تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 434 از 502 اولاول ... 334384424430431432433434435436437438444484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا من نیاز به یک درایور بلوری دارم برای 6170، هستش تو بازار؟ قیمت؟

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

درایو بلوری برای لپ تاپ قیمتش رو ندارم ولی برای PC از 80 تومن 100 تومن هست تا 400 500 تومن
    و تفاوت در سرعت و رام و رایتر بودن هستش
    شما هم باید مارک و مدل مورد نظرتونو انتخاب کنید
    ولی میتونید با نمایندگی ها تماس بگیرید چون اگه داشته باشن با بهترین قیمت ارائه میدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

100% تایید میشه کانفیگ های اچ پی رو که هیچ لپتاپی با این قیمت در حال حاضر نداره.... تو انجمن مهندسی آمریکا پرفروش ترین لپتاپ شناخته شده و کاکنان ناسا اکثرا اپ چی رو انتخاب میکنن.... البته بعضی کانفیگ های الاین ور( که لپتاپهاش عمرا تو ایران بیاد) هستش که با اچ پی میتونه کل بندازه
    ولی الاین ور هم قیمتش مثل اپل نجومیه هزار ماشا الله... و یه چیز خیلی جالب اینکه سونی که این همه سینه چاک داره تو ایران اصلا فروش خوبی تو هیچ کجای دنیا ندارهفقط ایرانه فکر کنم سونی رو داره حلوا حلوا میکنه وگرنه با اون کانفیگهای ضعیفش و قیمتهای سرسام آورش ... من که پولمو به سونی نمیدم
    منم پول به سونی نمیدم همش تبلیغات الکی اونم فقط تو ایران!! من موندم این ملت واسه چی به لپتاپ سونی اینقدر پول میدن. خداوکیلی اصلا ارزش نداره.. نه کانفیگ خوب.. نه قیافه خوب... همیشه ملت گول تبلیغات الکی رو میخورن.

منم قصد خريد لپ تاپ hp dv6 6180 دارم.اما شنيدم كيفيت صفحه نمايش hp خوب نيست واسه همين يه كم دو دل شدم/
    بخر بابا بخر که اگه نخری بعدا پشیمون میشی، قول میدم احساس میکنم یه کم زیادی کیفیت صفحه اش رو ترور کردم بابا منظورم اصلا این نبود کیفیتش افتضاحه. 75 که نمره خوبیه. من داشتم نسبت تلویزیونی که دارم مقایسه میکردمش، همین.

عزیز اگه خوب نبود که ما هم نمی خریدیم . این حرفا رو یه سری آدم که روی یه برند خاص تعصب دارن میزنن.

از لحاظ قدرت پردازشی و زیبایی فعلا HP حرف اول رو میزنه (بنظرم من )
    نظر منم همینه. خداییش قدرت پردازش و زیبایی HP عالیه. من که لپتاپمو روشن میکنم بلافاصله دسکتاپم میاد جلوم، بدون قر و فر فکر نکنم 10 ثانیه هم بکشه

خب صفحه نمایشش فول اچ دی نیست... الان تو بازار صفحه نمایش های فول اچ دی سونی بالاترین کیفیت رو داره و بعد از اون به نظر من ایسوس و HP هستن...
    کیفیتش فوق العاده نیست اما راضی کننده است...اما واسه لپتاپ 6180 افته به نظر من این صفحه نمایش !
    اگه اشنا دارین یه فول اچ دیشو از امریکا بگیرین !
    اگه میشد فول اچ دی سونی رو روی HP سوار کرد خیلی خوب میشد کاش همین لپتاپی که دارم (6160se) صفحه اش فول اچ دی بود. اگه اینا هم صفحه اشون فول اچ دی بود دیگه عالی میشد.

تو ديجي كالا قيمت زده 1820..اين قيمت ميارزه يا وايسم قيمتش مياد پايين ؟
    صبر کن بذار عید بگذره بعدا. ضمنا HP فرت و فرت کانفیگهای مختلف میده و این باعث میشه قیمت کانفیگهای قبلی همش تکون بخوره.

4. 2 کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabgard1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کیفیت لپتاپای hp چطوره خرابیاش چطوره؟
    من چون hp بیشتر یه شرکت پرینتر ساز هست بهش شک دارم میخوام بدونم میتونه از نظر کیفیت با vaio یا asus رقابت کنه؟
    خوهشا از روی تعصب نگید
    6190 هم مد نظرمه با 6180 فرقش فقط رمشه؟
    6190 کسی قیمت داره تهران بهم بگه؟
    گارانتی معتبر hp همون فالنیکه؟
    پیشاپیش از همتون ممنونم
    Last edited by shabgard1373; 19-03-2012 at 21:52.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من چون hp بیشتر یه شرکت پرینتر ساز هست بهش شک دارم میخوام بدونم میتونه از نظر کیفیت با vaio یا asus رقابت کنه؟
    خوهشا از روی تعصب نگید
    پیشاپیش از همتون ممنونم
    بابا بیخیال! HP واقعا لپتاپهای باکیفیت و خوشگلی میزنه و البته با کانفیگهای عالی بابا توروخدااااااااااااااااااا ا انقدر نگید کیفیت فقط سونی! خدا بگم چیکار کنه افراد سودجو رو که انقدر مردمو اینجوری میذارن سر کار! البته من منکر کیفیت خوب سونی نمیشم، اما اینکه بگیم فقط سونی و لاغیر یه حرف کاملا متعصبانه است...آقا توروخدااااا حرف فروشنده ها رو همینطوری الکی قبول نکن.
    قیمتها هم که قربونش برم داره با سرعت نور میره بالا.. نمیشه یه قیمت ثابت داد که..
    HP توی ایران نمایندگی رسمی نداره. فالنیک (ایران اچ پی) شرکتیه که بطور عمده HP وارد میکنه اما رسمی نیست. توی سایتشم قیمتا رو زده البته قیمتای خودشه دیگه. ممکنه توی بازار 50 تومن اینور اونور بتونید گیر بیارید.
    سال نو هم پیشاپیش مبارک

7. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خوهشا از روی تعصب نگید
    پیشاپیش از همتون ممنونم
    دوست عزیز الان شوخی کردی یا جدی گفتی این حرفو!!!
    hp پرینتر سازه یعنی چی!مثل اینه که بگی ایسوس هم cd-rom سازه!Hp خیلی ساله تو کار pc (چه desktop چه laptop)است.یه جوری گفتی انگار از همین دیروز لپتاپ می زنه!حد اقل از asus و سری vaio سونی قدیمی تره.تو کیفیت هیچ برند امریکایی هم شک نکن.نا سلامتی چندین سال تو فروش لپتاپ اول بود در دنیا.(الان نمی دونم شد یا نه ولی ایسوس هم تو رده های بالا بود تو سال گذشته یا نمی دونم شایدم اول شد).من خودم dv6 دارم چندین ماهه هیچ مشکلی باهاش نداشتم حتی از نظر گرما تو بازی هم خیلی خوبه

9. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

متاسفانه قيمتها همينجوري داره ميره بالا...6180 شده 1820 بدون گارانتي

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزیز الان شوخی کردی یا جدی گفتی این حرفو!!!
    hp پرینتر سازه یعنی چی!مثل اینه که بگی ایسوس هم cd-rom سازه!Hp خیلی ساله تو کار pc (چه desktop چه laptop)است.یه جوری گفتی انگار از همین دیروز لپتاپ می زنه!حد اقل از asus و سری vaio سونی قدیمی تره.تو کیفیت هیچ برند امریکایی هم شک نکن.نا سلامتی چندین سال تو فروش لپتاپ اول بود در دنیا.(الان نمی دونم شد یا نه ولی ایسوس هم تو رده های بالا بود تو سال گذشته یا نمی دونم شایدم اول شد).من خودم dv6 دارم چندین ماهه هیچ مشکلی باهاش نداشتم حتی از نظر گرما تو بازی هم خیلی خوبه
    دقیقا.
    متاسفانه اینجا تا یه مارکی زیاد وارد نشده مردم ازش خبردار نمیشن. یه مثال بارز بخوایم بزنیم همین کامپیوترهای دسکتاپه. توی خارج کامپیوترهای دسکتاپ هم مارک دارن، مثلا اچ پی، دل و... اما اینجا تو ایران خودمون پا میشیم میریم بازار و تکه تکه قطعات رو میخریم و به هم وصل میکنیم توی ایران کامپیوتر دسکتاپ اسمبل شده رو که وارد نمیکنن، فقط قطعات وارد میشه دیگه و وقتی هم واسه کامپیوترمون میخوایم اسم بذاریم فقط base رو در نظر میگیریم و میگیم intel بستیم یا amd. در حالی که توی خارج کامپیوترهای دسکتاپ هم مثل کامپیوترهای لپتاپ اسم دارن مثل اچ پی و دل و... و من هم از وقتی یادمه اچ پی هم دسکتاپ تولید میکرد هم لپتاپ. کیفیتشون هم عالیه که چندین سال فروشش از بقیه بالاتر بود دیگه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

متاسفانه قيمتها همينجوري داره ميره بالا...6180 شده 1820 بدون گارانتي
    شما اگه میخواین بگیرین همین امروز بگیرین 6180 رو . منتظر پایین اومدن نباشین که پایین نمیاد اگه بالا نره

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوستان کسی در مورد نصب درایورهای وایرلس و وب کم probook4520sمیتونه کمکی کنه/تو سایت اچ پی رفتم و دوتا درایور گرفتم ولی جواب نداد/میشه اسم درایورشو برام بگین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •