله داشت. خسته شدم. ساعت 9 صبح که رفتم ساعت 4 بعد از ظهر تموم شد. براتون تعریفش میکنم؛ شاید کمی طولانی بشه ولی خوندنش خالی از لطف نیست!

مرحله اول: تهیه پوشه و فرم های ثبت نام و البته خودکار! بود که اول کاری 1000 تومن پیاده شدیم
    مرحله دوم: رفتیم سالن روبرو که جلسه توجیهی ثبت نام بود و از ال سی دی فیلم گذاشته بودند و میتونستی سوال هم بپرسی. یه فرم دیگه هم توی این مرحله دادند. بعد نشستم همه فرم ها رو اونجا روی میز پر کردم و این فرم دومیه رو مهرش رو زد و رفتیم یه جای دیگه که سالن ورزشی بود و برای ثبت نام میله هایی مثل داربست زده بودند که هم بی نظمی نشه و هم مرحله به مرحله بچه ها پیش برند. کلا کارشون جالب و ایده خوبی بود. روی میله ها رو هم کاملا پوشنده بودند و نرم بود که مشکلی پیش نیاد همراه ها هم میتونستند یا برند توی قسمت تماشاچیا روی صندلی بشینند یا اینکه براشون صندلی گذاشته بودند که خسته نشند! یه قسمت کپی هم گذاشته بودند ابتدای ورودی برای اونایی که نیاز داشتند.
    مرحله سوم: برای خوابگاه بود که انگار فقط به پسرای غیر بومی میده دانشگاه ما که پولشم 120 هزار تومن هست (خیلی مناسبه) که این برای من هیچی.
    مرحله چهارم: احراز هویت بود که با شناسنامه تطابق داد و یه برگه داد که از این مرحله به بعد توی هر مرحله مسئولش باید امضاش میکرد و شماره دانشجوییم رو اون بالا نوشت. خداییش عجب شماره رندی گیرم اومد
    مرحله پنجم: درست یادم نیست ولی رفتم میز بغلی اونم روی برگه هه یه سری چیز نوشت!
    مرحله ششم: بررسی نظام وظیفه بود. منم که کلا بیخیال و حتی تا حالا برای برگ سبز هم اقدام نکرده بودم. اما مثل اینکه برای آزاد ما نیمه دومی های 69 رو، زیر سبیلی رد میکنند و مشکلی نیست از این بابت. این مسئولش کاملا پیدا بود که از اوناست که خر خورش خیلی میره.
    مرحله هفتم: قسمت تشکیل پرونده بود. که کپی های برابر با اصل شده و 12 قطعه عکس (برای ما مشمولا) و ... رو میذاشت داخل پرونده و بهت میگفت روی پرونده ات رو اون چیزایی که خواسته رو بنویس.
    مرحله هشتم: بررسی مدرک تحصیلی بود. من هر چی روزی که رفتم از مدرسه مدارکمو بگیرم، گفتم اصلشو بدید گفت نه باید کارت دانشجویی بیاری تا بعد اصلشو بدیم. خلاصه به ما گفت که مدرک پیش دانشگاهیت گواهی موقت هست و برو سفته بگیر. هیچی منم رفتم بغلش که یک شعبه موقت بانک زده بودند واندازه پانصد هزار تومن سفته خریدم که اینجا هم 1500 تومن پیاده شدم. سفته ها رو پر کردیم و رفتیم برای مرحله بعد.
    مرحله نهم: تاییده ی تحصیلی بود. دمشون گرم؛ ما رو از شر پست و آموزش و پرورش همین اول کار نجات دادند. فرما رو دادند و نحوه پر کردنش رو هم برای راهنمایی زده بودند که ما هم طبق اون پر کردیم فرم ها، پاکت کوچیکه و پاکت بزرگه رو و اینجا هم کلا 7000 پیاده شدیم
    بعدش دوباره برگشتیم سر میز مرحله هشتم و اصل گواهی پیش و رسید پستی مرحله نهم رو ضمیمه پرونده کرد و امضا رو زد و ما هم رفتیم مرحله بعد.
    مرحله دهم یا مرحله اصل کاری : خب خودتون حدس میزنید که این چیه دیگه. بعله. رفتیم این شعبه بانک موقت که مستقر کرده بودند و برای ما برق-کنترل ها 775000 تومن پیاده شدیم. ای خدا بگم ... .
    مرحله یازدهم: فیش واریزی مرحله قبل رو باید بدیم به حسابدارشون که تایید بکنه و مهر رو توی اون برگه بزنه و بریم مرحله بعد.
    مرحله دوازدهم: تعیین دروس پیش دانشگاهی هست که من ریاضی رو پیش نیاز خوردم که دو تا برگه بهم داد که توش تیک ریاضی رو زده بود.
    مرحله سیزدهم (مرحله آخر): یکی از اون برگه های مرحله قبل رو میگیره و میذاره توی پرونده و یه دونش رو هم میده به خودمون. پرونده رو یه چک میکنه که مشکلی نداشته باشه و ازت تحویل میگیره. یه برگه هم میده که شماره دانشجوییت رو اون تو نوشته. اونجا بهت میگند که برو مطابق رشته ات لیست دروست رو بردار. درس هایی که باید توی این چهار سال بخونیم رو برامون ریز به ریز و واحد به واحد نوشته که البته من قبلا از توی سایتش گرفته بودم
    بعدش هم یه دعوت نامه رو میذارند توی پاکت و با احترام و نفر به نفر توضیح میدند. جمعه دوم مهر جلسه توجیهی هست که باید همراه با اولیا حضور داشته باشیم. اولیا توی سالن همایش هستند و ما هم همین جا که اومده بودیم ثبت نام. الان هم توی کارتش دیدم که نوشته بود با همراه داشتن این دعوت نامه از هدیه فرهنگی برخوردار میشیم

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نکات تکمیلی (این قسمت رو هم حتما! بخونید) :

- من اینکه هر قسمت چه مدرکی و چه تعداد کپی میخواد رو ننوشتم!
    - پوشش چادر برای بانوان الزامی بود
    - توی اون کارتی که قسمت آخر دادند که شماره دانشجویی رو نوشته بود؛ نوشته که از ساعت 18 یک مهر برید توی سایت و لیست انتخاب واحد و برنامه هفتگیتون رو پرینت کنید. شروع کلاس ها رو هم نوشته 3 مهر.
    - من چون صبح یکم دیر رفتم و شلوغ بود و بلد نبودم دانشگاه رو؛ به نگهبانی گفتم و از همون نگهبانی زنگ زد به تاکسی های خود دانشگاه که 400 تومن گرفت و بردمون پیش محل ثبت نام. مسیر رو هم یاد گرفتیم. هر چند تابلو زیاد زده بودند. شما دوستان برای اینکه به مشکل بر نخورید، یا صبح زود برید یا توی ظهر که به شلوغی جمعیت نخورید. البته مسلما دانشگاه به دانشگاه متفاوته.
    - دانشگاه ماشالله کاملا بزرگ؛ نوساز و تمیز بود.
    - زمین چمنش رو هم دیدم نیو کمپ بود لامصب
    - من از همون روزی که اس امس اس تبریک از طرف دانشگاه برام اومد و اون 2 باری که زنگ زدم و خیلی مودبانه و کامل جوابمو دادند یه حدس هایی میزدم و دیروز که برای ثبت نام رفتم باید توی یک جمله بگم که برخورد تک تکشون؛ از مسئول گرفته تا باغبون و نگهبان و مسئول ثبت نام و راننده اش و ... واقعا عالی، خوب، متین و مودبانه بود.
    - یه برگه کوچیک که سرویس ایاب و ذهابش بود رو توی همون مرحله دوم به همراه آیین نامه ها دادند که خونه بخونیم. شانس من از نزدیک خونمون توی اصفهان سرویس داره برای خمینی شهر. 350 میگیره میبره و 350 هم میگیره میاره که برگشتنه من با همین ها خیلی سریع و راحت اومدم. مسیرهای دیگه اش رو هم به همراه ساعت هاش نوشته بود.
    - گفتم خوشبختانه برخورد ها همگی واقعا عالی بود. من هم با تک تکشون خوب رفتار کردم که از همین الان پایه آشنایی رو بذارم. بهتون اکیدا توصیه میکنم این کار رو بکنید. بعدها به کار میاد. با چند تا از هم کلاسی ها (چه پسر و چه دختر ) هم اشنا شدم.
    - در کل من راضی بودم. خوب بود.

این پست رو هم با دیال آپ دادم همین ها الان یادم میومد

پی نوشت: الان دیدم یه سری یه بحث های الکی و از روی ... راه انداختند. اول ورودی دانشگاه یه بیلبورد از افتخاراتش رو زده بود که مفصل بود و موقع فرم پر کردن یه پسری که اومده بود برای خواهرش ثبت نام رو دیدم. برق-الکترونیک صنعتی اصفهان خونده بود. خیلی بحث کردم باهاش، یکی از همین بحث هاش هم این بود که فقط و فقط به دانشجو ربط داره و دانشگاه هیچ چیزی عملی به آدم یاد نمیده. مهم اینه که خودت مایشو داشته باشی و بخوای و در رابطه با رشته ات بری تجربه کسب کنی. میگفت یه سری از دوستام هستند که توی ازاد درس خوندند و و الان هم از خیلی هم کلاسیام بهترند.

شاد و پیروز و سربلند باشید.
    Last edited by Lord Farshad; 14-09-2010 at 17:41. دليل: متاسفانه بعضی از دوستان!

16. 8 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsan_manu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

[

من این پست رو تازه دیدم
    واقعا نمی دونم چی بگم به شما
    خوبه آدم یکم فرهنگ داشته باشه و درست صحبت کنه
    آدمی نیستم که بخوام جوابتو بدم
    آدمیم نیستم که بخوام بخاطر همچین چیزی خالی ببندم
    خواهشا همه رو با خودت مقایسه نکن
    از مدیرا بازم می خوام رسیدگی کنن
    [/QUOTE]

داداش اصن ناراحت نباش
    کسی که شعورش نمی رسه اصن ارزش بحث نداره
    خیلی مودبی خیلی آقایی خیلی باحات حال کردم
    بزا اینا برن سراسری بنیم چی میکنن
    کمی از دستاورد های دانشگاه آزاد قزوین(بالا)=
    1 = پوزه مکانیک شریفو زد با خودروی الکتریکی پارسال عیدم tv نشون داد قزوین اول شریف دوم
    2= هر سال بچه های عمران تو مسابقات بتون اول میشن
    3= رباتیکش که دیگه اصن نیاز به توضیح نداره
    سوم در برزیل
    بازم بگم؟

18. 4 کاربر از ehsan_manu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •