تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 434 از 1138 اولاول ... 334384424430431432433434435436437438444484534934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر دوست گرامي جديد MOHAMAD_ K
    سوالات شما بسيار بسيار گسترده است..در واقع كل چيزهايي رو مايل هستيد بدونيد كه نياز به ساليان درازي تجربه و دوندگي داره..نميدونم امكانش هست كه توي يه مطلب و نوشتار كوتاه پاسخ شما داده بشه يا نه؟
    من توصيه ميكنم اول يه نگاهي به اين كلوپ بندازيد..از اول تا آخر..مطمئنا جواب خيلي از سوالات رو پيدا ميكنين..خيلي از تجارب ماها رو كه بخونيد چيزهاي خوبي دستگيرتون ميشه..در مورد مدلها..قيمتها..تنوع اونها..فراواني يا كمبود قطعات..قيمتها..مشكلات خاص و ...
    اينجوري بهتر از الان ميتونيد متوجه بشيد كه جوابهاي ما دقيقا چيه؟
    مثلا يه جا پرسيدين با 9 تومان ميشه يه ماسل هشت سيلندر خريد؟
    بله ميشه..اما چه ماسلي با چه وضعيتي اين خودش داستانها داره..اينجا بارها و بارها شده كه ماشينهاي بسيار خراب و داغون رو با قيمتهاي كذايي و خارج از منطق ديديم و از طرفي خودروهاي تميز و مرتبي كه قيمت منطقي و مناسب داشتن..سر و كار گاهي با ادمهاي فهميده ميافته و گاهي هم با دلال جماعت و تازه به دوران رسيده!! خلاصه بگم اينكه خود فروشنده اينجور ماشينها داستانها دارن و بايد يه دوره كامل روانشناسي فردي و اجتماعي رو مطالعه كنين تا بدونيد اصولا با اينجور افراد چطور بايد طرف شد و چي گفت؟؟!!
    يا سوال ديگه اينكه قطعات داخلي اونها راحت گير مياد؟
    بازم اين بستگي به موقعيت ماشين و شما داره..! اينكه بخواهي خرج كني يا نه..اينكه اهل دوندگي باشي يا نه..اينكه در چه حدي بخواهي درستش كني يا نه..مثلا ممكنه شما تودري كامارو پيدا كني كه چندان سالم نيست و قيمت بدن مثلا 100 هزار تومان..اما با دوندگي و پرس و جو از اينور و اونور و حتي پيگيير در شهر هاي ديگه اون دوتا رودري رو به اضافه كل قطعات داخل اصلي و آمريكايي رو بخري 30 هزار تومان..
    اين ديگه بستگي به حوصله و پيگيري شما داره..گاهي هم اصلا لازم نيست رودري بخري..يه مقدار سليقه و هنر به خرج بدي همون رودري ها به حالت اول برميگرده و تميز و مرتب ميبندي روي ماشين..
    خب اين يه مقداري از خلاصه جواب من بود..دوستان ديگه هم حتما پاسخهايي دارن و براي شما خواهند نوشت..
    توصيه ميكنم حتما اين تاپيك و تاپيكهاي مربوط به خودروهاي آمريكايي در اين فروم و ديگر فرومها رو بخونيد و كم كم به اطلاعات خودتون اضافه كنين..از تجربه ها بيشتر استفاده كنين و تا ميتونيد مسائل رو موشكافي كنيد..

در اين بين خيلي از افراد نا آگاه و ناشي كه به هيچ وجه از خودروي كلاسيك و بخصوص آمريكايي اطلاعي ندارن با گفتارهاي بي سرو ته و گاها بسيار عاميانه سطح اگاهي كساني رو كه تازه به اين خودروها علاقه مند شدند رو پايين آورده و اونها رو به اشتباه ميندازن...
    اين تكه بريده روزنامه اي است كه در يكي از سايتهاي معروف ديدم و البته خيلي از دوستداران و استفاده كنندگان كلاسيك كامنتهاي تندي بر ضد اون نوشتند..
    خودتون بخوانيد و قضاوت كنيد..
    Last edited by camaro lt; 23-08-2011 at 02:02.

2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام بر همگي و دوست عزيز و جديدمون
    براي ديدن اطلاعات اصل و دقيق فني ميتوني از اين سايت استفاده كني:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اينم يه نمونه از اطلاعات كامارو 78 كه مورد علاقه منه
    کد:
    در مورد قطعه هم بايد حوصله داشته باشي چون نبايد به فكر جنس نو بود و فقط اميدت به اوراقي ها باشه، ماشين هاي 8 سيلندر معمولا نسبت به 6 ها استحلاك بيشتري دارند البته اينو مطمعن باش كه يه ماشين كه 30 سال كار كرده و از همه مهمتر يه موتور پر استحلاك داره خيلي بيشتر از يه ماشين امروزي و 4 سيلندر استحلاك خواهد داشت (هرجا رو اشتباه گفتم دوستان اصلاح كنند). در مورد قطعه هاي تزيني كه بايد علاوه بر حوصله شانس هم داشت، مثلا وقتي من كامارو خودم رو خريدم گريل يا همون پيش پنجره اش شكسته بود كه يه بار رفته بودم يه سري خرت و پرت بخرم ديدم كه يه اوراق فروش نو اش رو داره و تازه جنس تايواني هست! 60 هزارتومن!! مجبور شدم بخرم چون گير نمياد واقعا . اين يه نمونه از جنس هست كه اصلش تو امريكا تقريبا 20 دلاره
    کد:
    Last edited by amiva; 23-08-2011 at 12:40.

4. 4 کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

البته نميدونم منظور شما از استهلاك دقيقا چيه؟ مصرف بنزين؟
    چندان تفاوتي از نظر من نداره..البته وقتي پاي قدرت خوب هشت وسط بياد ديگه قابل قبوله..در مورد قطعات موتوري من هم نوا رو تجربه كردم و هم هشت سيلندرهاي مختلف مثل كامارو خودم..قطعات موتور هشت خيلي راحتتر و ارزانتر از شش سيلندر پيدا ميشه..
    در هر صورت نظر هر كس متفاوته.

6. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

البته نميدونم منظور شما از استهلاك دقيقا چيه؟ مصرف بنزين؟
    چندان تفاوتي از نظر من نداره..البته وقتي پاي قدرت خوب هشت وسط بياد ديگه قابل قبوله..در مورد قطعات موتوري من هم نوا رو تجربه كردم و هم هشت سيلندرهاي مختلف مثل كامارو خودم..قطعات موتور هشت خيلي راحتتر و ارزانتر از شش سيلندر پيدا ميشه..
    در هر صورت نظر هر كس متفاوته.
    منظورم اينه كه به تعمير موتور بيشتري احتياج پيدا ميكنه، مثلا يه موتور 405 با يه موتور پرايد رو كه بخواهيم مقايسه كنيم 405 استحلاك خيلي بيشتري داره، از لحاظ تعمير عرض ميكنم البته اين نظر مكانيكيه قضيه است ... هرچند شايد برداشت شخصيه يه مكانيك باشه
    بله قطعات راحت تر گير مياد خراب شدن هم كمتره چون شنيدم موتور 8 اون زمان طراحي قوي تري داره تا موتور 6.... ميگن !

8. 4 کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با اجازه علی آقا من توی بخش مشاوره یه تاپیک زدم با عنوان لطفا جو گیر نشوید و کبا بحثی در مورد همین انتخاب اتومبیلهای کلاسیک و قدیمی هستش .
    من صادقانه بهتون بگم دوست عزیز مواردی که شمردین و برداشت من از نظر شما اینه که صرفا بنا به جو بوجود اومده یا یک علاقه سطحی دارید ماشین امریکایی انتخاب میکنید .
    به قول دوستان این ماشینها عمر مفیدشون رو ئکردن الان رسیدن به دورانی که باید دست کسانی زنده باشن که با عشق و علاقه واقعی برای سالها میخوان از این اتومبیلها نگهداری کنن
    شما نرسیده صحبت ازگاز مایع میکنید این اشکالی نداره ولی خب به این سداگی ها هم نیست کلی سر این مسله با علی اقا و دوستان دیگه بحث کردیم و به این نتیجه رسیدیم که با توجه عمر قطعات این ماشینها تغییر سوخت به یه سوخت با اکتان بالا و گاهی بسیار وحشتناک 116 یا 117 با چند تا کار ساده انجام نمیشه
    بعد از اون در مورد اقتصادی بودن ! واقعا نظر شما در مرود اقتصادی چی هستش؟ نه نگهداری اینها آسون و کم هزینه هستش نه مصرف سوختشون . شاید شما مدلی رو بخرید که مجبور باشید به بازسازی شما حوصله دارید کل ماشین رو تیکه تیکه کنید و واسه پیدا کردن یه کاپوت یا اصلا یه گلگیر کل مملکت رو بگردید .
    شما کلی میپرسید سوالات رو و علی آقا هم که بزرگ ما هستن و تجربه بیشتری دارن گفتن که به این سادگی ها نیست انتخاب این ماشینا بهتره یه مدت طولانی تحقیق کنید همه مدلها ی موجود رو بررسی کنید ببینید واقعا علاقه دارید یا فقط و فقط صدای یه موترو 8 سیلندر براتون جذاب هستش.
    به شخصه میتونم بگم با تمام دانش فنی کم خودم علاقه شدیدی به مسایل فنی هم دارم از اول هم دست به آچار بودن رو از طریق پدرم یاد گرفتم ولی بازم نمیتونم جرائت کنم و به خاطر نداشتن مکانی برای بازسازی یه ماشین آمریکایی بگیرم .

10. 7 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با اجازه علی آقا من توی بخش مشاوره یه تاپیک زدم با عنوان لطفا جو گیر نشوید و کبا بحثی در مورد همین انتخاب اتومبیلهای کلاسیک و قدیمی هستش .
    من صادقانه بهتون بگم دوست عزیز مواردی که شمردین و برداشت من از نظر شما اینه که صرفا بنا به جو بوجود اومده یا یک علاقه سطحی دارید ماشین امریکایی انتخاب میکنید .
    به قول دوستان این ماشینها عمر مفیدشون رو ئکردن الان رسیدن به دورانی که باید دست کسانی زنده باشن که با عشق و علاقه واقعی برای سالها میخوان از این اتومبیلها نگهداری کنن
    شما نرسیده صحبت ازگاز مایع میکنید این اشکالی نداره ولی خب به این سداگی ها هم نیست کلی سر این مسله با علی اقا و دوستان دیگه بحث کردیم و به این نتیجه رسیدیم که با توجه عمر قطعات این ماشینها تغییر سوخت به یه سوخت با اکتان بالا و گاهی بسیار وحشتناک 116 یا 117 با چند تا کار ساده انجام نمیشه
    بعد از اون در مورد اقتصادی بودن ! واقعا نظر شما در مرود اقتصادی چی هستش؟ نه نگهداری اینها آسون و کم هزینه هستش نه مصرف سوختشون . شاید شما مدلی رو بخرید که مجبور باشید به بازسازی شما حوصله دارید کل ماشین رو تیکه تیکه کنید و واسه پیدا کردن یه کاپوت یا اصلا یه گلگیر کل مملکت رو بگردید .
    شما کلی میپرسید سوالات رو و علی آقا هم که بزرگ ما هستن و تجربه بیشتری دارن گفتن که به این سادگی ها نیست انتخاب این ماشینا بهتره یه مدت طولانی تحقیق کنید همه مدلها ی موجود رو بررسی کنید ببینید واقعا علاقه دارید یا فقط و فقط صدای یه موترو 8 سیلندر براتون جذاب هستش.
    به شخصه میتونم بگم با تمام دانش فنی کم خودم علاقه شدیدی به مسایل فنی هم دارم از اول هم دست به آچار بودن رو از طریق پدرم یاد گرفتم ولی بازم نمیتونم جرائت کنم و به خاطر نداشتن مکانی برای بازسازی یه ماشین آمریکایی بگیرم
    با عرض سلام خدمت شما
    خب بنا به مشکلات این چند وقت نتونستم جوابتون بدم .... اما خیلی به حرفهاتون تو اون تاپیک فکر کردم
    کاملا حق با شماست, هر چند از بس این حرف رو شنیدم دیگه حرصم داره در میاد
    واقعا قبول دارم یه موج شدیدی جوون ها رو انداخته دنبال خودرو های کلاسیک
    هر چند با تمام علاقه ام به این خودرو ها , اونها رو کلاسیک نمیدونم...کلاسیک یعنی یه بنز SL گالوینگ یا یه فورد جی تی 40 یا .... خودروهایی که در تاریخ جاودانه شدند و جاودانه باقی خواهند ماند ... بگذریم
    اولا:
    خب من از حدود سال 82 با مجله ماشین آشنا شدم و حدفاصل سال های 84 تا 88 هر مجله مرتبط به ماشین که منتشر میشد رو میخریدم و مطمئنا تمام مطالبش رو میخوندم , پس قاعدتا من از اون دسته افرادی نیستم که تا یکی تو محلشون یه اتومبیل عضلانی میگیره جو گیر میشه و فاز و آمریکایی بازی میگیرتش
    من اون موقع که اولین بار پشت فرمون ماشین نشستم عاشق موستانگ و کامارو بودم و تا الان پشت هر ماشینی هم که نشستم باز هم عاشق موستانگ و کامارو هستم
    دلیل من برای خرید اول به خاطر علاقه بسیار زیادم به این خودرو هاست .. خب اینکه موتورهای قویی هم دارن باعث میشه بیشتر جذبشون بشم .. حالا چون جوون هستم و مطمئنا اطلاعاتم از شما خیلی خیلی کمتر هست ,دلیل نمیشه از روی جو و توهم و فاز آمریکایی زدن عاشق این ماشین ها شده باشم
    دوما:
    خب من اکثر وقتم رو توی یه فروم دیگه میگذرونم
    ما اونجا عادت داریم سوال ها مون با عدد شروع میشه و کسی که میخواد جواب بده جواب هر کدوم رو میتونه بده با همون شماره جواب میده
    من یه سری سوال پرسیدم که میدونم جوابش توی سالها تجربه خلاصه میشه و نمیشه به همین سادگی بیانش کرد ولی حداقل میشه یه مقدار در مورد اون سوال راهنمایی کرد
    ولی اینجا.... واقعا از اون همه سوالها جوابی که مد نظرم بود رو نگرفتم
    از این حرف ها هم بگذریم
    یه مقایسه میکنم براتون
    فرض کنید آقای × میخواد یه سیستم کامپیوتری High End داشته باشه ولی بودجه اش نمیرسه
    خب از من راهنمایی میخواد
    من نمیتونم بگم دور خرید کامپیوتر رو خط بکش
    همینطور هم نمیتونم بگم برو با خرید یه سیستم ارزون پولت رو دور بریز
    در ضمن بهش نمیتونم بگم نکنه فاز کامپیوتر همسایه تون رو گرفتی که میخوای انقدر خرج سیستم کنی که ممکنه حتی نتونی ازش به خوبی استفاده و مراقبت کنی. البته صد در صد مثل شما بهش همچین تذکری میدم که بعدا از دور ریختن پولش ناراحت نشه
    من یه سیستم قابل ارتقا بهش پیشنهاد میدم تا هر وقت پول دستش اومد یه قطعه اش رو عوض کنه
    حتما که نباید همون اول بهترین قطعات رو انتخاب کنه
    دقیقا سوال من هم همین بود
    خب من بودجه ام اونقدری نیست که بتونم فقط برای ماشین مثلا 15 تومن خرج کنم و یه خرید فوق العاده داشته باشم
    سوال من این بود که من با بودجه ام که حدود حداکثر 9 تومنه چه ماشینی بگیرم که بعدا برای اینکه یه دستی به سر و روش بکشم از خریدم پشیمون نشم

خب اولین سوالم رو میخوام دوباره بپرسم
    آیا با 9 تومن میتونم یه ماسل 8 سیلندر نسبتا تمیز {ترجیحا کامارو یا پونتیاک, و صد البته بیشتر پونتیاک} بخرم و به مرور زمان برای تعمیر و بازسازی و ... براش هزینه کنم؟
    خب مطمئنا شما بهتر از هر کسی از محدوده قیمت این خودرو ها خبر دارید
    ممنون میشم حداقل جواب اولین سوالم رو بدید
    Last edited by M0HAMAD_K; 27-08-2011 at 05:06.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کسی به شما نمیگه نگیر میگیم آقا اینه مشکلاتش هستی بفرما نه نمیخوای این مشکلات رو داشته باشی اونم یه مسله دیگه.
    حالا دیگه از اون موارد سوالاتی کردین که میشه جواب رو بهتر گفت و خوشحالم از اومدن شما به جمععمون
    خب بله میشه کامارو پیدا کرد ولی به انصاف فروشنده بستگی داره . الان 6 ها رو بیشتر 7-8 تومن میگن ولی قیمت اصلی یه 8 سیلندر تمیز این هستش .در مورد خورد خورد کار کردن روش بله ولی توصیه میکنم اون موقع دنبال ماشینی باشید که سر پا باشه و مجبور نباشید یه مدت یه گوشه بخوابونینش . نمونه این نوع بازسازی رو هم یکی از دوستان روی پونتیاکش انجام داده از محمد حجازی هم میتونید در مورد هر دو مورد بازسازی یک جا و کار تیکه تیکه بپرسید . چون حداقل تجربه ایمپلا رو در مورد تعمیرات جزئی داره.
    بازم امیدوارم چیزی رو که میخواید پیدا کنید .

13. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقاي mohamad k
    سوالات شما خيلي گسترده است..من اگر اينجا يكي رو جواب بدم ( و واقعا جوري بخوام بجواب بدم كه خودم و وجدانم آسوده باشه) مثنوي هفتاد من ميشه!!
    بله شما ميتوانيد با 8 يا 9 ميليون يك كامارو يا پونتياك بگيريد...ولي اينهم خيلي اما و اگر داره...
    اينو بدونين كه حتي اون ماشيني كه از نظر خيليها(عوام) تميز و مرتب هست از نظر خواص( اونهايي كه تجربه خوبي روي آمريكايي دارند) هنوز ميتونه خيلي كار داشته باشه. نمونه خوب اونهم الان اينجا هست جناب diyukis
    ايشون يك پونتياك خريدن و در كل ماشين مرتبي هست و از همان روز اول نياز نبود براي راه رفتن توي تعميرگاه بخوابه..اما كلي خرده كاري داره كه خودشون كم كم دنبالش هستن و بايد براي هر قطعه به ظاهر ساده كلي اينور و اونور برن..
    يك نگاهي به پستهاي قبلي كه من و ايشون با هم در مورد كولر و فن و سرويس اون و سر هم كردنش و قطعات و تعميرات و..و..و..و..داشتيم بندازيد..
    راهي كه شما ميخواهيد بريد به احتمال زياد هميني هست كه ايشون دارن ميرن..وگرنه شما ميتونين با 1 يا شايد 2 تومان هم كامارو پيدا بكنين..ولي اون ماشين ديگه واقعا تجربه و علم كافي براي تعميرات لازم داره چون اگر قرار باشه براي هر كاري و هر پيچ باز و بسته كردني پيش مكانيكهاي اين دوره و زمانه بريد بايد قبلش گنج قارون رو صاحب بشيد و مثل علف خرس پول خرج كنين..
    اينها رو براي دلسرد كردن شما نميگم..بخاطر خود ماشينهاي آمريكايي ميگم كه احيانا شماي نوعي فردا يكي بگيري و بعد از نگهداري و هزينه اون و تعميراتش و دوندگي خسته بشي و بزنه توي ذوقت و بعد ردش كني و بگي ماشين آمريكايي ديگه كهنه و از رده خارجه و بدرد نميخوره و...البته مثال زدم و نميگم شما اينجوري هستي..
    خيلي كارها رو بايد از پايه وارد باشي..مثلا فرض كن يكدفعه سوار كامارو هشت سيلندر هستي..موتور چند ريپ ميزنه و خاموش ميكنه..
    ميتونين مشكلش رو رفع كني؟..آيا عيب و ايراد كار رو بلدين پيدا كنين؟ بدون اينكه نياز به تعميركار و تعويض قطعات گوناگون باشه؟
    اخودتو رو توي اين سناريو بگذاريد و به من جواب بديد..چون اين رخداد خيلي خيلي ميتونه راحت پيش بياد..
    آمادگي فني و داشتن تجربه بالا توي رفع اين مسائل نياز اوليه اين هست..

15. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

منم حرفای دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و علی آقای عزیزو تایید میکنم و دقیقا این دوستان درست می فرمایند.
    کسی نمیگه شما ماشین نخر و یا کسی شمارو متهم به جو گیر شدن نمیکنه اما واقعیت همونایی هست که دوستان گفتن.
    نمونش ماشین خودم با اینکه ماشین خوبی هست اما کلی خورده کاری داره.خورده کاریش هم طوری نیست شما برید تو لوازم یدکی پول بدید لوازمو بخرید و بیارید نصبش کنید و تمام.اول تابستون کی بود الان تابستون داره تموم میشه اما من هنوز موفق نشدم کولر ماشینمو رو براه کنم.ناراحتم نیستمااا.اصلا. اما میخوام اینو بگم که الان لنگ یه بوش فن هستم که اون چیزی که به کار من بیاد گیرم نیومده.بله یه بوش ساده ساده ساده.تازه بحث رادیات کولر ،اواپراتور و رادیات ماشین و ... دیگش میمونه تازه اگر همه اینا رو بتونم انجام بدم ممکنه کولرم برای تابستون سال بعد آماده بشه.شاید بگید که من کم کاری کردم.در حالیکه اینطور نیست خیلی تلاش کردم.اما حقیقت ماجرا اینه که این خودرو ها بحثشون با پراید و پژوه فرق میکنه.لوازمشون اصلا نیست.نگهداریشون سخته.خودم به شخصه قبل اینکه ماشین آمریکایی بخرم اصلا فکرشو نمیکردم اینطور باشه .اما الان فهمیدم اون چیزی که فکر میکردم با واقعیت زمین تا آسمون فرق داره اما تنها چیزی که منو پابند کرده علاقه هست که مطمئنم شما هم بهش علاقه داری.مخلص کلام اینکه دوستان فقط جهت خیر خواهی دارن راهنمایی میکنند.

در مورد بودجه خرید شما باید بگم با این پول میشه هم یه ماشین خووب خرید که دردسرش کم باشه هم میشه ماشینی خرید که اگه دو برابر قیمت خرید هم خرجش کنی بازم به هیچ جا نمیرسی.
    همون حرف دوستان که گفتن بستگی به انصاف فروشنده و شانس شما داره.در خرید عجله نکنید که خدای نکرده بعدا پشیمون نشید.
    من پیشنهادم به شما کامارو 8 سیلندر هست که با بودجه شما میشه یه مورد خوب و مناسب پیدا کرد البته با درایت و صبوری .

===============

راستی علی اقا من هنوزم پیگیر کولر هستماا.یه وقت فکر نکنید خسته شدم.اصلا.حالا حالا ها مزاحم شما و سایر دوستان هستم.فعلا اون استارت قبلی خودم که گفته بودم نابود شده رو باز کردم و دیدم خدارو شکر سالمه.فقط نیاز به سرویس داشت که قطعات استارتو تیکه تیکه کردم گذاشتم تو ظرف بنزین تا هم تمیز بشن هم زنگ های داخلی پوسته استارت از بین برن.فردا یا پس فردا تمیز که شد عکساشو میزارم که سایر دوستان هم استفاده کنن.

17. 3 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

علی جان استارت خریدی؟
    من دیروز برای 8 سیلندر استارت خریدم سالم دست دوم 45 هزار تومن

19. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •