سلام. خب معلوم نیست از واتر پمپ باشه. شاید نشتی از جای دیگه باشه ولی امکانش هست نشتی بصورت مقطعي قطع بشه.
سلام. خب معلوم نیست از واتر پمپ باشه. شاید نشتی از جای دیگه باشه ولی امکانش هست نشتی بصورت مقطعي قطع بشه.
سلام. اگه ABSنداره ممکنه از شیلنگ مکش بوستر که از طریق مانیفولد هوا در بوستر خلا ایجاد میکنه باشه داخلش یک سوپاپ یکطرفه داره که بعضاً ضعیف میشه.(این در حاليست که از هرگونه نشتی روغن ترمز مطمئن باشی.) اگه ABS داره،شرمنده نميدونم.
سلام بر دوستان عزیز.
بچه ها اگه ممکنه بفرمایید جام کردن موتور خودرو یعنی چی؟اگه کامل توضیح بدبد ممنون میشم.
![]()
یعنی اینکه با CNG زیاد کار کرده باشه یا بنزین ربطی نداره !؟
آخه شنیده بودم که اگه دوگانه ست بهتره که زودتر روغنش عوض شه![]()
سلام دوستان. اين ماشين ما آخرش درست نشد. بچه هايى كه فنى هستن خواهشا از راهنمايى و همفكرى با بنده دريغ نكنن... مشكل ماشين كم كردن روغن بود. تقريبا هر 3هزار كيلومتر 2 ليتر كم ميكرد هر روغنى هم كه ريختيم تفاوت چندانى نداشت. اين وسط واشر سرسيلندر هم سوزونديم و كلا خاموش شد ماشين. برديم مكانيكى كه رفيقمونه موتور رو باز كرد گفت يه دست رينگ ، واشر سرسيلندر و لاستيك سوپاپ ميخواى. جنسا رو داديم بهش بست رو ماشين. سرسيلندر و ساير قطعات هم مشكلى نداشت و فقط برا شيم گيرى رفتيم تراشكارى. اين همه كارى بود كه انجام داديم رو ماشين. بعد از اتمام كار ماشينو روشن كرديم چند دقيقه كار كرد و خاموش شد ديگه هم روشن نشد! از اونجا بكسل كرديم نمايندگى با هزار التماس راضى شدن يه نگاه بهش بندازن! تسمه تايم خوب تنظيم نشده بود و با يه دستكارى چند دقيقه اى درست شد. ماشينو روشن كردم آوردم خونه. الان صداى موتور خيلى زياد شده و واقعا آزار دهندست. يه چيزى تو مايه هاى پژوهاى مدل 80! از اون بدتر اينكه مشكل كم كردن روغن نه تنها درست نشد؛ بلكه ده برابر بدتر شده! يعنى با حدود 400 كيلومتر حركت 3 ليتر روغن كم كرده!!!! مكانيك ميگه شايد از لاستيك سوپاپ باشه چون لاستيك سوپاپى كه خريديم استفاده نكرد. نمايندگى كه رفتم گفت مكانيكتون اشتباه تشخيص داده و بايد از رينگ پيستون سايز 25 استفاده كنيد و سرسيلندر بره تراشكارى و بوش و واشرسرسيلندر عوض بشه و ... يعنى همه هزينه هامون الكى بوده و بايد دوباره از صفر شروع كنيم! بازم تقاضا ميكنم منو از راهنمايتون محروم نكنيد به خصوص محمد آسمونى... نكته مهم: ماشين قبل و بعد از تعمير كوچكترين علامت روغن سوزى نداره. نه دود نه كمپرس نه چربى! مشكل از كجاست به نظرتون؟ چرا بدتر شده؟ آيا واشرسرسيلندر بايد عوض بشه؟ نميشه برش گردونيم به حالت قبلش؟
با سلام وتشکر
امروز بردمش تعمیرگاه ،اوستاکار گفت باید پمپش عوض بشه ،عوضش کردم ،فعلا مشکلی نداره
سلام به همه
من یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل 85 دارم
حدود 98 هم دویده
وقتی ماشین داغ می کنه یعنی عقربه آمپر به خط وسط تقریبا میرسه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صداهای عجیبی میاد مثلا سایش آهن به هم
نمی دونم از چیه ولی وقتی که داغ میشه صداش میشنوم یا زیاد میشه
صبح هم با یه استارت روشن میشه
شتابش هم خوبه
من باهاش دور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالامیرم
آب هم کم میکنه البته نه زیاد مثلا بعد یه مدت کوتاه آب ریختم تقریبا نصب بطری این نوشابه بزرگا ریختم
می خواستم بدونم دلیل این صدا چی میتونه باشه ؟؟
در ضمن از خروجی رادیات آب میومد چند بارم عوض کردم ولی جواب نداد با نوار تفلن محکمش کردم خطری که نداره الان دیگه آب نمیده
کم کردن آب خطر ناکه مخصوصا اگه هوا بکشه
اگه دلیلش فقط همون نشتی بوده دیگه اوکی هست
اون صدا اول از فن ها و مشکل یا سایش اونا با یه جایی مثل بدنه حاظ و یا بلبرینگ و بوششون میتونه باشه
شما در حالت عادی و در هوای گرم کولر رو روشن کنید ببینید اگه در سردی ماشین باز هم صدا اومد از فن هاست و باید رسیدگی کنید که در رفتن و سوختن اونها با توجه به فصل گرم پیش رو خوب نیست و در مرحله بعدی به تسمه تایم و واتر پمپ که ایا ماشین زیادی داغ می کنه یا نه
با سلام به دوستان عزیز
دوست عزیزم از راهنمایی شما خیلی سپاسگزارم. ولتاژ پشت چراغ رو چک کردم که در حالت موتور خاموش 10 ولت و در حالتی که موتور روشن هست 12 ولت می باشد . به نظر شما این طبیعی هست یا ولتاژش کمه؟ماشین 405 مدل 82 هست.
با سپاس فراوان
موفق باشید.
لطفا یکی راهنمایی کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)