دوست خوب من هرچی رمز برای اپارتمان بالای5 طبقه رو میزنم عمل نمیکنه؟
مطئنی که این رمز درسته!!!؟؟؟
دوست خوب من هرچی رمز برای اپارتمان بالای5 طبقه رو میزنم عمل نمیکنه؟
مطئنی که این رمز درسته!!!؟؟؟
یعنی چی؟ چطوریه ؟
توضیح میدی زنده جون
راستی سیمز 2 تا پک دیگه هم داره یکیش اختراعات یا یه هم چین چیزی اون یکیش چیه؟![]()
یکیش شغل هاست
یکی دیگشم وسایل مدرن هست
بله وقتی به یه سفر میری یه تابلو نزدیکت هست اون تابلو رو باید بزنی تا گزینه quest فعال شه و بهت quest بده اینطوری هم از اون امتیازا میگیری هم یه سری پول که البته پولش مخصوص همون شهر های سفری هست![]()
معمولا این چیت ها کار نمیکنن. (روی نسخه های مختلف از بازی فرق میکنه) ولی خب من یکی خیلی از چیت هایی رو که توی نت دیده بودم رو امتحان کردم و خیلیاشون کار نکردن![]()
شما وقت نمی کنی اکتشاف کنی تو چین چون میری خوابگاه! شما یک چادر همرات ببر ، یک مقدار میوه خشک هم جمع کن ، توی همون معابد بخور و بخواب ! واسه دستشویی هم 10000 lifetime point جمع کن و اون never bladder رو بگیر. اون طوری دیگه نیازی به دستشویی کردن توی کل زندگیت نداری. یک shower in a can هم بخر تا حمومت همرات باشه و هر جایی بتونی حموم کنی. اون وقت همه ی نیازات هر جایی که باشی می تونی حل کنی و نیاز به خروج از معبد نداری! به همین راحتی! می تونی این وسیله هارو از همون بازار چین خرید کنی.
این وسایل بازار همه جا هست
البته نیاز نیست اون رو هم بخره
وقتی که نیاز دستشویی بالا بره
گلاب به روتون ازشون در میره
بعد فقط نیاز حمام داره
که اونم با shower in a can حل میشه![]()
برای این که همهی این مشکلات حل بشه!!
این رمزرو بزنید testingcheatsenabled true
بعد shift رو بگیرین روی صندق پست دم در کلیک کنید و...
make all happy رو بزنید![]()
بله این رمز هم میشه
اینطوری میتونی بیشتر و راحت تر به کارت ادامه بدی
ولی مزه از بین میره خوب
درسته!!!
ولی سیمز بخاطر اینکه بازی ماموریتی نیست بهتره با کد رمز بریم جلو!
Last edited by camry; 16-08-2010 at 11:05.
سلام
الان داشتم تو یه سایت خارجی در مورد سیمز میگشتم که دیدم کلی Patch براش هست اینم لینکش
خواستم بدونم اینها به چه دردی میخوره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای از بین بردن باگ هست یا کارایی دیگه هم داره؟
الان من دارم SIMS 3 رو نصب میکنم
من World Adventures رو هم دارم فقط خواستم قبل از نصب مطمعن بشم که عادی نصب میشه و یه راهنمایی بکنید که باید برای نصب این پک باید چکار کنم؟
یعنی هر جا نصب کنم موردی نداره یا باید توی همون جا که SIMS 3 نصب هست نصب بشه؟
در مورد پچ ها هر کدوم آخرین ورژن هست و باگها رو از بین میبره بگید تا دانلود کنم
منتظرم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)