علی جان با این حرفات داری منو وسوسه میکنی 7250 رو بفروشم برم 7016 بگیرم !! میشه یکم از تنظیماتش بگی؟ به جز شفافیت پخش صدا از لحاظ تنظیمات چه بر تری از 7250 داره؟؟
علی جان با این حرفات داری منو وسوسه میکنی 7250 رو بفروشم برم 7016 بگیرم !! میشه یکم از تنظیماتش بگی؟ به جز شفافیت پخش صدا از لحاظ تنظیمات چه بر تری از 7250 داره؟؟
سلام..
بازکردنش کار سختی نیست...
واسه پخش. ماشینتون چی هست؟
آره..باید صندلی عقب رو در بیارید که کار آسونیه..صندلی که روش میشینید رو به سمت پایین و همزمان جولو فشار بدید تا از خانای سمت چپ و راستش در بیاد...و اون قسمت از صندلی که بهش تکیه میدید رو یه پیچ سمت چپ و یه پیچ سمت راست داره که اونارو باز کنید ..و صندلی رو رو به بالا حول بدید کاملا" در میاد..
واسه جدا سازی سیم برق..اوا سر سیمی که به باطری وصله جدا کنید و از سوراخی که وارد اتاق اتومیل شده ردش کنید..و از داخل اتاقم سیم از زیر کناره در رد شده که پیچهای اون روکش که سیم از زیرش رد شده رو باز کنید سیم برق رو راحت میتونید در بیارید...
در مورد سیم rca که از سمت شاگرد رفته هم (همون اقدامی که واسه در اوردن سیم برق , واسه تو اتاق رو انجام دادید )رو انجام بدید با این تفاوت که باید داشپورتو در بیارید تا خروج rca ,که رفته به پشت پخشتون واستون راحت باشه..
اگه سوالی بود در خدمتم..
Last edited by saman1367; 07-01-2011 at 01:06.
بستگی به برندش داره
کابل 4گیج داره 1 دونه rca , چند متر سیم گیج 16 و یه سری چیزه دیگه
یکی از چه های تی تی اصفهان گیج 4 استریت وایرز رو 50 خریده(این یکی از بهترین مارکای پک برقه خاستی بم بگو تا بگم واست بخره)
خوب سامان جون وقتی میخواستی پخش بخری گفتم من اینو با 7150 مقایسه کردمو خریدم ولی تو حرفه مارو قبول نداشتی
یه سری چیز دیگش چیه؟؟؟ من که 2 تا rca نیاز دارم, تکلیف چیه؟؟؟
یه سوال دیگه...
آمپ من روی 2 اهم استیبل هست و 175 وات هم میده , اسپیکرهای عقب 110 وات و جلو 50 وات . هر دو 4 اهمی.
نظرتون چیه اسپیکرها رو موازی کنم و به آمپ ببندم؟؟؟
Last edited by sasoolee; 07-01-2011 at 11:05.
ممنون
ماشین پرشیاست پخشم 4250
در 405 و پارس تا اونجایی که میدونم پخشها کشویی هستند..که باید با اون آچار مخصوص که همراه پخش هست.. پخش رو از ریل کشوییش جدا کنید و پخش رو بکشید بیرون..
سلام امیر جان..
حقیقتش من دیدگاهی که به پخشهای سری قبلی کنوود داشتم با همون دیدگاه به 7016 نگاه کردم و در مقایسه با پایونر نظر دادم....که گویا 7016 بر خلاف مدلهای قبلی کنوود خوب در اومده و در عملم اینو ثابت کرده
اینجور که از مقایسه بعضی دوستان در این فروم و فرومهای دیگه دیدم...حق با شماست..
صدای 7016 کنوود در مقایسه با 7150 و مدلهای پایینتره پایونر صدای شفاف تری(طبیعی) داره و تنظیماتشم گویا کامل تره..
ولی از لحاظ کیفیت ساخت هنوز فکر میکنم پایونر سر تره..چون مشکلات سرعت پایین عملکرد منو و هنگ کردن که در 7016 هست رو نداره..![]()
Last edited by saman1367; 07-01-2011 at 14:40.
هیچی آمپت احتمالا میره هوا.بالاخره روی 2 اهم فشار بیشتری به آمپ میاد.
سلام:
ازپشت ضبط 4تافیش اومده خورده به آمپ(2تامشکی و2تا آبی)اون قسمتی که به آمپ خوره اینجوریه:
فیش مشکی خرده بهch1"فیش مشکی خورده بهch2"فیش آبی خوره بهch3"فیش آبی خورده بهch4.اینها همه کناره هم هست.15سانت پایین تر 2تا جافیش هست که خالیه روشمRوLداره.پشت ضبط هم 2تا جافیش خالی داره. الان یه جفت باند فقط دارم و میخوام یه ساب روش سوارکنم.آیافیش دیگه باید اضافه بشه؟
ممنون
از پشت پخش نگاه کن باید یکی از آرسی ها از خروجی ساب بیاد بیرون.اونو بزار برای کانالی که میخوای بهش ساب وصل کنی.(هر جفت خروجی میشه یک آرسی)
اون یکی فیش روی آمپلی هم که خالیه احتمالا ماله خروجی صداست.
خروجی ساب رو چه جوری باید فهمید واسه سابه؟ضبطم 6950پایونیره
به اون 2تا خروجی که میگید واسه صدا هست کاری نداریم؟کارش چیه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)