تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 434 از 773 اولاول ... 334384424430431432433434435436437438444484534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

واقعا از لطف شما و پاسختون سپاسگذارم, ممنون می شم اگر نظرتون رو در خصوص مقایسه nx710 و HX800 هم بفرمایید.
    البته به نظر من موضوع کیفیت ساخت و طول عمر پنل و همینطور حذف کیفیت در زمان استفاده از دستگاه هم خیلی اهمیت داره و با توجه به سابقه موضوع سونی در این موارد عملکرد روشنتری در گذشته از خودش نشون داده، اخیرا هم از طرف برخی کاربران موضوعاتی از قبیل افت کیفی برخی پنل ها مطرح شده که صرف نظر از اغراق های احتمالی لیکن ممکنه مواردی هم واقعا وجود داشته باشه.
    باز هم از الطفات شما ممنونم و خوشحال می شم نظرات بیشتری از شما در مورد سوال اولیه ای که در پست قبلی در مورد مقایسه این سه چهار مدل مطرح کردم بشنوی
    -به هر صورت nx710 يك جورايي entry level هست نسبت به hx و lx ‌ ها
    -مشخصات پايين تري داره مخصوصا در مورد motion flow

-در مورد انتخاب يك برند از نظر من كاملا به سليقه خريدار و تصوراتش بستگي داره

---------- Post added at 10:01 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------

سلام این مدل سامسونگ 26 اینج c465 سری 4 از روی usb بعضی فرمت ها رو نشون نمیده مثل mkv ولی تو مدل 32 اینج c475 نشون میده . نمیشه با اپدیت کردن فریم ویر درستش کرد؟؟؟
    -فكر ميكنم سري C465 نميتونه اين فرمت ها رو اجرا كنه ويا اينكه اين قابليت در اينچ هاي پايين برداشته شده

2. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

فرق U20 و‌ V20
    پلاسمای مارکهای دیگه مثل LG آیا صلاح هستش بگیرم؟ چون قیمتش نسبت به پاناسونیک خیلی‌ ارزونه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

فرق U20 و‌ V20
    پلاسمای مارکهای دیگه مثل LG آیا صلاح هستش بگیرم؟ چون قیمتش نسبت به پاناسونیک خیلی‌ ارزونه
    -تفاوت بيشتر بر ميگرده به استفاده از ف.ي.ل.ت.ر هاي بهتري (infinite black )در v20 كه باعث افزايش كنتراست افزايش بلك لول
    و همينطور استفاده از فسفرهاي جديد وبهتر با زمان after glow كمتر كه همينطور باعث بهبود در مصرف انرژي ميشه
    و...
    -به نظرم ارزش اين تفاوت رو داره با u20
    -اما در مورد اختلاف با ال جي واقعا شما هستين كه تصميم ميكيرين كه چقدر اين اختلاف ها براتون اهميت داره
    (چون اختلاف قيمت زياد هست )

5. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

-تفاوت بيشتر بر ميگرده به استفاده از ف.ي.ل.ت.ر هاي بهتري (infinite black )در v20 كه باعث افزايش كنتراست افزايش بلك لول
    و همينطور استفاده از فسفرهاي جديد وبهتر با زمان after glow كمتر كه همينطور باعث بهبود در مصرف انرژي ميشه
    و...
    -به نظرم ارزش اين تفاوت رو داره با u20
    -اما در مورد اختلاف با ال جي واقعا شما هستين كه تصميم ميكيرين كه چقدر اين اختلاف ها براتون اهميت داره
    (چون اختلاف قيمت زياد هست )
    مرسی‌ t_tanhayam عزیز
    منکه واقعا گیج شدم تو انتخابم!!!!!
    هرچیهم بیشتر می‌خونم تصمیم گیریم مشکلتر می‌شه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

1

-به هر صورت nx710 يك جورايي entry level هست نسبت به hx و lx ‌ ها
    -مشخصات پايين تري داره مخصوصا در مورد motion flow

-در مورد انتخاب يك برند از نظر من كاملا به سليقه خريدار و تصوراتش بستگي داره

---------- Post added at 10:01 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------

-فكر ميكنم سري C465 نميتونه اين فرمت ها رو اجرا كنه ويا اينكه اين قابليت در اينچ هاي پايين برداشته شده
    نوروز مبارک- آرزوی سلامتی و آرامش خاطر در سال جدید برای همه دوستان دارم.

مثل همیشه لطف کردین و پاسخ دقیقی ارایه فرمودین, ممنونم، جدول فوق در خصوص مقایسه nx710 و HX800 تا حد زیادی تفاوتها و برتری ها رو مشخص می کنه و با توجه به اختلاف قیمت موجود بنده انتخاب Hx800 رو ارجح می بینم. به نظر می رسه که سری های 9 فیلیپس هم با سری های HX9 سونی از لحاظ سطح تکنولوژی مورد استفاده شبیه باشه و نسبت به HX8 برتری محسوسی داشته باشه؟ آیا شما هم این مورد رو تایید می کنید؟سوای بحث انتخاب برند، شما سامسونگ های سری 8000 را در این میان در کجا می بینید(نسبت به مدلهای مورد بحث سونی و فیلیپس) از نقطه نظر تکنولوژی مورد استفاده و معیارهای کیفی تصویر و کیفیت ساخت؟
    البته عملا بار عمده مباحث فنی این بخش روی دوش شماست و از اینکه مرتبا وقتتون رو می گیریم و بعضا سوالهای تکراری و ناشیانه مطرح می کنیم عذرخواهی می کنم و انشا... بتونم در جای مناسبی لااقل بخشی از زحماتتون رو جبران کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فرق U20 و‌ V20
    یه پیام خصوصی برات گذاشتم حتما بخونش

9. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کسی این سه بعدی شارپ رو دیده و یا تست کرده ؟ : quattron 40LE835

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

نوروز مبارک- آرزوی سلامتی و آرامش خاطر در سال جدید برای همه دوستان دارم.

مثل همیشه لطف کردین و پاسخ دقیقی ارایه فرمودین, ممنونم، جدول فوق در خصوص مقایسه nx710 و HX800 تا حد زیادی تفاوتها و برتری ها رو مشخص می کنه و با توجه به اختلاف قیمت موجود بنده انتخاب Hx800 رو ارجح می بینم. به نظر می رسه که سری های 9 فیلیپس هم با سری های HX9 سونی از لحاظ سطح تکنولوژی مورد استفاده شبیه باشه و نسبت به HX8 برتری محسوسی داشته باشه؟ آیا شما هم این مورد رو تایید می کنید؟سوای بحث انتخاب برند، شما سامسونگ های سری 8000 را در این میان در کجا می بینید(نسبت به مدلهای مورد بحث سونی و فیلیپس) از نقطه نظر تکنولوژی مورد استفاده و معیارهای کیفی تصویر و کیفیت ساخت؟
    البته عملا بار عمده مباحث فنی این بخش روی دوش شماست و از اینکه مرتبا وقتتون رو می گیریم و بعضا سوالهای تکراری و ناشیانه مطرح می کنیم عذرخواهی می کنم و انشا... بتونم در جای مناسبی لااقل بخشی از زحماتتون رو جبران کنم
    -سلام عزيز همينطور عيد شما و ساير دوستان عزيز هم مبارك باشه
    در مورد برتر بودن از لحاظ نگاه و روي سايت هاي معتبر ميتونيم اينطوري ببينيم همونطور كه قبلا هم صحبتش بود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -ميبينيد كه حرف وحديثي نميمونه در مورد nx710 يا hx800
    در مورد سري هاي 9 فيليپس ببينيد (از نظر من )خاص هستند از نظر طراحي كيفيت ساخت و...
    -البته نميدونم قيمت رو توجيه ميكنه يا نه

12. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

یه پیام خصوصی برات گذاشتم حتما بخونش
    میشه برایه من هم پیام بگذارید باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با درود
    بین این دو مدل کدام با توجه به شرایط زیر مناسبتر است.ال سی دی 42" سامسونگ c530 و ال جی 430
    -کیفیت بهتر تصویر
    -روشن بودن 16 ساعت در روز
    -سگ جان بودن
    با سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •