اینجا هم لایت داره هم فاری فعلا همه تو سرور Gaia هستن ....
اینجا هم لایت داره هم فاری فعلا همه تو سرور Gaia هستن ....
با استفاده از Request Battle جنگيديم ما.
___
يك سوال ديگه:يك موجود ديدم كه Fire element بودش.اين يعني اسپل هاي Fire روش خوب عمل نمي كنن يا Water يا ...؟يك توضيح كامل بديد لطفا.
Last edited by Arrowtic; 24-06-2010 at 22:20.
ele ها اینجوری هستن طرز کارشون
wind>earth>water>fire>wind
از سمت چپ به راست اگه حساب کنی مثلا wind میتونه earth زیاد دمیج بزنه همین جور تا اخر ولی از سمت راست به چپ بری اون ele ضعیفه نسبت به ele عکسش مثلا wind خیلی دربرابر fire ضعیفه ولی fire در برابر wind قویه
ممنون.آقا به سايت شايا بگيم يه راه راحت براي فهميدن لول افراد بذاره؟يارو آرمور مزخرف داشت باهاش فايت دادم ديدم لولش 5تا از من بيشتره!له شدم.
راستي چه جوري خودمو elemental كنم؟يه كوئست بود براش اشتباهي Quit Quest رو زدم كوئست پر شد.ديگه هم يارو كوئست نمي ده.چي كار كنم؟
خوب 2 تا عكس.
اين خودمم:
_______
اينجا هم مچمو گرفتن!
![]()
به خاطره چند دلیل دونستن لول افراد خیلی مهم نیست.ممنون.آقا به سايت شايا بگيم يه راه راحت براي فهميدن لول افراد بذاره؟يارو آرمور مزخرف داشت باهاش فايت دادم ديدم لولش 5تا از من بيشتره!له شدم.
اولا هدف جنگیدن تو pvp هست نه Battle با یار خودت . 1 میلیون بار هم از race خودت بکشی تاثیری به حالت نداره، همین طور اگه کشته یشی.
دوماا تو این بازی برخلاف mmo های دیگه لول فاکتور اول نیست. لباس و زره و مود بازی حرف اول رو میزنه. یه لول 30 pvpver می تونه لول 60 نرمال مود یا لول 50 هاردمود رو بکشه.
باید elemental lapis لینک کنی به لباست که خیلی گرونه و فعلا نمی تونی.راستي چه جوري خودمو elemental كنم؟يه كوئست بود براش اشتباهي Quit Quest رو زدم كوئست پر شد.ديگه هم يارو كوئست نمي ده.چي كار كنم؟
در ضمن انجام دادن کوئست تو این بازی اصلا مهم نیست.فقط چند تا کوئست خاص هستن که تعدادشون 10 تا هم نمیشه. تو مپ 1 که کلا همه کوئست ها رو بیخیال شو.
---------- Post added at 05:51 AM ---------- Previous post was at 05:50 AM ----------
آقایون لینک سایت CT رو بدین لطفا . هنوز گیلد اکتیو هست دیگه ؟
CTI.guildlaunch.com
لول 15 HM orc رو قبول می کنن ؟ lol
بدون شرح : امروز تو فروم شایا دیدم : xD
این امضای تو هست کاظم ؟:
![]()
Last edited by mhv_kntu; 25-06-2010 at 08:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)