تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 434 از 1081 اولاول ... 334384424430431432433434435436437438444484534934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,331 به 4,340 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام ،
    Internet Security من هم نزدیک یک ماهه Update نمیشه پیغام :
    dataases are absolete
    می گیرم ، توی databaseها قسمت مربوط به Malware رو تاریخ 13-November مونده ولی بقیه به روز میشن، موارد زیر رو انجام دادم ولی هنوز نتیجه نگرفتم
    1- نسخه آخر یعنی 8.0.0.506 رو نصب کردم
    2- با 2 ISP مختلف امتحان کردم
    3- از ultrasurf هم استفاده کردم
    4- دو بار کاملا Uninstall/install کردم
    4- توی Forum خود Kaspersky نوشته بود Server مربوط به Update رو عوض کنید (سرور eu)، بازم نتیجه نگرفتم!

ممنون میشم کمکم کنید

سلام مجدد ،
    من مشکلمو در پست نقل شده قبلا مطرح کردم ، جناب hamilton هم منو راهنمایی کردن ، ولی متاسفانه با اینکه استفاده از Ultrasurf مشکل بعضی از دوستانو رو حل کرده بود در مورد من جواب نداد. گفتم یک screenshot از یکی از تلاشهام برای update که همراه با ultrasurf هم بود بگذارم شاید راه حلی پیدا بشه.
    ممنونم

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام مجدد ،
    من مشکلمو در پست نقل شده قبلا مطرح کردم ، جناب hamilton هم منو راهنمایی کردن ، ولی متاسفانه با اینکه استفاده از Ultrasurf مشکل بعضی از دوستانو رو حل کرده بود در مورد من جواب نداد. گفتم یک screenshot از یکی از تلاشهام برای update که همراه با ultrasurf هم بود بگذارم شاید راه حلی پیدا بشه.
    ممنونم
    شما مجددا تنظیمات سرور رو به حالت پیش فرض برگردونید و با انجام تنظیمات صحیح پر و کسی مجددا با فیلطرشکن آپدیت کنید

درصورت عدم پاسخ ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود را اینجا بگذارید

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان شما هم دیروز ابدیت 10 مگی داشتید؟با دیال اپ پدرم در اومد تا تموم شد نمیدونم جریان چی بود که ابدیتش این همه سنگین بود

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان شما هم دیروز ابدیت 10 مگی داشتید؟با دیال اپ پدرم در اومد تا تموم شد نمیدونم جریان چی بود که ابدیتش این همه سنگین بود
    من كه ديروز آپديتي به اين حجم با كاسپر نداشتم.آيا قبل از اين اپديت كاسپر شما كاملا آپديت بود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من kis 2009 رو رو 2 تا سيستم نصب كردم. يكي مال خودم و يكي مال سايت دانشگاه. مال خودم ويروس نداره ولي مال سايت موقع نصب ويروس داشت. رو سيستم خودم قبالا مك آفي 2009 نصب بود. رو سيستم سايت kis 7 .توي تاپيك توضيح درستي پيدا نكردم. وقتي براي اولين بار آپديت كردم 100% شد باز مي گفت آپديت نيست. هير دفعه چند كيلوبايت دانلود ميكنه سر 21%بي خيال ميشه. وقتي هم كه ري استارت ميشه ميگه كه ديتابيس خرابه و مي خواد آپديت كنه . ولي دوباره همون آش و همون كاسه. ممكنه مشكل از سرور باشه؟ اين قضيه ي آپديت با پ-راگزي چيه؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من kis 2009 رو رو 2 تا سيستم نصب كردم. يكي مال خودم و يكي مال سايت دانشگاه. مال خودم ويروس نداره ولي مال سايت موقع نصب ويروس داشت. رو سيستم خودم قبالا مك آفي 2009 نصب بود. رو سيستم سايت kis 7 .توي تاپيك توضيح درستي پيدا نكردم. وقتي براي اولين بار آپديت كردم 100% شد باز مي گفت آپديت نيست. هير دفعه چند كيلوبايت دانلود ميكنه سر 21%بي خيال ميشه. وقتي هم كه ري استارت ميشه ميگه كه ديتابيس خرابه و مي خواد آپديت كنه . ولي دوباره همون آش و همون كاسه. ممكنه مشكل از سرور باشه؟ اين قضيه ي آپديت با پ-راگزي چيه؟
    دوست عزیز در نسخه 2009 کاربران ایرانی با مشکل عدم آپدیت بخش Anti Malware کسپرسکی مواجه هستند

چنانچه این بخش آپدیت نشود ولی بخش های دیگر آپدیت شوند ، مشکل دیتایس پیش می آید

برای رفع هرگونه مشکل دیتابیس ، شما باید یکبار کامل آپدیت کنید

در حال حاضر توصیه میشه با استفاده از فیلطرشکن ( مثل Ultrasurf ) و یا v-p-n اقدام به آپدیت کامل کسپرسکی کنید

7. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

من دو سوال داشتم که اگه جواب بدید ممنون میشم:

من نسخه KIS 8.0.0.506en رو از همین سایت دانلود کرردم. اولا می خواستم بدونم که آیا این نسخه یک نسخه ی کامله؟(منظورم اینه که از نسخه های آزمایشی هست یا نیست)

و سوال دوم هم اینه که موقع نصب این پیغام رو به من میده که عکسش رو در زیر گذاشتم:

در صورتی که من اصلا McAfee ندارم

با تشکر
    Last edited by zigma94; 09-02-2009 at 23:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

من دو سوال داشتم که اگه جواب بدید ممنون میشم:

من نسخه KIS 8.0.0.506en رو از همین سایت دانلود کرردم. اولا می خواستم بدونم که آیا این نسخه یک نسخه ی کامله؟(منظورم اینه که از نسخه های آزمایشی هست یا نیست)

و سوال دوم هم اینه که موقع نصب این پیغام رو به من میده که عکسش رو در زیر گذاشتم:

در صورتی که من اصلا McAfee ندارم

با تشکر

دوست عزیز.اگه درست بگم این نسخه نهایی هستش و بتا نیست!
    در مورد سوال دوم هم اینه که شما پاک کردید مکافی رو!ولی درست پاک نشده و هنوز رد پاش توی سیستمتون مونده که باعث این ارور می شه!ببینید یه removal برای مکافی توی سایتش موجود نیست؟اگه بود دانلودش کنید و با اون کامل از بین ببریدش و بعد کاسپرسکی رو نصب کنید!
    اما اگه موجود نیست فکر کنم با برنامه پاک کننده رجیستری و پاک کننده فایلهای اضافی بتونید پاکش کنید.مثلا ccleaner اگه اسمش رو درست نوشته باشم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز.اگه درست بگم این نسخه نهایی هستش و بتا نیست!
    در مورد سوال دوم هم اینه که شما پاک کردید مکافی رو!ولی درست پاک نشده و هنوز رد پاش توی سیستمتون مونده که باعث این ارور می شه!ببینید یه removal برای مکافی توی سایتش موجود نیست؟اگه بود دانلودش کنید و با اون کامل از بین ببریدش و بعد کاسپرسکی رو نصب کنید!
    اما اگه موجود نیست فکر کنم با برنامه پاک کننده رجیستری و پاک کننده فایلهای اضافی بتونید پاکش کنید.مثلا ccleaner اگه اسمش رو درست نوشته باشم!

ممنون از جوابتون .

ولی در مورد پاسخ سوال دومم باید بگم که من اصلا McAfee رو نصب نکردم که بخوام کامل آنیستال
    کنم یا ناقص.
    ممنون میشم اگه پاسخ دیگه ای به نظرتون می رسه بگید.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ممنون از جوابتون .

ولی در مورد پاسخ سوال دومم باید بگم که من اصلا mcafee رو نصب نکردم که بخوام کامل آنیستال
    کنم یا ناقص.
    ممنون میشم اگه پاسخ دیگه ای به نظرتون می رسه بگید.
    ممكنه اين برنامه همراه برنامه ديگري نصب شده باشه.در هر صورت به راحتي ميتونيد اين برنامه را پيدا كرده و آنرا از روي سيستم خود پاك كنيد.حتي نيازي هم به اين كار نداريد در تصويري كه قرار داديد خود كاسپر در ادامه مراحل نصب خودش با توجه با اينكه هشدار داده اين برنامه يك برنامه ناشازگار با خودش ميباشه اقدام به پاكسازي آن از روي سيستم شما ميكنه و پس از اينكار اقدام به نصب خودش ميكنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •