سلام می خواستم بدونم که این کتاب 504 واژه ی ضروری انگلیسی چطوریه؟
چون من شنیدم که بیشتر لغاتش خیلی کم کاربرد، یعنی یک زمانی کاربرد داشته ولی الان دیگه رایج نیست.
می خواستم بدونم همینطوره؟
سلام می خواستم بدونم که این کتاب 504 واژه ی ضروری انگلیسی چطوریه؟
چون من شنیدم که بیشتر لغاتش خیلی کم کاربرد، یعنی یک زمانی کاربرد داشته ولی الان دیگه رایج نیست.
می خواستم بدونم همینطوره؟
Last edited by MasoudBJ; 06-12-2010 at 07:43.
سلام،
بستگی داره برای چه کاری بخوای؟!
من این کتاب رو خوندم...لغاتش نمیشه گفت متروکه ولی لغات بسیار مهم تری هستن که خیلی کاربردی تر میتونن باشن. اگه فقط بخوای پهنه ی لغاتتو وسیع کنی بد نیست اما برای آمادگی آزمونهای مختلف زیاد کمکت نخواهد کرد.
موفق باشی!
me too در این مثال قاعدتاً باید معنی "من هم امیدوارم بتونی شغل خوبی پیدا کنی" بده، اما تو زبان محاوره، معنا و مفهوم در شرایط باید ترجمه بشن، ممکنه حتی شما دو پهلو صحبت کنید! یعنی با این جمله هم همدردی کنید با طرف مقابلتون و هم برای خودتون آرزویی داشته باشید!! شرایطه که مشخص می کنه شمایی که داری این جمله رو میگی، خودت شغل خوبی داری یا نه!!
در مورد you too هم اینکه به پر کاربردی me too نیست (در واقع استادی داشتم که می گفت you too در کل اشتباهه!! ترکیبیه که به تقلید از me too و به نوعی در هجو اون به وجود اومده، اما خب در زبان محاوره کاربرد داره) ؛در به کار بردن you too باید دقت بیشتری داشت! چون مثل me too نیست که در مورد خودمون باشه!! باید مطمئن باشیم که چیزی که داریم میگیم در مورد طرف مقابلمون صادقه!!
رعایت این واسه ما ایرانیا یه خورده سخت تره!! چون تعارف تو فرهنگمون خیلی پر رنگه!! مثلاً شما پرواز دارید، سوار تاکسی میشید می رسید به فرودگاه؛
راننده بهتون میگه Have a good flight (سفر خوبی داشته باشید). بعد شما هم طبق معمول که ایرانیا باید وقتی بقیه براشون آرزوی خوب می کنن، جواب اون خوبی رو بدن، خیلی ریلکس به راننده میگید: You too! thanks
و با عجله میرید که به پرواز برسید!! غافل از اینکه چی گفتید!!!
حالا خیلی حواستون جمع باشه، بعد از اینکه اینو گفتید میایید ماست مالی کنید، یه جمله بهش اضافه می کنید: if u have a flight someday
این مورد تو زبون خودمون هم گاهاً دیده میشه! خاله خان باجی 70 ساله مون واسمون آرزوی موفقیت می کنه (تو درس و این جور چیزا!)، بعد ما هم جوگیر!! ، همین جوری واسه اینکه یه چیزی گفته باشیم، میگیم: "همچنین!!!"
خب این بدبخت تو چی می خواد موفق باشه آخه؟!
به نظر من، در واقع اسمش «504 واژه کاملاً غیر ضروری» هست !
من این کتاب رو به یک کسی که IELTS داشت نشون دادم. وقتی به لغات نگاه کرد با صراحت کامل گفت: "این لغات، بیشتر در جملات خیلی ادبی کاربرد دارن"
این نشون می ده که این لغات، (برعکس اسم کتاب) اونقدرها هم ضروری نیستن ..
بیشتر به درد کسانی میخوره که خدای محاوره باشن و میخوان یک کمی هم کلمات ادبی یاد بگیرن![]()
دوستان من به اصطلاحات یا کلماتی که به marketing مربوط میشن و در مورد buying and selling هستن احتیاج دارم
البته با کاربردشون لطفا کمکم کنین ممنون
با سلام معنی این اصطلاحات را میخاستم
goes around , comes around
floats your boat!
give some one a finger
run fast,run far!
fire fold
ممنون
goes around , comes around
زندگیو با یک چیزی گذروندن ( بستگی به جمله داره )
با یک چیزی کنار اومدن
floats your boat!
قایق رو به آب انداختن
قایق رو شناور کردن
give some one a finger
فکر کنم میشه فحش دادن به طرف ( فحش دادن با دست )
run fast,run far!
به سرعت فرار کردن ( بستگی به جمله داره )
fire fold
به نظر یک اسمه !
Goes around , Comes around
هر کاری (چه خوب ، چه بد) در حق دیگران انجام بدی، بالاخره دیر یا زود نتیجه اش رو میبینی
هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی
هرچی بکاری همون رو درو میکنی
مترادف:
You reap what you sow
( Whatever ) Floats your boat
هرچیزی که دلت میخواد / حالت رو عوض میکنه / حال و احوالت رو بهتر میکنه
Run fast, Run far
هرچه سریع تر و دور تر بدو
اسم کتابی هست از تیموتی دیکِر
Fire Fold
اسم شرکتی که محصولات صوتی/تصویری و شبکه کامپیوتری عرضه میکند
با سلام:
دوستان عزیزم آیا دوستان آیا مجموعه آموزشی نصرت 3 هم وجود داره؟؟ حقیقتش شنیده بودم که چنین چیزی نیست ولی توی اینترنت سی دی فروشی نصرت 3 و یا لینکهای دانلودی اون هست آیا واقعا" این نصرت 3 هستش یا نه همون مجموعه های قبلی که به اسم نصرت 3 میفروشند؟؟؟
ممنون
واسه من هم زياد ايميل تبليغی با اين عنوان مياد.راهکارش اينه که بری از سایت خود شرکت ببینی که موضوع چیه.من که سر در نیوردم محصول جدید دارن یا نه.زحمتش با شما.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)