دوستان این بازی رو از کجا دانلود کنم ، فول همش رو ؟!!
دوستان این بازی رو از کجا دانلود کنم ، فول همش رو ؟!!
اون عملیش که ساعتی 150 تومنه فقط شامل دستمزد مربی نیست . شامل پول بنزین و اصطحلاک هواپیما و بیمه و مالیات فرودگاه و غیره هم میشه
در ضمن تا اونجایی که من فهمیدم این پول بعدا در میاد . الان من کمک خلبان میشناسم که داره تقریبا ماهی 5 میلیون تومن در هواپیمایی آسمان در میاره .
ولی با این وجود فکر نمیکنم تمام خلبانها ای که خلبان شدن اینقدر پول داده باشن . احتمالا باید مرکز دولتی ای چیزی برای تعلیم خلبانی باشه تو این کشور. . . . .
اینطوری هم که من تو یک سری سایت آمریکایی و کانادایی تحقیق کردم دیدم آکادمی های پروازی تو خارج از ایران تقریبا نصف این مبلغ رو میگیرن
[iq-boy]سلام.
البته من الان شبیه ساز رو در اختیار ندارم، تا کامل راهنماییت کنم. اما فکر می کنم مشکل از اینجاست که احتیاجی نیست شما روت رو کامل وارد کنید. بعد از انتخاب SID پوینت ISN رو از طریق R654 انتخاب کنید و بعد kavot و star ...سیستم به صورت اتومات پوینت L124 رو انتخاب خواهد کرد. فقط دقت کنید SID مورد نظر رو درست انتخاب کرده باشید....
رواز مشهد کامل صورت گرفت ؟ مشکلی نبود ؟
iq-boy عزیز:
پرواز به مشهد بر طبق راهنماییهای شما دوست گرانقدر به خوبی انجام شد تازه کلی مسافر رو هم جابه جا کردم!..
بسیار سپاسگذارم....
اما مشکل من در انتخاب SID مناسبه!! چطور با توجه به معلومات سایت RouteFinder سید درست و ارتفاع صحیح رو وارد کنیم!!؟.. اصلا اگه کاپیتان عزیز این مسیر رو ( مهرآباد-شیراز) رو از طریق برنامه ریزی AMC انجام داده شرح ماوقع رو بنویسه...
سپاس بر کاپیتانهای سیمولایتور!
.....
Last edited by arash1348; 16-10-2010 at 09:36.
شیراز ، مرکز فنون رو میگید دیگه ؟
یا جای دیگه ؟
تا اونجایی که من یادمه شیراز فقط فنون میپرونه . و البته با سرعتی که اونا میپرونن اصلا به صرفه نیست مگه اینکه توو همونجا پارتی داشته باشید .
الان تهران مدارس خصوصی 200 تومن میپرونن ولی خیلی خیلی سریعتر از مرکز. و البته با سیر صعودی قیمت ساعت پرواز هر چه سریعتر تموم بشه به صرفه تره
ضمنا 5 ملیون واسه کلاس زمینی PPL ؟
---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
حتی برای Take off و Landing و البته Touch And Go هم باید پول بدن.ساعنی 150000تومن؟
مگه چیکار میکنن؟
ولی بازم زیاده. و زیادتر هم میشه
اسمش رو نمی دونم
فقط میدونم داخل خود فرودگاه شیراز(OISS) تشکیل میشه کلاسهاش .
قیمتش هم همینی هست که شنیدم
برای کلاس PPL این قیمت نیست ... تهران با Package وسایل Max دو ملیون میشه ...
CPL هم 800 تومن و بعضی جاها یک ملیون و خرده ای و IR هم 700 تومن یا بعضی مدارس باز هم یک ملیون و خرده ای .
واقعاً؟!؟
شما اسم و آدرس این موسسات رو داری ؟
بله ، پ خ میزارم اگه میخوای ؟
ولی باید بیای تهران یا قزوین بپری
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
ضمنا من این FSX رو از کجا میتونم دان کنم ؟ رفتم مغازه ها کسی نداشت . FS2004 رو دارم.
انگار چند تا ورژن داره .![]()
Tecnam P92 JSممنون
اسماشون رو بگی کافیه. البته رفتم تو سایتشون ، هیچ جا مبلغ شهریه رو اعلام نکرده بودند
fsx تو همون صفحه اول لینک دانلودهاش رو گذاشته . اگه هم نمیتونی دانلود کنی یه سری افرادی هستن تو بعضی شهرها که برات رایت میکنن میفرستن . آدرسهای اونا هم تو پست اول هست
Last edited by babak_deghat; 17-10-2010 at 18:17.
برات پ خ گذاشتم .
لینکهای دانلود که خرابه گویا.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)