تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 434 از 458 اولاول ... 334384424430431432433434435436437438444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 4574

نام تاپيک: Travian

در آغاز فعالیت ALi_r.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اخه باید فکر گندم سرباز ها و هزینه ی تولید اونها هم باشید توتن ها که سربازای مفتی دارن گول ها با داشتن تله ساز کمتر کسی به اون ها حمله می کنه اما اگه رومی ها رو انتخاب کنید باید اول رو منابع کارکنید بهتر ین کار اینه که اول عضو کلوپ طلایی بشید .
    بعدش هم بهتره یه اتحاد تشکیل بدید ودهکده های نزدیکتون رو متحد کنید که اگه کسی خواست به شما حمله کنه تنها نباشید

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

کسی هست که دو تا با هم یه سرور بازی کنیم

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اخه باید فکر گندم سرباز ها و هزینه ی تولید اونها هم باشید توتن ها که سربازای مفتی دارن گول ها با داشتن تله ساز کمتر کسی به اون ها حمله می کنه اما اگه رومی ها رو انتخاب کنید باید اول رو منابع کارکنید بهتر ین کار اینه که اول عضو کلوپ طلایی بشید .
    بعدش هم بهتره یه اتحاد تشکیل بدید ودهکده های نزدیکتون رو متحد کنید که اگه کسی خواست به شما حمله کنه تنها نباشید
    اخه یه 40 50 تا از هر منبع هم شد هزینه

اگر بخواهی واقعا با توتن بازی کنی باید قید خیلی از نیروهات رو بزنی

مثلا من تو چنتا از سرورها که توتن بودم اکثرا دهکده ها گندم منفی داشتند ولی باز هم گندم داشتم

توی یکی از این سرورها جمعیت دهکده 190 تا 200 بود و نیروها بین 3000 تا 3300 مهاجم اگر یک ساعت غارت متوقف میشود همه از گشنگی هلاک میشودند

کسایی بودند که دو سه تا دهکده داشتند اما به من کم جمعیت التماس میکردند که بهشون حمله نکنم اخ که چه حالی میداد

به اجنبی ها که اصلا به هیچ عنوان رحم نمیکردم اما ایرانی ها رو گاهی اجازه میدادم

درضمن این هایی که میگن بدون گلد نمیشه بازی کرد بهشون میگم که پولتون رو الکی بیرون نریزید من حتی 1 ریال هم بابت تراوین ندادم حتی بعضی مواقع از گلد های راهنما تا اخر سرور اضاف می امد

هِِِِِِِِِِِی عالمی بود برا خودش

اگه نباشه جاش خالی می مونه ava-net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران - ورامین

پيش فرض

گندم نیروهات رو از تعدیل و غارتجبران می کنی . همچنین غارت برای ساخت نیروی جدید هم مفیده .

درضمن از باقیمانده منابع غارت شده منابع و ساختمانهای خودت روارتقاء میدی

پروفشنال aran khan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اخه یه 40 50 تا از هر منبع هم شد هزینه

اگر بخواهی واقعا با توتن بازی کنی باید قید خیلی از نیروهات رو بزنی

مثلا من تو چنتا از سرورها که توتن بودم اکثرا دهکده ها گندم منفی داشتند ولی باز هم گندم داشتم

توی یکی از این سرورها جمعیت دهکده 190 تا 200 بود و نیروها بین 3000 تا 3300 مهاجم اگر یک ساعت غارت متوقف میشود همه از گشنگی هلاک میشودند

کسایی بودند که دو سه تا دهکده داشتند اما به من کم جمعیت التماس میکردند که بهشون حمله نکنم اخ که چه حالی میداد

به اجنبی ها که اصلا به هیچ عنوان رحم نمیکردم اما ایرانی ها رو گاهی اجازه میدادم

درضمن این هایی که میگن بدون گلد نمیشه بازی کرد بهشون میگم که پولتون رو الکی بیرون نریزید من حتی 1 ریال هم بابت تراوین ندادم حتی بعضی مواقع از گلد های راهنما تا اخر سرور اضاف می امد

هِِِِِِِِِِِی عالمی بود برا خودش
    البته
    ما بدون گلد رنک 1 ارت بودیم برای چند هفته،ولی بی گلد بازی کردن:
    1.خیلی سخته
    2.بازدهش به شدت کمتر از بازی با گلده،در مقابل کسی که گلد داره کم میاری اخرش

6. این کاربر از aran khan95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

البته
    ما بدون گلد رنک 1 ارت بودیم برای چند هفته،ولی بی گلد بازی کردن:
    1.خیلی سخته
    2.بازدهش به شدت کمتر از بازی با گلده،در مقابل کسی که گلد داره کم میاری اخرش
    البته که سخته ولی ما همیشه روی اکانت 2 نفر بودیم یکی کارهای عملیاتی ( حمله و دفاع ) و یکی هم کارهای دیپلماسی (اتحاد ، درخواست نیرو ، بازرسی و......... )

کارهای عملیاتی با من بود و کارهای دیپلماسی هم با دوستم

جالب اینجا بود که طرف با دوستم صحبت میکرد و امان نامه میگرفت و من از رو دهکده اش با تمام توان رد میشدم بعد فردا دوستم میگفت واااااااااااااااااای چیکارش کردی من بهش حالا چی بگم یه کاری کردی که باید یه هفته منابع یکی از دهکده ها رو بهش بدیم

البته من و دوستم 3 بار در روز بیشتر پای اکانت نبودیم صبح ، ظهر و شب که هر بار حدود یکساعت وقت میگذاشتیم البته گاهی هم که کار به درگیری و عملیات های مخوف میرسید اضافه کاری بودیم

من توی هیچ سروری رنکم از 4 بالاتر نیومد واقعا مسابقه دادن با کسایی که گلد دارند کار سختی

در اخر اینکه من الان خیلی پشیمون هستم که چرا این همه برای چیزی که هیچ ارزشی نداشته وقت گذاشتم

موفق باشید

ویرایش : یه چیز باحال یادم اومد

بدی نداشتن طلا اینکه شما باید چند ساعت صبر کنی تا ساختن یه منبع یا یک ساختمان تموم بشه اما در همین حین داری غارت میکنی
    بعد تمام تاجرها رو هم به کار گرفتی ، انبارها هم پر هست و همینجوری منابع داره میاید نمیدونی چیکارش کنی من گاهی بچه های خودی رو از اتحاد اخراج میکردم میگفتم حمله کنید به فلان دهکده هرکی زودتر رسید بیشتر گیرش میاید
    تا این رو ما اعلام میکردم دوستان با تمام نیرو حمله میکردند
    Last edited by szh_1367; 26-10-2011 at 15:41.

8. 3 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه compund security's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

در اخر اینکه من الان خیلی پشیمون هستم که چرا این همه برای چیزی که هیچ ارزشی نداشته وقت گذاشتم
    جمله ی خیلی مهمی هستش الان به من اکانت رنک یک سرور 3 که اسمش بد توتن هست پیشنهاد شده طرف التماس هم میکنه بیام رو اکانتش ولی من نمیرم چون دارم ترک میکنم تراوین رو شما خوش باشید

در آغاز فعالیت ALi_r.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

3000 'گرزدار با 1500 گرزدار ازبین میره شاید هم تعداد کمتر چون دفاع خیلی ضعیفی دارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ava-net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران - ورامین

پيش فرض

این بازی هم زمان زیاد می خواد هم زبان زیاد .
    دوستمون درست میگه برای بازی احتیاج به چند تا دوال هستش که وظیفه هر کدوم هم مشخص هستش و به این صورت می تونی پیشرفت فوق العاده ای داشته باشی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ANDROYD3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این بازی هم زمان زیاد می خواد هم زبان زیاد .
    دوستمون درست میگه برای بازی احتیاج به چند تا دوال هستش که وظیفه هر کدوم هم مشخص هستش و به این صورت می تونی پیشرفت فوق العاده ای داشته باشی .
    میشه شما برای دو نفر وظیفه مشخص کنید تا منظورتونو بفهمیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •