مرسی از راهنماییتون![]()
مرسی از راهنماییتون![]()
بله اگه سنتون زیر 18 باشه نمی تونید تغییرش بدین. از این به بعد هر جا خواستین ثبت نام کنین سنتون رو بالای 18 بزنید. همیشه. اما ماه و روزش رو درست بزنید. چون بعضی وقتا سایت بهتون تبریک میگه تولدتونو خوشحال میشی.![]()
اگه شما 1992 زدي كه حداقل 18 رو داري حتي ممكنه الان 19 باشي اون وقت ديگه مشكل چيه ؟![]()
الان دیدم 1995 زدم
میگن نمیشه تغییر بدم![]()
من هر کاری میکنم نمیتونم فارسی تایپ کنم
ایراد از چیه
سلام دوستان
من بعد از مدت ها میخوام از قابلیت مسنجر استفاده کنممیخوام واسه رفیقم وب بفرستم نمیشه ورژن مسنجرم هم 11 هست روی ویدئو کال کلیک می کنم ولی طوری نیست که دوستم بتونه اکسپت کنه به نظرتون مشکل کجاست ؟
در یاهو مسنجر ورژن 8 در بالای پنجره یاهو مسنجر یک نواری بود که کنارش یک فلش بود و وقتی اون فلش رو میزدی آخرین آیدی هایی که باهاشون چت کردی رو میاورد و نشون میداد و می تونستی روش کلیک کنی ولی در ورژن های بعد توی هیچ کدوم دیگه همچین امکانی وجود نداشت.
نمیشه به ورژن های بالاتر این امکان رو اضافه کرد؟
آخه خیلی کاربردی بود.
منظورم در این نوار هست:
امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم.
در همونجا که نوشته type some ...
من زياد اهل چت و اينجور چيزا نبودم اما الان چند روزيه به دلايلي چت ميكنم/
چندتا سوال داشتم:
چطور بفهمم تو ليست دوستانم واقعا دوستام آفلاين هستن يا خودشون دكمه آفلاين رو زدن ؟
چطور ميشه فهميد دوستي كه داريم باهم چت ميكنيم آيا او بطور همزمان داره ب كس ديگه هم چت ميكنه؟
بعضي وقتها كه يكي ديگران آفلاين هستن و من واسشون pm ميذارم. گاهي از pm كه فرستادم پشيمون ميشم. چطور ميشه pmهايي كه ارسال كردم رو قبل از اينكه دوستام آنلاين بشن پاكشون كنم و نخونن؟
چيزاي بدرد بخور ديگه اي هست لطفا پيشنهاد كنيد.ممنون
1-از اين سايت استفاده كن2-بايد خودت زرنگ باشي و بفهمي ببيني با كسي ديگه داره چت مي كنه يا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- ديگه كار از كار گذشته فكر نكنم راهي باشه
4- چيزاي به درد بخور چي مي خواي ؟![]()
دوستان کسی میدونه چرا به روم نمیتونیم بریم مشکل از یاهو هست یا چیز دیگه در ضمن یاهو به اینترنت اکس پلورر ربط داره یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)