کابل 4-5 سانتی واقعا مسخره است ! تابلو ترین چیز این گوشی بود ! اما خدایی من با گوشیش حال میکنم ! تو فک و فامیل همه مدل گوشی مدل بالایی هست و با همه کار کردم اما با 5800 خودم بیشتر از همه حال میکنم !![]()
کابل 4-5 سانتی واقعا مسخره است ! تابلو ترین چیز این گوشی بود ! اما خدایی من با گوشیش حال میکنم ! تو فک و فامیل همه مدل گوشی مدل بالایی هست و با همه کار کردم اما با 5800 خودم بیشتر از همه حال میکنم !![]()
بچه ها یه سوال!!!
من این گوشی رو خریدم
وایرلس قبول میکنه؟؟
اگه آره>چطوری؟؟
مبارکت باشه.آره باید بری به setting-conncectivity-wireless lan اگه وایرلسی در نزدیکی باشه پیداش میکنه بعد اگه گزینه کانکت رو بزن متصل میشه(اگه ازت پسورد نخواهد)امکان هم داره فاصله ات زیاد باشه در این صورت متصل میشه ولی بعد از چند لحظه ارور no getaway replay رو میده
ممنونم
مرسی
ولی از من
""نام شبکه بی سیم محلی""
رو میخواد
چی بزنم؟؟
منظورت wlan network name؟به احتمال زیاد تو منطقه شما یا وایرلس نیست یا اگر هم باشه مخفیه(مطمئن نیستم)
ولی من خودم اسم شبکه های وایرلس توی دانشگاه رو بلد بودم وقتی گوشیم پیداشون نمیکرد اسمشون رو وارد این گزینه میکردم و گاهی اوقات متصل میشد
سلام بچه ها من ميخوام تا چند روزه ديگه اين گوشي رو بخرم خيلي تحقيق كردم بين 5800 و 5530 به اين گوشي رسيدم حالا اگه واقعا مشكل خاصي داره اين گوشي بگيد تا با چشم باز خريد كنم ممنون .
اشکالاتش از نظر من:
1-کارکرد رم گوشی خوب نیست
2-بعد از یک مدت جای قلم گوشی لق میزنه
3-کیفیت عکس برداریش در شب افتضاحه
4-اگه ورژن اپدیتش پایین باشه حسابی اذیتت میکنه
5530 رو نمیدونم ولی خداییش این مدت که دارمش به اندازه کل گوشیهای دیگه ام ازش راضیم مخصوصا از وقتی آپدیتش کردم.
1- در این مورد جالبه که من تاحالا با رم گوشی هیچ مشکلی نداشتم !
از چه لحاظ کارکردش خوب نیست ؟
2- اینو بله ولی اگه از پیک خود گوشی یا انگشتت استفاده کنی و قلم رو در نیاری مشکلی پیش نمیاد .
3- اینو متاسفانه درست میگی .
4- من اول ورژن 21 بود هیچ مشکلی باهاش نداشتم .
الانم که 31 زدم هیچ تغییری احساس نکردم !![]()
ميشه بگيد قبلا از چه گوشي هايي استفاده كرديد . به نظرتون اگه بخرم بعدا پشيمون نميشم . حالا دركل اين رو بگيرم يا 5530 رو
بعضی وقتها فیلم ها آهنگ ها و عکس ها رو خراب میکنه.من سیو مسیجها رو میذارم رو مموری کارت ولی گوشی رو که ریستارت میکنم دوباره میره رو مموری گوشی.هر چند الان یک مدته مشکلش رفع شده ولی بعضی وقتها پیش میاد
در باره مورد 4 هم وقتی ورژنش 11 بود گاهی وقتها میخواستم پرتش کنم تو دیوار از بس که هنگ میکرد تا یک برنامه نصب میکردم قفل میکرد و تا باتریش رو در نمیاوردم درست نمیشد.از وقتی که اپدیتش کردم به ورژن 21 و بعد هم به 31 واقعا تفاوت رو احساس کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)