سلام به همه
اقا كسي اينجا از -----رنگين كمان--------شبكيه------- -پرنيان نت--------- هست ميخواستم ببينم سرعت دانلود و Ping ش چنده ممنون
قربون همتون برم
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
سلام به همه
اقا كسي اينجا از -----رنگين كمان--------شبكيه------- -پرنيان نت--------- هست ميخواستم ببينم سرعت دانلود و Ping ش چنده ممنون
قربون همتون برم
Last edited by MARSHAL_AOL; 30-08-2011 at 14:59.
منظورتون اینه که همه تو مرکز ردانی دانلود شبانه شون عملا کار نمیکنه اگه ممکنه سایر دوستان مخصوصا دوستانی که تو مرکز ردانی هستند نظر خودشون در مورد دانلود شبانه شون بفرمایند
ممنون
مرکز قندی که ندا عالیه من روزانه 128 کیلو 3 ماهه 5 گبگ دارم
روزا تا 80
شبا از 3 تا 7 صبح رایگانه از 120 تا 180 تا هم ثبت کردم
(البته از 6:45 تا 7:45 سرعت از 230 پایین تر نمیاد تا 328 خودم ثبت کردم عکسش رو هم دارم)
اما ما 6:29 دی سی میشیم دوباره کانکت میشیم 6:45 هم دوباره دی سی میشیم و کانکت میشیم و تا 7:45 دقیقا با سرعت بالا دانلود میکنیم
این هم تست امروزم
![]()
خیلی ممنون از جوابتون ولی کسی هست که بدونه تو محدوده خرازی کدوم سرویس دهنده بهتره ( از لحاظ دانلود شبانه ) من الان خودم می خوام پارس آنلاین بگیرم . چطوره ؟
قطعی در پیشگامان بیداد میکنه
متاسفانه سرعت هم هنوز خوب نشده
دیشب و امروز خیلییی از سایت ها واسه من باز نمیشه و بقیه با پینگ های طولانی مدت
ولی دیشب باز دانلود بهتر بود 1 گیگو 10 مگ گرفتم ولی نزدیک 15-20 بار شب تا صبح قطعو وصل شده مخصوصا از 1 تا 2
ولی بازم واسه دل خوش کردنمون 1 گیگ رایگان بهمون عیدی داد
(پارس آنلاین)
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
تا 1 ماه پیش اگه پستامو بخونی فقط پارس تاکیدم بود اما حالا تاکید میکنم اصلا سراغش نیا
به نظرم برو شبکیه یا رنگین کمان فعلا اونا وضع بهتری دارند صبا هم فعلا بهتر از ایناست
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
آره صبا تازگیا خیلییی خیلییی خوب شده
معمولا شبی چه قدر دانلود داری ؟
خیلی هم مالی نیست صبا
اما 6 صبح به بعد سرعت نوری میشه
200تا300 تا fix میره![]()
سلام به دوستان عزیز
من از شبکیه 1 مگ گرفتم سرعت دانلود روزانه 250 و شبانه 20
بچه هایی که شبکیه دارن شبانتون همین سرعته یا بیشتره ؟
ممنون میشم کمک کنید![]()
من پرنیان دارم ازشم راضیم
واسه من از 1 تا 8 حدود 70-80 هست.از 8 تا 10 حدود 250.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)