با 9 تومن میشه یه 206 تیپ 2 سال 86 واقعا سالم و بدون رنگ تمیز گیر آورد؟
با 9 تومن میشه یه 206 تیپ 2 سال 86 واقعا سالم و بدون رنگ تمیز گیر آورد؟
دوستان کار فورس ماجور هست اگه لطف کنید زود تر جواب بدید ممنون میشم.
با سلام.سلام بچه ها
آقا ما خواستیم L90 E2.LP بگیریم گفتن داره گرون میشه و نمیدونم قطعاتش گیر نمیاد و امکان داره اتاق به صدا بیوفته و خدمات پس از فروش خوبی نداره و ...
رفتیم سراغ سمند LX سال سفارشی , گفتن فقط 3 تا رنگ داره که سفید و نقره ای آب کبود بود. خواستیم اقدام کنیم که یهو شنیدیم دیفرانسیل های سمند های جدید از چین وارد میشه و چندین کیلو متر راه رفتن به صدا میوفته.(این موضوع برای یکی از اعضای شرکت سایپا دیزل اتفاق افتاده )
الان هم چشمم 206SD V9 رو گرفته که یهو یه مورد دیگه به اسم MVM 530 جلوم سبز شدواقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم !!
یه مقایسه ی خوب و فنی بین 206SD V9 و MVM 530 واسم بزارید ممنون میشم.
اینکه روز به روز کیفیت ماشینای ایرانی افت میکنه کاملا طبیعیه و در اون هیچ شکی نیست!
زیاد به این حرف ها گوش ندید که دیفرانسیل فلان ماشین از چین میاد و ....
مگه قبلا مال کجا بود که الان چینی شده؟!
در مورد تندر 90 هم باید بگم که اگه 1 - 2 ماه صبر کنید قیمتش میاد پایین.
در مورد MVM530 هم باید بگم که از امکانات خوبی برخورداره و من کاملا شناخت خوبی ازش دارم و خیلی هم باهاش رانندگی کردم و خلاصه همه جوره تستش کردم.
داخلش خیلی جاداره بخصوص فضای پای راننده و شاگرد خیلی عالیه و طراحی داشبوردش نسبتا راضی کنندس و زننده نیست.
صندلیهاش هم نرم و راحته. قدرت خوبی داره اما تو شتاب گیری کمی کنده.
اما کیفیت ساختش واقعا افتضاحه! یعنی اگه خودت بری نمایشگاه و از نزدیک ببینی متوجه میشی! یعنی من میتونم بگم تو کیفیت ساخت اگه با سمند و حتی با 405 مقایسه کنی باز از اونا کم میاره...!!!
206 v9 هم که دنده اتوماتیک هستش و فول اپشن و از لحاز امکانات کم نمیاره!
کیفیت ساخت خوب (از mvm خیلی بهتر) و پرقدرت و شتاب خوبی داره و مصرفش هم خیلی کمه.
بزرگترین مشکلش فضای پای عقبش هستش که خانواده های پر جمعیت از لحاز فضای پا با مشکل رو به رو میشن!
اگه سوال دیگه ای داری در خدمتیم.
پرشیا 80 - 81 که خیلی خسته شده! در واقع عمرشو کرده اگه بخری خرج همه ی این سال ها یهو دیدی افتاد گردن تو!پرشيا 80.81 چطور؟206 تيپ 2 مدل 84يا85 شم اذيت ميكنه؟ميگين تو خرج ميفته حدودا چه جوري خرج ميندازه؟ماهي چقدر؟
206 هم کلا دست دومش خطر ناکه! در ضمن 206 ماشینی نیست که زود زود به خرج بیوفته اما بستگی به شانست داره که اونی که میخری درست و حسابی از اب در بیاد وگر نه بد جوری پشیمون میشی!
شما بودجه و نوع استفادتون رو بگید تا یه ماشین دیگه و مناسب پیشنهادکنم.
با 16 تومن سمند EF7 صفر بهترین گزینه برای شماست.با سلام و خسته نباشید یک ماشین تا سقف 18 ملیون میخوام و تعدادمون هم 5 نفره .ایمنی و مصرف کم هم برام شرطه .چی پیشنهاد میدین
جادار - ایمن - موتور پایه گاز سوز کم مصرف - قدرت و شتاب مناسب - قیمت قطعات مناسب - کیفیت ساخت مناسب.
نه پیدا نمیشهبا 9 تومن میشه یه 206 تیپ 2 سال 86 واقعا سالم و بدون رنگ تمیز گیر آورد؟![]()
Last edited by farshad bugatti; 20-08-2010 at 12:51.
حدوده 9تومن ميخام هزينه كنم ديگه نهايتش.ميخام يه سال دستم باشه بدش يه مگان بردارم.با 9تومن به جز پرشيا و 206 مدل پايين چيزه ديگه هم هست؟به جز پرايد البته
ریو - 405 - سمند
که من ریو رو پیشنهاد میکنم.
خدا وكيلي تو تبريز 206 86 با 9 تومن گير مياد؟اگه گير مياد كه ما هم بيايم تبريز ماشين بخريم.بابا10 كمتر نميدن به خدا.
من معذرت میخوام واقعا مدل 84 رو با 86 اشتباه گرفتم. بازم عذر خواهی میکنم از دوستان.
اين 9تومن حاصله فروشه405 ميباشدسمندم كه .....بله.ريو هم چندجا پرسيدم ميگن بازاره فروشش افتضاحه.حالا اين206 كاركردرو به هيچ وجه نميشه يه چيز پيدا كرد كه اذيت نكنه؟
سلام دوستان
بین اپل کورسا و mvm110و پراید 111 کدومرو بگیرم بهتره ؟؟
اپل کورسا نو پیدا میشه یه همه دسته دو هستن؟؟
قیمت تقریبی هرکدوم چنده؟؟؟
ممنون
اپل كورسا يه 94ش بود ميگفت5/500.ام وي ام هم 7/600 . 111هم حدوده نه تومنه.اگه اپلو تروتميزشو پيدا كني خيلي بهتره.به نظره من دوره ام وي امو خط بكش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)