تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 434 از 905 اولاول ... 334384424430431432433434435436437438444484534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام
    مگه میشه واتر پمپ خود بخود نشتیش برطرف بشه؟!اخه الان دوروزه که دیگه اب نمیچکه!
    سلام. خب معلوم نیست از واتر پمپ باشه. شاید نشتی از جای دیگه باشه ولی امکانش هست نشتی بصورت مقطعي قطع بشه.

2. 2 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

امروز برای اولین بار دوبار ترمز خالی کردم که حقیقتا خدا بهم رحم کرد
    پراید 131 دارم ،مدل 90 ،مشکل از کجاست ؟
    سلام. اگه ABSنداره ممکنه از شیلنگ مکش بوستر که از طریق مانیفولد هوا در بوستر خلا ایجاد میکنه باشه داخلش یک سوپاپ یکطرفه داره که بعضاً ضعیف میشه.(این در حاليست که از هرگونه نشتی روغن ترمز مطمئن باشی.) اگه ABS داره،شرمنده نميدونم.

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز.
    بچه ها اگه ممکنه بفرمایید جام کردن موتور خودرو یعنی چی؟ اگه کامل توضیح بدبد ممنون میشم.

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نوع سوخت مصرفی ربطی به روغن کاری ماشین نداره و تنها سوپاپ ها و شمع و سیلندر با عمل احتراق رابطه مستقیم دارن
    یعنی اینکه با CNG زیاد کار کرده باشه یا بنزین ربطی نداره !؟
    آخه شنیده بودم که اگه دوگانه ست بهتره که زودتر روغنش عوض شه

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان. اين ماشين ما آخرش درست نشد. بچه هايى كه فنى هستن خواهشا از راهنمايى و همفكرى با بنده دريغ نكنن... مشكل ماشين كم كردن روغن بود. تقريبا هر 3هزار كيلومتر 2 ليتر كم ميكرد هر روغنى هم كه ريختيم تفاوت چندانى نداشت. اين وسط واشر سرسيلندر هم سوزونديم و كلا خاموش شد ماشين. برديم مكانيكى كه رفيقمونه موتور رو باز كرد گفت يه دست رينگ ، واشر سرسيلندر و لاستيك سوپاپ ميخواى. جنسا رو داديم بهش بست رو ماشين. سرسيلندر و ساير قطعات هم مشكلى نداشت و فقط برا شيم گيرى رفتيم تراشكارى. اين همه كارى بود كه انجام داديم رو ماشين. بعد از اتمام كار ماشينو روشن كرديم چند دقيقه كار كرد و خاموش شد ديگه هم روشن نشد! از اونجا بكسل كرديم نمايندگى با هزار التماس راضى شدن يه نگاه بهش بندازن! تسمه تايم خوب تنظيم نشده بود و با يه دستكارى چند دقيقه اى درست شد. ماشينو روشن كردم آوردم خونه. الان صداى موتور خيلى زياد شده و واقعا آزار دهندست. يه چيزى تو مايه هاى پژوهاى مدل 80! از اون بدتر اينكه مشكل كم كردن روغن نه تنها درست نشد؛ بلكه ده برابر بدتر شده! يعنى با حدود 400 كيلومتر حركت 3 ليتر روغن كم كرده!!!! مكانيك ميگه شايد از لاستيك سوپاپ باشه چون لاستيك سوپاپى كه خريديم استفاده نكرد. نمايندگى كه رفتم گفت مكانيكتون اشتباه تشخيص داده و بايد از رينگ پيستون سايز 25 استفاده كنيد و سرسيلندر بره تراشكارى و بوش و واشرسرسيلندر عوض بشه و ... يعنى همه هزينه هامون الكى بوده و بايد دوباره از صفر شروع كنيم! بازم تقاضا ميكنم منو از راهنمايتون محروم نكنيد به خصوص محمد آسمونى... نكته مهم: ماشين قبل و بعد از تعمير كوچكترين علامت روغن سوزى نداره. نه دود نه كمپرس نه چربى! مشكل از كجاست به نظرتون؟ چرا بدتر شده؟ آيا واشرسرسيلندر بايد عوض بشه؟ نميشه برش گردونيم به حالت قبلش؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام. اگه ABSنداره ممکنه از شیلنگ مکش بوستر که از طریق مانیفولد هوا در بوستر خلا ایجاد میکنه باشه داخلش یک سوپاپ یکطرفه داره که بعضاً ضعیف میشه.(این در حاليست که از هرگونه نشتی روغن ترمز مطمئن باشی.) اگه ABS داره،شرمنده نميدونم.
    با سلام وتشکر
    امروز بردمش تعمیرگاه ،اوستاکار گفت باید پمپش عوض بشه ،عوضش کردم ،فعلا مشکلی نداره

8. 2 کاربر از abbas-t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid.saeid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه

حدود 98 هم دویده

وقتی ماشین داغ می کنه یعنی عقربه آمپر به خط وسط تقریبا میرسه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صداهای عجیبی میاد مثلا سایش آهن به هم

نمی دونم از چیه ولی وقتی که داغ میشه صداش میشنوم یا زیاد میشه

صبح هم با یه استارت روشن میشه

شتابش هم خوبه

آب هم کم میکنه البته نه زیاد مثلا بعد یه مدت کوتاه آب ریختم تقریبا نصب بطری این نوشابه بزرگا ریختم

می خواستم بدونم دلیل این صدا چی میتونه باشه ؟؟
    در ضمن از خروجی رادیات آب میومد چند بارم عوض کردم ولی جواب نداد با نوار تفلن محکمش کردم خطری که نداره الان دیگه آب نمیده

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همه

حدود 98 هم دویده

وقتی ماشین داغ می کنه یعنی عقربه آمپر به خط وسط تقریبا میرسه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صداهای عجیبی میاد مثلا سایش آهن به هم

نمی دونم از چیه ولی وقتی که داغ میشه صداش میشنوم یا زیاد میشه

صبح هم با یه استارت روشن میشه

شتابش هم خوبه

آب هم کم میکنه البته نه زیاد مثلا بعد یه مدت کوتاه آب ریختم تقریبا نصب بطری این نوشابه بزرگا ریختم

می خواستم بدونم دلیل این صدا چی میتونه باشه ؟؟
    در ضمن از خروجی رادیات آب میومد چند بارم عوض کردم ولی جواب نداد با نوار تفلن محکمش کردم خطری که نداره الان دیگه آب نمیده
    کم کردن آب خطر ناکه مخصوصا اگه هوا بکشه
    اگه دلیلش فقط همون نشتی بوده دیگه اوکی هست
    اون صدا اول از فن ها و مشکل یا سایش اونا با یه جایی مثل بدنه حاظ و یا بلبرینگ و بوششون میتونه باشه
    شما در حالت عادی و در هوای گرم کولر رو روشن کنید ببینید اگه در سردی ماشین باز هم صدا اومد از فن هاست و باید رسیدگی کنید که در رفتن و سوختن اونها با توجه به فصل گرم پیش رو خوب نیست و در مرحله بعدی به تسمه تایم و واتر پمپ که ایا ماشین زیادی داغ می کنه یا نه

11. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام . قطعه عوض کردن بدونِ تستِ اصولی کار درستی نیست و پولتون هدر میره . هر قطعه ای رو میشه تست کرد تا مطمئن شد معیوبه یا نه . تازه بعدش ممکنه قابل تعمیر باشه . شما باید با ولتمتر ولتاژ یک چراغ رو با موتور روشن و موتور خاموش چک کنین که آیا 12 ولت یا بیشتر هست . اگر کمتر از 12 بود ماشینتون مشکل داره یعنی ممکنه یه جاش اتصالی داره و برق رو ضعیف میکنه . یه راه دیگه هم داره . یه ماشین مثل ماشینتون پبدا کنین و کنار هم پارک کنین و چراخهای جلو رو روشن کنین . اگر نور ماشینتون ضعیفتره , یک لامپش رو باز کنین با لامپ اون ماشین عوض کنین . اگر هر دو لامپهای اون ماشین ( یکیش لامپ خودش و دیگری لامپ ماشین شما ) مثل هم نور داره پس برق ماشینتون مشکل داره .
    با سلام به دوستان عزیز

دوست عزیزم از راهنمایی شما خیلی سپاسگزارم. ولتاژ پشت چراغ رو چک کردم که در حالت موتور خاموش 10 ولت و در حالتی که موتور روشن هست 12 ولت می باشد . به نظر شما این طبیعی هست یا ولتاژش کمه؟ماشین 405 مدل 82 هست.

با سپاس فراوان

موفق باشید.

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز.
    بچه ها اگه ممکنه بفرمایید جام کردن موتور خودرو یعنی چی؟ اگه کامل توضیح بدبد ممنون میشم.
    لطفا یکی راهنمایی کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •