همین کار رو کردم.با این کامپوننته هم یک آشنایی مختصر دارم.
منتها باز هم همون ارور رو میده.
البته تو ویستا تست کردم
یک xp نصب کنم رو اون هم تست کنم ببینم چی میشه
مرسی![]()
همین کار رو کردم.با این کامپوننته هم یک آشنایی مختصر دارم.
منتها باز هم همون ارور رو میده.
البته تو ویستا تست کردم
یک xp نصب کنم رو اون هم تست کنم ببینم چی میشه
مرسی![]()
يعني اكه تيك "ريممبر ماي آي دي" درست كار كرد سيستممون آلوده به تروجان نيست؟؟
برنامه آنتي بوت سراغ ندارين؟؟؟
من کی اینو گفتم؟ تروجان های یاهو اکثرا این رو غیر فعال می کنن تا وقتی کاربر تایپ می کنه پسورد رو حرف ها رو سیو کنن و به هکر بفرستن
شما دوست عزیز بهترین کار اینه که برای اینکه بفهمی سیستمت تروجان داره یا نه بگیری trojan rimover رو دانلود کنی که الان رو صفحه اصلی سایت هم قرار داره.اونو دانلود کن در کنارش از یه انتی ویروس هم استفاده کن هرچند که انتی ویروس ها هم قادر به شناسایی تروجان نیستن از جمله همین کاسپر که من امتحانش کردم فقط بعضی ها رو مشناسه.ولی ازش استفاده میکنم. برنامه برای بوت نشدن هم هست.یاهو تونل که یه سرچ کنی تو سایت پیدا میشه.البته بازم بوت میشی اگر طرف این کاره باشه![]()
دوستان شما هم وقتی وارده سایت xeeber میشید دیگه براتون اواتور نشون نمیده یعنی میخوام ببینم سایت اشیانه سرویسشو برداشته یا مشکل از منه که نشون نمیده؟
بعضی موقع وقتی یک مسیج رو به همه کسانی که در لیست من هستند ارسال میکنم مسیج ارسال نمیشه! یعنی وقتی ازشون سوال میکنم میگن همچین مسیجی نیومده! برای شما هم پیش میاد؟
میگم یاهو فروم نداره که مشکلاتمون رو مطرح کنیم یا جایی که سوال بپرسیم؟
چطور ميشه آرشيوهاي چت رو كه قبلاً ذخيره شده بودن و الان پاك شدن رو بازيابي كرد؟؟
کاری نمیشه کرد مگه اینکه ریکاوری کنی با یه نرم افزار.فکر کنم تنها راهش همین باشه دیگه
سلام
نه عزيزجان براي من كه نشون ميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)