آقا من نیاز به یک درایور بلوری دارم برای 6170، هستش تو بازار؟ قیمت؟
آقا من نیاز به یک درایور بلوری دارم برای 6170، هستش تو بازار؟ قیمت؟
درایو بلوری برای لپ تاپ قیمتش رو ندارم ولی برای PC از 80 تومن 100 تومن هست تا 400 500 تومن
و تفاوت در سرعت و رام و رایتر بودن هستش
شما هم باید مارک و مدل مورد نظرتونو انتخاب کنید
ولی میتونید با نمایندگی ها تماس بگیرید چون اگه داشته باشن با بهترین قیمت ارائه میدن
منم پول به سونی نمیدمهمش تبلیغات الکی اونم فقط تو ایران!!
من موندم این ملت واسه چی به لپتاپ سونی اینقدر پول میدن. خداوکیلی اصلا ارزش نداره.. نه کانفیگ خوب.. نه قیافه خوب... همیشه ملت گول تبلیغات الکی رو میخورن.
بخر بابا بخر که اگه نخری بعدا پشیمون میشی، قول میدماحساس میکنم یه کم زیادی کیفیت صفحه اش رو ترور کردم
بابا منظورم اصلا این نبود کیفیتش افتضاحه. 75 که نمره خوبیه. من داشتم نسبت تلویزیونی که دارم مقایسه میکردمش، همین.
نظر منم همینه. خداییش قدرت پردازش و زیبایی HP عالیه. من که لپتاپمو روشن میکنم بلافاصله دسکتاپم میاد جلوم، بدون قر و فرفکر نکنم 10 ثانیه هم بکشه
![]()
اگه میشد فول اچ دی سونی رو روی HP سوار کرد خیلی خوب میشدکاش همین لپتاپی که دارم (6160se) صفحه اش فول اچ دی بود. اگه اینا هم صفحه اشون فول اچ دی بود دیگه عالی میشد.
صبر کن بذار عید بگذره بعدا. ضمنا HP فرت و فرت کانفیگهای مختلف میده و این باعث میشه قیمت کانفیگهای قبلی همش تکون بخوره.
دوستان کیفیت لپتاپای hp چطوره خرابیاش چطوره؟
من چون hp بیشتر یه شرکت پرینتر ساز هست بهش شک دارم میخوام بدونم میتونه از نظر کیفیت با vaio یا asus رقابت کنه؟
خوهشا از روی تعصب نگید
6190 هم مد نظرمه با 6180 فرقش فقط رمشه؟
6190 کسی قیمت داره تهران بهم بگه؟
گارانتی معتبر hp همون فالنیکه؟
پیشاپیش از همتون ممنونم
Last edited by shabgard1373; 19-03-2012 at 21:52.
بابا بیخیال!HP واقعا لپتاپهای باکیفیت و خوشگلی میزنه و البته با کانفیگهای عالی
بابا توروخدااااااااااااااااااا ا انقدر نگید کیفیت فقط سونی!
خدا بگم چیکار کنه افراد سودجو رو که انقدر مردمو اینجوری میذارن سر کار! البته من منکر کیفیت خوب سونی نمیشم، اما اینکه بگیم فقط سونی و لاغیر یه حرف کاملا متعصبانه است...
آقا توروخدااااا حرف فروشنده ها رو همینطوری الکی قبول نکن.
![]()
قیمتها هم که قربونش برم داره با سرعت نور میره بالا.. نمیشه یه قیمت ثابت داد که..
HP توی ایران نمایندگی رسمی نداره. فالنیک (ایران اچ پی) شرکتیه که بطور عمده HP وارد میکنه اما رسمی نیست. توی سایتشم قیمتا رو زده البته قیمتای خودشه دیگه. ممکنه توی بازار 50 تومن اینور اونور بتونید گیر بیارید.
سال نو هم پیشاپیش مبارک![]()
دوست عزیز الان شوخی کردی یا جدی گفتی این حرفو!!!
hp پرینتر سازه یعنی چی!مثل اینه که بگی ایسوس هم cd-rom سازه!Hp خیلی ساله تو کار pc (چه desktop چه laptop)است.یه جوری گفتی انگار از همین دیروز لپتاپ می زنه!حد اقل از asus و سری vaio سونی قدیمی تره.تو کیفیت هیچ برند امریکایی هم شک نکن.نا سلامتی چندین سال تو فروش لپتاپ اول بود در دنیا.(الان نمی دونم شد یا نه ولی ایسوس هم تو رده های بالا بود تو سال گذشته یا نمی دونم شایدم اول شد).من خودم dv6 دارم چندین ماهه هیچ مشکلی باهاش نداشتم حتی از نظر گرما تو بازی هم خیلی خوبه
متاسفانه قيمتها همينجوري داره ميره بالا...6180 شده 1820 بدون گارانتي
دقیقا.
متاسفانه اینجا تا یه مارکی زیاد وارد نشده مردم ازش خبردار نمیشن. یه مثال بارز بخوایم بزنیم همین کامپیوترهای دسکتاپه. توی خارج کامپیوترهای دسکتاپ هم مارک دارن، مثلا اچ پی، دل و... اما اینجا تو ایران خودمون پا میشیم میریم بازار و تکه تکه قطعات رو میخریم و به هم وصل میکنیمتوی ایران کامپیوتر دسکتاپ اسمبل شده رو که وارد نمیکنن، فقط قطعات وارد میشه دیگه و وقتی هم واسه کامپیوترمون میخوایم اسم بذاریم فقط base رو در نظر میگیریم و میگیم intel بستیم یا amd. در حالی که توی خارج کامپیوترهای دسکتاپ هم مثل کامپیوترهای لپتاپ اسم دارن مثل اچ پی و دل و... و من هم از وقتی یادمه اچ پی هم دسکتاپ تولید میکرد هم لپتاپ. کیفیتشون هم عالیه که چندین سال فروشش از بقیه بالاتر بود دیگه.
شما اگه میخواین بگیرین همین امروز بگیرین 6180 رو . منتظر پایین اومدن نباشین که پایین نمیاد اگه بالا نره
دوستان کسی در مورد نصب درایورهای وایرلس و وب کم probook4520sمیتونه کمکی کنه/تو سایت اچ پی رفتم و دوتا درایور گرفتم ولی جواب نداد/میشه اسم درایورشو برام بگین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)