سپنتا و لایزر هم ساپورت نمی کنن.
سپنتا و لایزر هم ساپورت نمی کنن.
Last edited by Sajad2006; 30-06-2009 at 19:06.
آره256 ميده 15 تومن ؟؟؟ اونم با 5 گيگ ترافيك ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! حتما ماهيانه 15 تومنه ؟؟ نه ؟؟؟؟
راستي كسي ميدونه اگه روزي 3 يا 4 ساعت وبگردي كنيم در عرض 1 ماه چقدر از ترافيك رو ميخوره ؟؟؟؟؟
البته 3 تومن هم مالیات میاد روش !
یعنی 18
دوستان من چه کنم ؟ بگیرم همین آریانو ؟
والا خود من كه درخواست 256 لايزر رو كردم . 3ماهه با 5 گيگ ترافيك 30 تومن . انشاالله تا چند روز ديگه وصل ميشه . ميتوني يه سري هم به تاپيك مخصوص لايزر بزني تو همين فروم . از چند نفر هم پرسيدم اوكي دادن در مورد اين ISP .البته آسياتك رو هم همه تعريف ميكنن . به اين 2 تا هم فكر كني بد نيست .
[/B][/QUOTE]
آسیا تک ! میده 16 تومن . تازه 512 !![]()
آقا جواب اون سوال مارو نداديد ؟؟؟؟
در ضمن يه سوال ديگه : من كه الان با دايال آپ اونم هميشه با سرعت 31.2 كانكت ميشم ممكنه اين روي adsl هم تاثير بذاره ؟؟؟؟؟؟ به مخابرات در مورد سرعت دايال اپ شكايت نوشتيم زنگ زدن گفتن ما خط شما رو چك كرديم هيچ ايرادي نداره . در صورتي كه 6 ساله كه ما تو اين خونه هستيم و دقيقا سرعت كانكت شدن به اينترنتم اينه .
پشتيباني بعضي از اين كارت اينترنتا گفتن خط شما نويز داره ولي مخابرات ميگه نه ايرادي نداره .
اگه سرعتمون پايين بود چي كار كنيم . مثل اينكه نويز گير هم هست ؟؟؟ اون چنده ؟؟؟
اصلا ممكنه روي adsl تاثير داشته باشه يا نه ؟؟؟؟؟؟؟
اگر فقط وبگردی باشه ماهیانه 2گیگ کافی.
سلام دوستان من در منطقه مخابراتی شهید مفتح با پیش شماره 2288 هستم.به داتک...شاتل...افروز زنگ زدم ولی هیچ کدوم پورت خالی ندارن.اگه شرکتی سراغ دارین لطف کنید.![]()
![]()
آسیا تک ! میده 16 تومن . تازه 512 ![/quote]
اسیا تک تو منطقه ما سرویس دهی نداره متاسفانه![]()
2 گيگ براي وبگردي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
بابا اينجوري كه به شدت حجم كم مياريم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.
بالاخره پورت سپنتا آزاد شد.
امروز رفتم پولشو دادم گفتن شنبه تا سه شنبه وصل میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)