بابا بی خیال اینا بشید.برین سر درستون!
بیخیال دوستان کاری به کسی نداشته باشید تلاش خودتونو بکنید
اما اینم بدونید خیلی از بچه هایی بودند که از سهمیه خانواده شهید بودنشون استفاده نکردند و رتبه های برتر بودن
در عوض خیلی از مثل شماهارو هم میشناسم که همین حرفارو میزدن اما از وقتی فهمیدن بسیج تو آزاد سهمیه داره رفتن عضو
بسیج شدن(خواهشا بد برداشت نکنید من گفتم هر دو جورشو دیدم و قضاوت شما درست نیست)
خب بریم سر اصل مطلب
آقا من تازه میخوام شروع کنم خواهشا امید بدیدو اگه فکر میکنید چیزیو لازمه تو مسیر بدونم یادآوری کنید
ممنون دوستان
سلامی به قشنگی کارنامه نفر اول کنکور به همه دوستای گلم....
قرار بود تا آزمون بعد اینجا نیام .ولی 2 تا وظیفه داشتم که باید انجام میدادم:1.گذاشتن کارنامه2.رده بندی
این آزمون خیلی باحال بود،درسایی که نخونده بودم و خوب زدم ،درسایی رو که خونده بودم بد.....مثلا من اصلا و ابدا ،1کلمه هم عمومی نخونده بودم ولی درصدایی رو زدم که تا به حال نزده بودم..یا دیفرانسیل خیلی کم خونده بودم 100 زدم...اما ریاضی پایه و هندسه تحلیی خوب خونده بودم ،خیلی کم زدم....پس نتیجه میگیریم که اصلا درس نخونم![]()
درضمن درباره پست قبلم (اگه یادتون باشه)هم بگم ،با یکی از دوستان که پارسال 11 کشوری آورده بود صحبت کردم..حرفای خیلی خوبی زد..مثلا گفت مطمين باش اگه آزمون بعد ترازت 2000 تا پیشرفت کنه به احنمال خیلی زیاد
آزمون بعدیش 3000 افت میکنی..منظورش این بود که سعی کن آهسته و پیوسته به هدفت برسی نه 1هویی و از روی احساس ......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رده بندی پیش ریاضی آزمون 88/9/6
1.panizir:7309
2.moraddad:7250
3.empier games:7249
4.iman0007:6847
5.aez -best:6686
6.:radbehnam:6697
7.mazg:6385
8.unlife:6329
9.pooyahaker:6317
.zafmar:6242.11
12.fnmtebyan:6236
arash:5329.13
14.morinio:5240
15.masud-00000:4631
رده بندی پیش ریاضی آزمون 88/9/6
1.shabeashegha:6473
2.morteza-bayan:5656
Last edited by mazg; 02-12-2009 at 09:33. دليل: اشتباه در رده بندی
To ro khoda yeki be mane bad bakht komak kone
Be khoda dige daram divone misham
Man nemidonam chejor dars bekhonam
Man harchi mikhonam.faramosham mishe
Yeki biyad mano rahnamai kone
Bege be che faselei test bezanam.amozesh bekhonam.dore konam
To ro khoda javab bedin
To ro khoda yeki be mane bad bakht komak kone
Be khoda dige daram divone misham
Man nemidonam chejor dars bekhonam
Man harchi mikhonam.faramosham mishe
Yeki biyad mano rahnamai kone
Bege be che faselei test bezanam.amozesh bekhonam.dore konam
To ro khoda javab bedin
درسته....واقعا استادا و دانشکده ی خوبی داره....مثل این که مکانیک امیرکبیر خیلی قوی هست
من خودم امیرکبیر میخونم..حداقل هفته ای یه بارم دانشگاه تهران میرم و میام پیش دوستم....از دانشگاه های فنی ایران بخوای حساب کنی....2جور میشه مقایسه کرد ...یکی از نظر سطح علمی که شریف واقعا به خاطر بچه ها و آزمایشگاهها و استاداش خیلی خوبه....دانشکده فنی تهران و امیر کبیر(پلی تکنیک) هم تقریبا با هم رقابت دارن...ولی به طور کلی فقط میشه مقایسه کرد..وگرنه اگه بخوای تهران و امیر کبیر و شریف رو با هم مقایسه کنین باید رشته به رشته ببینین..مثلا من چند تا رو اینجامیگم...من تقریبا با جو هر دو دانشگاه آشنام توی هر 2 تا دانشگاه دوستام هستن..جو دانشگاه تهرانو بیشتر دوس دارم...من کلا آدم دهن
بینی نیستم و به حرف مردم زیاد اهمیت نمیدم..علاقه ی خودم واسم مهمتره..مثلا اینجوری نیست که برم شریف چون مردم بگن
رفته شریف! حتی توی رشته هم همینطور من اصلا برق و عمران و... دوس ندارم... نرم افزار و it رو خیلی بیشتر دوس دارم... __________________
مکانیک:1)شریف...2)امیرکبیر....3) تهران
برق:1(شریف و تهران...3)امیرکبیر
عمران:1)تهران...2)شریف...3)امیر بیر
هوافضا:1)امیرکبیر...2)شریف
مهندسی شیمی(رشته خودم):1)امیرکبیر....2)تهران...3) ریف(فکر نکنین دارم از رشته خودم تعریف میکنم...قطب علمی مهندسی شیمی تو ایران امیر کبیره..قطب علمی رو هم وزارت علوم مشخص میکنه )
کامپیوتر:1(شریف..2)تهران وامیر کبیر
پلیمر:1)امیرکبیر...2)تهران
نفت:1)اهواز...2)شریف...3)امیرکب ر...4)تهران
از یه نظر دیگه هم میشه دانشگاه ها رو با هم مقایسه کرد و اون ارتباط با صنعته که پلی تکنیک واقعا حرف اول رو میزنه....همیشه تو گزینش ها تو اولویته به خاطر ارتباطی که دانشگاه و استنادا و دانشجوها با صنعت دارن و کار عملی بیشتری هم به نسبت بقیه جاها یاد میگیرن...در درجه بعدی هم شریف و بعد دانشکده فنی تهران قرار میگیره..بعد اصفهان و شیراز....
امیدوارم همتون موفق باشید...![]()
بهبه میبینم که زیاد محل میدید
ایول چقد روحیه
من فکر کنم اول شم
بیخیال نمیخواد چیزی بگید![]()
محمد جون ما رو هم كه ديگه تو كنكوريا حساب نميكني ديگه!!
باشه به هم ميرسيم!
من بايد 11 بشم و مورينيو 12 و مسعود 13!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)