من Asus AM602 خریدم 42 تومن البته 2 ماه پیش. ضمنا 2 پورت هم هست.
من Asus AM602 خریدم 42 تومن البته 2 ماه پیش. ضمنا 2 پورت هم هست.
دوستاني كه در نظر خواهي شركت ميكنند در نظر داشته باشند كه برند Symphony و Asus در حقيقت يكي هستش و شركت Symphony زير نظر Asus فعاليت ميكنه و تحت ليسانس Asus هستش!
در مورد خريد مودم هم اگه شما مدل Asus am602 مشكلي داشتيد ميتونيد از Symphony SY602 استفاده كنيد, ظاهر هر2 يكي هستش و از نظر كارايي هم همانند مدل Asus هستش![]()
از کجا سرویس گرفتی؟؟/??![]()
چرا هیچکی جواب منه بی نوا رو نمیده؟![]()
الان يه خط ديگه وصل كردم
اصلا چراغش روشن نشد !
به نظرتون گارانتي قبولش ميكنه ؟
قیمت هاش تو چه رنجی هست؟من Asus AM602 خریدم 42 تومن البته 2 ماه پیش. ضمنا 2 پورت هم هست.
خطی که رانژه نباشه وقتی مودم را وصل میکنید باید چراغ لینک چشمک زن باشه
مودم را ببر ورودی ساختمان و به خط رانژه شدتون وصل کن و روشن کن ببین اونجا چرااغ لینک ثابت میشه یا نه
برگ گارانتی را بخوان-فکر نمیکنم نوسان برق جزء گارانی باشه برای سایر قطعات که اینجوری هست
از شهرادنت!![]()
داریوش سلام این متنو داخل سایتپیدا کردم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پيشنيازهاي استفاده از خدمات
براي استفاده از خدمات ADSL پيش از هرچيز بايد مطمئن شويد كه مركز تلفني كه خط تلفن شما در آن قرار دارد تحت پوشش خدمات شركت انتخابي شما است. براي اين كار ميتوانيد به صفحهي بررسي وضعيت دسترسي در سايت آن شركت مراجعه و فعال بودن پيش شماره خود را كنترل كنيد.
دسترسي به فناوري DSL به كمك دو دستگاه ويژه كه در محل مشترك متقاضي و مركز خدماترسان نصب ميشوند، امكانپذير ميگردد. دستگاهي كه در محل مشترك نصب ميشود، دستگاهيست به نام CPE كه در اصطلاح عموم به آن مودم ADSL گفته ميشود. اين دستگاه نقطهي برقراري ارتباط بين كامپيوتر كاربر به خط DSL است. CPE به روشهاي متفاوتي به دستگاه مشتركين وصل ميشود كه يكي از متداولترين آنها استفاده از اتصالات USB است. در مركز ارايهي خدمات نيز از دستگاهي به نام DSL Access Multiplexer يا DSLAM استفاده ميشود كه موجب ميشود مشتريان توسط يك اتصال با ظرفيت بالا به اينترنت دسترسي پيدا كنند.
با اين توضيحات، پيش نياز استفاده از خدمات +ADSL2 اين است كه تجهيزات يادشده در مركز مخابراتي شما نصب شده باشد. مودم ADSL را هم غالبا شركت ارايه كننده خدمات در اختيار شما قرار خواهد داد. افزون بر اين با توجه به اين كه فناوري ADSL بر روي سيم مسي امكان پذير است، مطمئن شويد كه خط تلفن شما فيبر نوري يا PCM نيست.
خوب اینجوری که اینجا نوشته در مرکز مخابرات از یه دستگاهی به اسم DSL Access Multiplexer يا DSLAM استفاده میشه ، خوب این دستگاه رو خود مخابرات نصب میکنه یا اینکه شرکت ارائه دهنده ADSL ، آیا این همون دستگاهیه که خط رو رانژه میکنه ؟ خط اول که نوشتی هر شرکتی برای خودش رانژه داره یعنی چی ؟ بعد نوشتی که توی تهران پول رانژه نمیگیرن خوب چرا توی تهران نمیگیرن ولی توی شهرستان میگیرن ؟
باید همین حدودا باشه، حالا 2 3 تومن بالا و پایین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)