دمت گرم.با این ترفند چه کرنرهایی گل میکنم.مرسی![]()
دمت گرم.با این ترفند چه کرنرهایی گل میکنم.مرسی![]()
دوست عزیز تغییرات در فولدر img انجام میشه (فایل های bin) نه در فایل pes2009.exe
دوست عزیز تمام تغییرات که زیر لینک های دانلود گفته شدهتوي اين پچ هايي كه دانلود ميكنيم فايل pes2009.exe شامل چه تغيراتي ميشه؟ اگه بعد از نصب هر پچ فايل pes2009.exe خودمون رو آخر كار جاي فايل جديد كپي كنيم چه فرقي ميكنه ؟
اصلا این تغییرات کاری به فایل pes2009.exe نداره
فقط بعضی ها از پچ ها با آپدیت 1.20 کونامی سازگاری دارند
این پچ ها با برنامه kitserver تغییرات رو اعمال میکنند
یعنی اگه kitserver رو غیر فعال کنی در واقع تمام تغییرات این پچ غیر فعال میشه
-----------------------
در ضمن سوپر پچ Eyination Kaskus v.2 ایراد داره فکر کنم یا با آپدیت 1.20 کونامی مشکل ناسازگاری داره یا فایل ادیتش مشکل داره
شاید برای من اینجوریه
Last edited by beauty; 21-11-2008 at 12:36.
نه برای من هم اینجوریه...دوستان 80 مگ رو بیخودی دانلود نکنن!
حالا اگه سنش مثلا 22 باشه قدرتها نميرند بالا ؟نوشته شده توسط krauser
khelane جان دارم خودم فقط ADSL ام تموم شده اگه بگیرم می رم نرم افزاراش رو دانلود میکنم من می تونم یه کاری بکنم بازیکن شما توی 18 سالگی کلهم Oeeral اش 99 بشه. تازه کشف کردم نحوه کار اینه اون ترینر +4 رو اجرا می کنید و همه بلوک های استرنگ رو همگیش رو میذارید رو 53 دقت کنید که روی 100 یا 99 نباید بذارید حتما باید روی 53 باشه هر 6 تاش رو میذارید رو 53 بعد یه فصل رو Skip Match میزنید اگه توی 17 سالگی به تیمی برید که تعداد بازیهاش زیاد باشه مثلا زود تو جام حذفی حذف نشه یا مثلا جام باشگاهها هم شرکت داشته باشه در انتهای فصل نخست یعنی پایان 17 سال کل توانایی های شما 99 میشه. کلی هم توانایی منحصر به فرد یاد میگیرید. برید این کارو بکنید عمر مارو هم دعا کنید اگه روی 99 بذارید تا ابد هم همه توانایی ها به 99 نمیرسه قابل توجه آقا محمد
اون ترينري كه قدرتها را مستقيم زياد ميكنه را بيخيال
چون راست ميگي حال نميده
ولي يكي بود پوينتها را زياد ميكرد
تا بازيكن زود رشد كنه
اون بهتره
اينو كه ترفند خاصي نميشه گفت
بعدشم 90 درصد كه گفتين خيلي زيادي گفتين
حتي اگه به يه بازيكن سانتر كني و دفاعي هم نباشه و فقط دروازبان خالي باشه
بازم احتمال گل شدنش 90 درصد نميشه
نه گل محمدی جون من چون موقع هد زدن جهت رو میگیرم خیلی کم پیش میاد ضربات سرم گل نشه
واسه من که اینجوریه تازه من رو تاپ پلیر هم بازی میکنم
من تو ناپولی هستم و یه بازی با یوونتوس که 4-0 بردیم هر چهار تاشو من زدم که 2تاش رو کرنر بود با همین ترفند تازه رو تاپ پلیر
اگه خواستید سیو میکنم براتون میزارم گلام رو
دوستان اگه میشه مرتب اسم و سن و قد و وزن خودتونو بگید و همچنین قدرتا ( البته نه همش مثلا بگید شوت تقریبا قوی و قدرت بدنی بالا و یا تکنیک خوب و یا سانتر خوب و ....)پست هم فراموش نشه البته همتون نریزید حمله و هافبک و دفاع خالی بشه !!!
- در ضمن یه عکسم از صورتتون آپلود کنید
چند تا نظرم راجع به اسم و لباس تیم بدید به نظرتون اسم تیم چی باشه ؟ لباسش چطور باشه؟
اینم فیس خودمه البته عکس دومیم یکم زیاد رتوش شده !!
![]()
سلام
بعد یک فصل از اتلیتیکو مادرید به والنسیا منتقل شدم
ولی بلافاصله رفتم تو تمرینا
چرا؟ در حالیکه تو اتلتیکو مادرید بازیکن ثابت بودم و اکثرا 90دقیقه بازی میکردم
سلام
آقا من با بازي pes 09 مشكل دارم
از بازي خارج ميشم دوباره بر ميگرم ميبينم فايل مستر ليگم خرابه و يه صفحه سياه بالا مياره. هميشه اينجوري نيست
؟؟؟؟؟؟؟ مشكل چيه
سلام دوستان .............
اینم از زیباترین اسکور بوردهایی که تا حالا دیدم .......از نظره من که به سادگی خیلی اهمیت میدم واقعا زیباست .............
لینک دانلود :.................................................. ..................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظره من که چمن بازی واقعیه ....!
Realistic grass for default Ville Marie stadium
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. .
اینم منوی زیبای torres
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)