تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 434 از 521 اولاول ... 334384424430431432433434435436437438444484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام دوستان یه مشکلی برام پیش امده.وقتی گوشی رو خاموش روشن میکنم رمو پیدا نمیکنه یعنی اصلا برنامه های رم بالا نمیاد رمم 4g هستش فرمتو ریست هم کردو درست نشد که نشد لطفا هرکه میتونه کمکمون کنه بگه باید چیکار کنم.خیلی ممنون .
    با اجازه اساتید کلوپ نظر من اینه که:

1. رمتون مشکل پیدا کرده. با یه رم ریدر چک کن ببین سالمه
    2. پین پایه های درگاه ورودی رم، دچار اتصالی یا قطعی در محل اتصال به بورد اصلی گوشی شدن

اگر مورد 2 هست که کارت به تعمیرگاه افتاده. کافیه ببریش گارانتی تا مفت برات درستش کنن

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

دوست عزیز از جوابتون ممنون.ولی من این رمو رو یه 6120 امتحان کردم و رو اون گوشی هیچ مشکلی نداشت یعنی بعد از خاموش روشن کردن گوشی رم شناخته میشد.واما خود گوشی رو هم با یه رم 2g امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت فقط این رم4ه که اذیت می کنه .وقتی گوشی ریستارت میشه رم بالا نمیاد و باید رمو درآورد ودوباره جا انداخت.مثل اینکه زیادی پیچیده شد.لطف کنین یه راه حل جلوم بذارید این رم لعنتی اعصابمو خورد کرده.با تشکر از زحمات بی وقفه ی شما...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

دوست عزیز از جوابتون ممنون.ولی من این رمو رو یه 6120 امتحان کردم و رو اون گوشی هیچ مشکلی نداشت یعنی بعد از خاموش روشن کردن گوشی رم شناخته میشد.واما خود گوشی رو هم با یه رم 2g امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت فقط این رم4ه که اذیت می کنه .وقتی گوشی ریستارت میشه رم بالا نمیاد و باید رمو درآورد ودوباره جا انداخت.مثل اینکه زیادی پیچیده شد.لطف کنین یه راه حل جلوم بذارید این رم لعنتی اعصابمو خورد کرده.با تشکر از زحمات بی وقفه ی شما...
    پیش تر یه همچین مشکلی با رم نداشتین؟ یا این که این رم رو به تازگی گرفتین و این مشکل رو باهاش دارین؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

یحتمل شما یه برنامه نافرمی روش نصبیدی ....!!!

شما رمتو با یه رم ریدر فرمت کن به احتمال 99.99 درصد...!!! حله

اگه نباشه جاش خالی می مونه atre_hayer60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گنبد کاوس

پيش فرض

با عرض سلام و ادب

جدیداً وقتی می خوام برنامه یا... روی گوشی نصب کنم با پیغام : unable to install مواجه می شم! علتش چیه؟

تشکر می کنم

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممکنه بعضی برنامه های نصب شده باعثش بشن . من خودم وقتی x-plore 1.34 کرک شده رو نصب میکنم برنامه pmd رو که جاوا هم هست نصب نمیکنه و همین پیغامو میده . وقتی اول pmd رو نصب میکنم اونوقت x-plore دچار مشکل میشه . وقتی اجراش میکنم صفحه اول آبی میشه بعدش گوشی ریست میشه !!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

9

با عرض سلام و ادب

جدیداً وقتی می خوام برنامه یا... روی گوشی نصب کنم با پیغام : unable to install مواجه می شم! علتش چیه؟

تشکر می کنم
    ممکنه بعضی برنامه های نصب شده باعثش بشن . من خودم وقتی x-plore 1.34 کرک شده رو نصب میکنم برنامه pmd رو که جاوا هم هست نصب نمیکنه و همین پیغامو میده . وقتی اول pmd رو نصب میکنم اونوقت x-plore دچار مشکل میشه . وقتی اجراش میکنم صفحه اول آبی میشه بعدش گوشی ریست میشه !!
    ببینم...! این ها جزو باگ های سیمبین هستن دیگه...؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

دوتان من این رم بی خاصیتو 2روز پیش کرفتم...
    با رم ریدر که سهله با بیل وکنگم فرمتش کردم درست نشد که نشد..
    خریدمش14 تومن .نمی دونم چه مرگشه

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

دوتان من این رم بی خاصیتو 2روز پیش کرفتم...
    با رم ریدر که سهله با بیل وکنگم فرمتش کردم درست نشد که نشد..
    خریدمش14 تومن .نمی دونم چه مرگشه
    سلام
    به احتمال 99.9% رمت با گوشیت سازگار نیست!
    این مشکل فقط ویژه N82 نیست؛ بلکه همه گوشی ها دارن. مثلا برای ال جی رنوار وسط فیلم برداری پرش پیدا می کنه یا این که صدا عقب و جلو ضبت می شه...

ای کاش شما پیش از خرید با ما مشورت می کردی... حالا برای چی با همون 2 گیگ فابریک خود گوشی که توی بسته بندی بود نساختی؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

دوست عزیز حالا چه خاکی بر سر این رم بکنم (ترکیباتشو بگید)
    از کجا باید فهمید رم با گوشی سازگاره ؟عجب شانس مزخرفی دارم.دیگه هیچ راهی نیست.
    وقتی رمو میزنم رو گوشی شناخته می شه ولی بعضی از بر نامه ها اجرا نمیشن بعضی وقتام کلا میپرن.

11. این کاربر از reza021120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •