والله من خودم فقط دارم به یک راه بهتر فکر میکنم احتمالا دیگه آفلاین رو راه بندازم
ببین چجوری این بندگان خدا رو آواره کردند
زنده باد اینترنت غیر ملی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
والله من خودم فقط دارم به یک راه بهتر فکر میکنم احتمالا دیگه آفلاین رو راه بندازم
زنده باد اینترنت غیر ملی
بابا نهایتش پول یه دوره ای دی اس ال اینجا رو میدم یه توپ سیم میگیریم دااااابه سلامتی ! احیانا می شه بپرسم سیمتون چند متره ؟![]()
آره من هم همین اونور آب رو پیشنهاد دادمیادتونه گفتم پاشین بریم آفریقا زندگی کنیم .هیچ نظارت و سانسوری نیست . سرعت توپ . بعد از ظهرها هم شکار.![]()
این نشه میریم آفریقا
آمینآرزو می کنم یه روز همین جا تو خونه ی خودمون اینترنت پرسرعت (به معنای تام کلمه !) داشته باشیم .
اینترنت بدون وبگردی به چه دردی میخاد بوخوره آخه ؟والله من خودم فقط دارم به یک راه بهتر فکر میکنم احتمالا دیگه آفلاین رو راه بندازم
زنده باد اینترنت غیر ملی
من نامحدود استفاده میکنم
والا از عید تا حالا نشد یه شب سرعت درست باشه (2 به بعد)
دیگه مدتی میشه دانلود نمیکنم
اما شب ساعت 3.30 یه فایل 140 میگ گذاشتم دانلود
چندین بار قطع شد دیگه بیخیال شدم (رزوم نداشت)
امروز گذاشتم دانلود شد
آخه من عشق دانلود فیلم هستم واسه همین آفلاین میگم
واسه وبگردی همین سرعت زغالی دیل آپ یا 64 نا محدود میگیرم
خب وقتی نمیتونی فیلمی رو که دوست داری انتخاب کنی به نظر من نمیارزه.مگر این که اینترنت آنلاین بگیری.سند با دایال آپ و ریسیو از م ا ه و ا ر ه.
وضع همارا هم چند روزه بهتر شده.دانلودهای شبانه هم به وضع اولش برگشته.(حداقل برای من).
سوال:
من مدتهاست DNS رو اتوماتیک گذاشتم . استفاده از DNS های 4.2.2.2 و 4.2.2.4 مدام قطعی داره ! چرا DNS دستی استفاده می کنین؟
این دی ان اس ها اگه اشتباه نکنم مال شرکت سان هستن و بعضی وقت ها هم قطعی داره.
دی ان اس همارا مشکل کشینگ داره و گاهی وقت ها هم یا ارور میده یا جواب نمیده.
من خودم چندین بار تست کردم و بهترین دی ان اس برای منطقه آذربایجان 8.8.4.4 شرکت گوگل و 208.67.220.220 شرکت اپن دی ان اس هست.
بله سرعتها خوب شدند مخصوصا رپیدشیروضع همارا هم چند روزه بهتر شده.دانلودهای شبانه هم به وضع اولش برگشته.(حداقل برای من).
ولی نه مثل قبل
قبلا (مثلا عید و قبل از عید) با 70 - 120 دانلود داشتم ولی الان شده 40 - 60 !!
یعنی نصف
این مدت همه شرکتا مشکل قطعی و افت سرعت داشتن حتی امتحانای آنلاین هم کنسل شده .
سرویست یک مگ هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)