سلام !
قصد خرید یک لپ تاب با بودجه 1.100 رو دارم ! حالا تا 1.200 هم جا داره ! ولی بیشتر نه !
هر چی هست رمش زیر 2 گیگ نباشه و هارد بالا و cpu خوبی داشته باشه ! گرافیکش خیلی مهم نیست !
پیشنهاد ؟
مرc .
سلام !
قصد خرید یک لپ تاب با بودجه 1.100 رو دارم ! حالا تا 1.200 هم جا داره ! ولی بیشتر نه !
هر چی هست رمش زیر 2 گیگ نباشه و هارد بالا و cpu خوبی داشته باشه ! گرافیکش خیلی مهم نیست !
پیشنهاد ؟
مرc .
یه لپ تاپ تا سقف 1300 میخواستم بخرم اساتید لطفا کمک کنند
کارایی-زیبایی
در ضمن منظور از finger print وHDMIچی هست کاربردشان چیه
Last edited by naser_2006; 12-10-2008 at 22:10.
دوست عزيز با چه كانفيگي وبراي چه كاري مي خواهي؟
مي توني در برند dell vostro 1510 انتخاب داشته باشي وهم در برند dv5 hp
راستش هم برای بازی زیاد نه اما در حدی باشه که بازی pes8-9 رو خوب اجرا کنه
کار های دیگه مثل رندر -برنامه نویسی-فتوشاپو...
در ضمن برام قیافه بسیار اهمیت داره در کنار کارایی همچنین ازدل زیاد خوشم نمیاد به علت قیافه
نظرم روی اچ پی مدل dv4-1050 نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
ارزش یک لپ تاپ فقط به سی پی یو هست ... این رو نگفتی ...
اگر کور 2 بالای 1.8 باشه حدود 700 می ارزه
من دیروز یک تاپیک جدید زدم تو این بخش ولی کسی جواب نداد لطفا کمک کنید سوالم اینه:
می خواستم ببینیم بین sony SW 145EW و DEL Vostro 1510 کدومو بگیریم؟ شاید مقایسه جالبی نباشه ولی یک عده می گن فقط سونی بگیر سرعت انتقالش بیشتره یک عده می گن بر سونی پول مفد نده الان به نظر شما بین این دوتا کدومو بگیرم که تقریبا هم قیمته ا. این کارت گرافیکه سونیه که 4000 Mhd با دل که 1.5 گیگ جی فورسه فرقش خیلیه؟ البته بر بازی نمی خوام فقط اگه میشه فوری راهنمایی کنین زود می خوام بگیرم
ممنون
سونی زیاد مقاوم نیست و لی دل مقاومه. 1510 هم دستگاه خوبیه و قیمتاش ار 780 شروع میشه البته با سی پی یو سلرون
کانفیگ خوبش حول حوش 1300 هست
یعنی del بهتره؟ مدلی که من پیدا کردم CPU core 2 2.5 و 6 meg cash و 1.5 graphic gig gforce
البته مدل سونی پایین تره اما بعضیا میگن فقط سونی بگیر چرا؟ با اینکه مشخصاتش پایینتره و گرون تر
سلام
کسی قیمت دقیق این کانفیگ Dell Vostro 1510 رو می دونه؟
این قیمت رو از کجا یعنی کدوم پاساژ گرفتین؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی نظرتون در مورد گارانتی چیه؟!
می خواستم ببینم نظرتون راجع به سری TX2000 اچ پی چیه؟؟؟
من به خاطر ظاهرش و ابعاد کو چیکش ازش خوشم اومده و می خوام تا 1.300.000$ خرید کنم ؟
با این قیمت چه کانفیگی می تونم بخرم از این سری؟
گرافیکشون چیه؟ در چه حده؟
من بین این مدل و dv5-1060 موندم کدومو انتخاب کنم؟
--------------------
1 دنیا ممنون
--------------------
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)